Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 063
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Белинда, да ви е честит Явор! Да расте здрав, щастлив, с късмет! Просълзявам се винаги от такива новини. Бързо възстановяване на теб!  Като се иам предвид каква съм готвачка, еклери няма да ям, но едни мъфини тъкмо излизат от фурната Simple Smile

Рали, да е честита и твоята пораснала Кристина! Здрава да е и щастлива!

Никита, още много пъти по 11 да сте заедно и да се обичате!

# 961
Да е честит Явор, да расте здрав и и да радва майка си и баща си, много щастие в живота ме
у пожелавам. На Мама и Тати само радости с него и другите деца.  Отивам да ви чета. Разплаках се!

# 962
Някой да има текста на песента от руския филм за Д'Артанян и тримата мускетари?

# 963
Белинда, честито!   bouquet Да е здрав, щаслив и с много късмет!

# 964
Някой да има текста на песента от руския филм за Д'Артанян и тримата мускетари?

http://www.karaoke.ru/artists/film-dartanjan-i-tri-mushketera/te … snya-mushketerov/

# 965
Никите, честита годишнина! Още много години заедно да празнувате!
Алечка, като спомена вашата череша, да ти кажа, че днес от нашата си хапнат една червена!
Захир, връщай се при нас!  Hug

# 966
Светкавица  Hug

Захир, фръцло, я да идваш тука да се отчетеш Crossing Arms

# 967
  • Mediterraneo
Белинде, браво! Жив и здрав да е Явор! да расте усмихнат и спокоен! Като се освестиш малко, чакаме подробностите! Надявам се, че си добре!

# 968
Белинда, майко юнашка, честит син 😘🌹🌷!!! Да расте здрав и щастлив Явор! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!  Бързо възстановяване ти желая 😘
Рали, честита рожденничка! Здраве и усмивки и за нея, а малката е като кукличка 🎂🎈🎉🎁

# 969
Не съм фръцла бе  Crossing Arms Чаках Явор да се роди. Просто не ми се пишеше.

Болна съм. От понеделника, писна ми. В болничен съм. Почна като грип, много възпалено гърло, едва преглъщах. И след два дни го обърна на алергия. Аз съм нямала никога алергии през живота ама почна зверска хрема. Все едно носа ми е чешма. Очите ми сълзят, много неприятно. Но поне се намързелувах, изгледах някои хубави филми и под влиянието на ефедрина в нурофена, измих банята и подреждах. Това е от мен, нищо интересно.

# 970
Не съм фръцла бе  Crossing Arms Чаках Явор да се роди. Просто не ми се пишеше.

Болна съм. От понеделника, писна ми. В болничен съм. Почна като грип, много възпалено гърло, едва преглъщах. И след два дни го обърна на алергия. Аз съм нямала никога алергии през живота ама почна зверска хрема. Все едно носа ми е чешма. Очите ми сълзят, много неприятно. Но поне се намързелувах, изгледах някои хубави филми и под влиянието на ефедрина в нурофена, измих банята и подреждах. Това е от мен, нищо интересно.
bouquet

# 971
Захир, много неприятно.

Тук заваля като из ведро, със светкавици и гръмотевици.

Дайте идея за вечеря, вчера правих пици, преди това пържени картофи, гювечета.

# 972
  • Варна
Белинда, честита рожбичка!  Hug
Да расте здрав, усмихнат Явор! Да е късметлия!
Честита рожденичка и на теб, Рали!  Много са мили момичетата ти! Да сте здрави!
Никитка, дълги години да се обичате!

Кой каза еклери?  newsm18   Flutter  Пращайте!

# 973
Захир, много неприятно.

Тук заваля като из ведро, със светкавици и гръмотевици.

Дайте идея за вечеря, вчера правих пици, преди това пържени картофи, гювечета.

Тая па, аз все едно от шапка ги вадя  Joy. Много е гадно това с измислянето. Аз днес готвих грах с пилешко. Утре за закуско-обяд ще има банички от лесните, а за вечеря тиквени кюфтета и салата.

(побърка ме този пубер бе, не ще пържено, а така ми се ядеше паниран карфиол)

Писна ми и от новата клавиатура. По-малка е от предишната, а аз и съм недоскв и пиша....

# 974
Аз ще правя пресни картофи на фурна, после по желание копър и чесън. Мислех си да взема риба, но още не съм решила за нея, моите хора са на кино и не знам дали искат.

Общи условия

Активация на акаунт