Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 075
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 945
  • някъде ... тук ...
Третото на близки приятели също е Явор, вече е на 6-7 месеца.
Писах и тогава, че се замислих как хем ми се иска, хем не ми стиска за трето. А винаги сме си говорили и искали 3 с мъжа ми Rolling Eyes

Рали, страхотни сте  Hug

Аз съм много доволна, че синковецът си е вкъщи. Затъжих се, нищо че има телефони и фб. До преди малко гледахме снимки - хареса ми Торино от неговата гледна точка. Донесе специално за брат си Линд с 99% какао и дреб е щастлив Simple Smile

# 946
  • Бургас
Ние чувахме коментари за второто дете, вие за третото се чудите. Според някои малката разлика била в резултат на грешка. Не е малка разликата-2 г и 7 м.
Аз забравих коя дата казах за раждането на Явор, ама сигурно не съм познала
Честит рожден ден на красивата госпожица на Рали!

# 947
  • Телиш/Плевен
Никитка, честита годишнина, още дълги години любов и разбирателство! Heart Eyes

Днес май е годишнината и на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Thinking

# 948
Добре дошъл на Явор!
Здрав, щастлив и с хъс за хубавите неща в живота!

Днешният ден беше приятен, макар прогнозите за времето да ни развалиха плановете. Останахме си в града и бяхме в Кайлъка,  противно на очакванията ни хич не беше пълен и децата играха на воля. Simple Smile

# 949
  • Euskal Herria
Гледам "Тримата мускетари" по Нова. Такава фантасмагория е, нищо общо с книгата. За мен най-добрата версия си остава руската - с Михаил Боярски.
Слънчево и топло е днес, след малко ще излизаме - хем да напазаруваме, хем да се поразходим. Дано времето се задържи така, че в следващите дни да пообиколим из някои близки градчета.

# 950
За една дрямка време, какви хубави неща станали. Честито и бързо възстановяване на Belinda.

# 951
За мен най-добрата версия си остава руската - с Михаил Боярски.
.

Великолепна е! И неостаряаща!

# 952
Иии, гледам много нови отговори, а то сме станали чичовци!

Белинда, честит да е Явор! Да расте здрав и щастлив мъж, радост за мама и татко и помощник в игрите и белите на батковците! Много, много се радвам! Поради липса на друго ще пия една бира за ваше здраве!

Рали, да ти е жива и здрава рожденичката, много сте хубави  Heart Eyes И малката наистина прилича на теб сякаш.

Накопах се аз, зор е тая работа. Пот се ля от мен, голяма жега,  ама ще я сборя пуста и трева... И тен хванах  Sunglasses По едно време се катурих под черешата (не е измръзнала, ще муам череши) малко за релакс, че моето спортно тяло не е свикнало с такива натоварвания  Mr. Green
Хапвам и припадам на дивана, че нямам вече вътък...

# 953
  • София
Честит да е Явор! Голям да порасне!

Честито и на другите празнуващи в темата bouquet Все така да сте - здрави и щастливи!

# 954
  • Sofia
Айде чичовцитеее Grinning
Честит ви Явор!
Малко над 3600 и ужасно сладък!
Добре сме. Поздрави!
Hug Party bouquet  Белиндааааа,просълзи ме,ей,ще речеш аз родих.  
Да ви е много здрав Явор, и да ви е честит,на теб и на цялото ви семейство! Бързо да се възстановиш и спокойно да се гледате един друг!  Hug
Добавям честитка и за порасналата рожденичка на Рали  bouquet!
И за сватбената годишнина на Никитка  bouquet!
Ще се водим на кино след час, след което -на вино и ще полея раждането на Козуначето-агънце  Flutter
Три деца по хорските къщи ме радват мен  Heart Eyes.Обаче не раждам от мързел аз  Whistling и от егоизъм  Crazy. Нямам наблюдения за възмущения по повод многодетните семейства...ама,явно има  newsm78.Не бих си позволила да коментирам хорският избор за брой деца  Naughty.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 17:28 от ДжеНа

# 955
Яна и аз съм на същото мнение за Тримата мускетари, няма по-добра версия. Това беше любимата ми книга като дете препрочитала съм я над 30 пъти. Михаил Боярски отговаряше на моята представа за Дартанян на 100%. Единствено Милейди не ми харесваше, но актрисата я изигра великолепно. Още си припявам песента:
Пора порадуемся на своем веку.

# 956
  • Бургас
Светълчо, дано скоро има хубави новини при вас! Толкова слънчев човек си. Дано нашите стиснати палци и положителна енергия стигне до вас така, както твоята до нас тук.

Сбъдваща, дано оздравее близкото ви детенце!

Честито на Жаки за каквото и да е!

Днес Вики отиде в майка ми с преспиване, бебето спи цял ден, а аз що да седна да почивам. Разтъркала съм се като луда. Поизхвърлих малко цветя, че утре ще ходим до Флората и смятам да си накупя "готови, отгледани".

# 957
Айде чичовцитеее Grinning
Честит ви Явор!
Малко над 3600 и ужасно сладък!
Добре сме. Поздрави!

Ето това се казва страхотна сутрешна новина!! Честит ви Явор!
Много да ви слуша, да е поспалив, ящен и кротушко! А на мама да се възстанови бързо и да почива повече!  bouquet bouquet

Не познах деня, но кг почти Simple Smile

Светкавица, правилно си постъпила и според мен. Разказът е донякъде подходящ, но  просто си поговорете повече.  Hug

# 958
Белинда, здрав и щастлив да расте Явор!!!  Heart Eyes Честито!! На цялото семейство пожелавам безкрайно много прекрасни мигове заедно! И бързо възстановяване на теб!

Тази вечер ще изпия чаша вино за негово здраве! bouquet

Рали, честита рожденичка!!! Здрава, усмихната и безгрижна да е.

# 959
Яна и аз съм на същото мнение за Тримата мускетари, няма по-добра версия. Това беше любимата ми книга като дете препрочитала съм я над 30 пъти. Михаил Боярски отговаряше на моята представа за Дартанян на 100%. Единствено Милейди не ми харесваше, но актрисата я изигра великолепно. Още си припявам песента:
Пора порадуемся на своем веку.

Трима са мускетарите, ама къде ви е Д'Артанян  Mr. Green.

Аз не че нещо подстрекавам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт