Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 994
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 005
  • В един копнеж!
Свински ребра пекох, "обядвахме" към 17 часа, няма да ядем повече. Ако някой прегладнее, да се вре в хладилника има разни неща.

Кажете моля някой филм от рода на "Хубава жена" и "Неприлично предложение" Гледахме ги с Миа, харесаха и, въпреки че били стари:)) Та сега пак иска, но аз съм забила и не се сещам нищо.
27 рокли, Предложението, Такъв е живота, Грозната истина, Златна възможност...лесно извън стил Хубава жена, но много приятни за гледане.

# 1 006
Честит Явор и от мен Белинда, много хубаво име сте избрали bouquet

# 1 007
Оф, забравих да ви кажа, че снощи, след пореден разговор с приятелки за "50 нюанса сиво", аз не издържах и го изтеглих. Нещо повече - сипах си чаша вино, изчаках мъжа ми да се прибере, обявих му програмата, както и че поне 20 минути няма да сме предубедени. Ми... посмяхме се доволно, обаче до някъде, после не издържахме, издънка си е този филм, никаква химия между героите, някакви абсурдни реплики...

Тя: Е, добре, сега ще се любим ли? (превод на make love, ама допринесе за забавата този термин, който винаги ми е бил малко смешен).
Той (с опит да гледа лошо, но само с намерението си е останал): Аз не се любя! Аз чукам! Здраво!

Мииии смешно беше в контекста на изиграната сцена, абсурдни бяха. Та останах си с наполовина изгледан филм, обаче сега никой не може да ми каже "Ти щото не си го гледала!", ми сакън - гледах го. Донякъде.

# 1 008
Аз си причиних да прочета първата част  Confused

# 1 009
Добре дошъл на Явор и от мен! Ще си сипя чашка вино за негово здраве по-късно. Много харесвах навремето Явор от Гравито Ко  Mr. Green оттам ми остана слабост името.
Светалчо, дано да се наредят нещата, пращам много положителна енергия. За познатото детенце на Сбъдваща също.
Честито и на рожденичката на Рали и на младоженците също.

# 1 010
А аз заспах на филма. Е, не беше в киното, а у дома на диванчето, но сънят си е сън навсякъде.

# 1 011
  • На брега на реката
Да ви се оплача:
Гледах "Мисия Лондон", театрална постановка на местния любителски състав. Не съм гледала филма и не знаех какво да очаквам.
Е, не знам дали аз съм повредена, но по-голяма простотия не бях гледала. Едва издържах до края и то от уважение към актьорите, които въпреки всичко се представиха чудесно. Режисьор - Бойко Илиев, който много държал много да постави , точно тази пиеса.
Между другото, не харесах и прехваления "Воевода" /писах за това преди време/.  Та  май аз нещо съм станала много критична. А, така ми се гледа нещо хубаво и смислено.

# 1 012

Аз също, че и на английски на всичкото отгоре. Подари ми я един приятел, сега си мисля че май е искал да се отърве от нея. Laughing

# 1 013
Нито филма, нито книгата съм си причинила. В отчетната имам много върли фенки.
Изпуснала съм какво става със Светлото, но ѝ желая скоро слънце да изгрее над тях.
Аз меся козуначена смес за кифлички утре сутрин и след това ще ходим на Зоо.

# 1 014
Филма не съм гледала, нямам и намерение. Първата книга четох донякъде. Не издържах, тъпотия и смешки на почти всяка страница.

Тази вечер хапнахме запечени картофи месо и салата от домати и краставици. За десерт се почерпих и с малко шоколад. Аз доволна. Laughing Сега се хоризонтирам и си пускам филм.

# 1 015

Аз също, че и на английски на всичкото отгоре. Подари ми я един приятел, сега си мисля че май е искал да се отърве от нея. Laughing

И аз, може би превода е по-добър Tired

# 1 016
  • Бургас
На който му се гледа качествен театър, да следи за гастрол в града му на "Човек от Земята" с Христо Шопов в главната роля. Също препоръчвам с него "Догодина по същото време", това си е класика!Много съм претенциозна какво гледам и от дълго време не съм харесвала нищо от гостуващи трупи.
Но дали защото и двата текста са силни или заради харизмата му, но останах впечатлена и на двата спектакъла.

# 1 017
Също препоръчвам с него "Догодина по същото време", това си е класика!Много съм претенциозна какво гледам и от дълго време не съм харесвала нищо от гостуващи трупи.

О, това е култова постановка! Култова!
Гледала съм я в театър 199, както и в телевизионен вариант .
Но години, да не кажа десетилетие или повече след това леко недоумение у мен остави филмът от различни автори ,но с много сходна фабула "Винаги в същия ден"- боза и половина, без посланието на първообраза.

# 1 018
  • дядовата ръкавичка
Само последната страница прочетох, не бях влизала цял ден, че дъщерята беше рожденничка, и гледам Белиндиното козуначе се появило! Честито  Hug! Да ви е живо и здраво! Познах, значи, ще правя еклери  Grinning
Ако е като мойта щерка, рахат ще си до пубертета, Белинда! Много са слънчеви и разбрани родените днес  Grinning

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 22:41 от Айяла

# 1 019
  • До морето

Аз не успях, започнах и към 100-ната страница я заразах!

Жаки, Сватбата на най-добрият ми приятел е един от най-най -любимите ми филми. Мога да го гледам винаги. И P.S I love you, но там рева!

Общи условия

Активация на акаунт