Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 959
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 990
  • ту тук, ту там
Светълче, много си ми любима и от цялото си сърце ти желая финалът да е щастлив и домът ви да ехти от смях отново!  Hug Hug  Hug

# 991
Жаки, аз съм за Мръсни танци, Град на ангели, Да срещнеш Джо Блек, Бодигард!

Светалчо, точно защото звучиш минорно искам да споделиш. Или поне да дадеш насоки. Някой може да помогне. Тук в Мамата все някой ще има познат, който ....

# 992
Датата 29  нумерологично е много интересна, щото 2+9 = 11, пък 11 било много специално число.
Белинда, честит ти трети син, само радост да видиш от него! Бързо да се възстановиш, а Козуначко да е спокойно, усмихнато и ящно бебе.
Tova Е много интересно. Каката е родена на 29 ноември. Много единици има. трябва ли да се радвам Mr. Green?

# 993
Светълчо, дано проблемът да не е здравословен. Пожелавам ти сили! Дано има начин да се подредят нещата.

# 994
Да! Набелязах няколко от препоръчаните, ще и харесат със сигурност!

Светълчо, усещам че със здарве е свързан проблема иначе нямаше да си така тъжна. От все сърце ти желая да се наредят някак нещата и да размине лошото Hug

# 995
  • Бургас
Честит син на Белинда!
Да е здрав и ящен юнака наричам, само хубави неща да го чакат в живота, да е борбен и позитивен като майка си! А на мама пожелавам сили да отгледа трима сина и три златни снахички да й влязат в къщата, мир и благополучие само да има в дома им!
На Рали честита рожденичка,много усмихнато дете,здрава и успешна да е!
И на младоженците с 11 годишния брак-честито! В началото на пътя сте, тъкмо сте си поогладили острите ръбчета, вече става лесно от тук нататък! Сговор и любов като има, всичко се нарежда!Вярвайте ми, стажа ми е в тази институция е три пъти колкото вашия!

# 996
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря за поздравите момичета!

Ние на обяд хапнахме бутчета с ориз, а за вечеря ще ходим на пицария.

Захирче , и аз бях така миналата седмица носа ми стана рана, но мина ама е гаден вируса аз цяла зима не бях боледувала и с тоя вирус си "наваксах".

Светалчо, прегръщам те Hug

# 997
  • Телиш/Плевен
Светълчо Cry Hug
Ако имаш нужда, сподели. Никой не е задължен да те чете, предупредила си няколко пъти вече, че темата е тежка, така че всеки може да си направи сметката и ако смята, че ще му дойде в повече, да прескочи поста ти. Прегръщам те силно и се надявам скоро да се наредят нещата. newsm17 Hug

# 998
  • Ямбол
Ех, аз докато изчета всичко и за малко да изтърва посрещането на Явор. Ха, добре да е дошъл. Да е здрав и спокоен, весело детство и прекрасен живот. Белинда, като се освестиш, да минеш да кажеш как го пече тоя козунак, че голямо втасване беше.

# 999

Дайте идея за вечеря, вчера правих пици, преди това пържени картофи, гювечета.

Мъжът ми прави в момента за него и детето бъркани яйца със сирене.Аз не обичам и за мен каквото има.

# 1 000
Рали, да ви е жива и здрава рожденичката!
Захирче, оправяй се, радвам се, че пак ти се прописа Wink

Ходихме малко до Витоша и сега се заех да готвя, ама нещо не предвидих времето ще ядем... кой знае кога, а умирам от глад!

# 1 001
Светълчо,  Hug Hug

Честит рожден ден на щерката на Рали! Да е жива и здрава ни много успешна!  bouquet

Честито на всички рожденици и на всички с годишнини на тази красива дата!

Захир, оправяй се и бързо възстановяване ти желая!

Ох, пак да споделя как ме усмихна това съобщение от Белинда!  Hug bouquet
Наборе, даваш ми надежда, че има за кога  Mr. Green

И аз исках да е на 29 заради спецификата на датата, но нашата девойка е с характер и реши, че 28ми е нейната дата.  Flutter

Снощи бяхме на пица и зелена салата,а днес сме на диня с щерката, защото баща й е на работа. Ще ходим двете на маникюр ( само за мен ще е маникюра Wink )  и след това ще хапнем навън някъде на обяд.

Иначе за вечеря имам пълно-зърнеста паста с домати и гъби от вчерашният обяд, а иначе в момента правя пилешки бутчета с грах, тиквички и домати.

# 1 002
Брейии, родило се е бебето на Белиндето, да е живо и здраво bigdance2 Tada smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 Жената е на 29 дата и си е %%% мамата, за мъж, не знам. Жаки, правя тортата Дулчето пучи, нещо си, ще кажа как е. Па може и да почерпя, нали леля станах Joy

# 1 003
Благодаря ви отново!
Ние дояждаме хапките от обяд Crazy, като гледам и за утре ще има малко.
Светалчо, животът, уви, не е само розов, всеки се е убеждавал и убедил  Cry Каквото и да е, дано да има добро развитие и нещата да се подредят по добър за вас начин  Praynig Praynig Praynig

# 1 004
  • На брега на реката
Белинда, честити да сте всички. Добре дошъл на малкия Явор. Да расте здрав, щастлив и спокоен. Да има безгрижно детство, заобиколен любящи близки и да порасне голям, красив и достоен мъж.
Дотук с моето медиумстване. Joy

Общи условия

Активация на акаунт