Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 083
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 930
Жив и здрав да е Явор! Да расте щастлив, усмихнат и палав! Белинда, на теб бързо възстановяване!

Честито на момичето на Рали!

Хубави новини днес в темата. Дано и занапред да е така! Simple Smile  Ние си свършихме работата, обядвахме навън, видях се с мама. Сега си направих кафе и след малко ще почета.

# 931
Това е супер тъпо момичета. Аз като казах, че ставате мнозинство го мислих с радост. Толкова е хубаво голямо семейство. Мислих, че се е променил стериотипът в България. Надявам се да не сте съвсем прави, но подозирам, че знаете по-добре от мен  Hug

# 932
Даун, променил се е  Peace Поне тук, при нас, никъде не съм забелязала някаква неприязън или почуда при вида и информацията за 3-4 деца в семейството. Но явно навсякъде е различно, а и зависи от средата.
Още веднъж - благодаря на всички за милите думи  Hug Живи и здрави да сте вие и семействата ви  bouquet
Ето ни и нас, макар, че една читава снимка не намирам на нас четиримата, каката блее нанякъде  Laughing:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 933
Рали, втората не се вижда и не мога да видя добре рожденничката:)

# 934
Честито на света сдобиване с новия гражданин Явор!Здраве и вълнуващ живот!На Белинда бързо възстановяване и много радостни дни!

Честита рожденичка на Рали, да е здаво, хубаво и успешно детето и!

Благодаря на всички, които се включиха по моя въпрос.Главно притеснението ми беше,че детето се разстрои от недетската приказка, чието послание еше твърде директно.Но пък си поговорихме спокойно за много неща, които без повод бихме подминавали.

Днес почти цял ден бяхме на плажа.Имаше авиошоу, което заради времето се отложи с два часа.Беше вълнуващо за сина ми, а и за мен.Може да се брои и за първа плажна баня, въпреки че слънцето не беше собено щедро.И тъй като почти замръзнах, необичайно за мен у дома по никое време изпих чаша бяло вино.То пък днес имало повод, Козуначко- Явор долетял на света  bouquet

П.С.Кое беше другото бебче, което очаквахме, ще гадаем ли и за него?

# 935
Рали, мерси за снимката. Само една е и при мен. Много са ми сладки тези снимки от рожден ден. Винаги има някоя  детска ръчичка, която се протяга към тортата.
Дали е късно да си сложа домашна маска на косата? То и ме мързи, та може и да пропусна. Иначе имам желание...
Светкавица, Миднайт чака щерка, но е много рано за дата.

# 936
Страхотни сте!

Даун за съжаление за някои неща са се променили, но в повечето случаи е само на думи а не и на действия. Семействата с 3 и повече деца са често обсъждани като не в ред или откровено луди. А и сравнението с циганите също не е рядко срещано. Аз се радвам на големи фамилии в които винаги има смях и емоции, но имам познати в обкръжението си, които и  2-ро не искат да имат. По тая тема има много да кажа ма не е тук мястото, че ще оспамя.

# 937
Жаки, коригирах, вижда се по-добре на втората  Wink

# 938
  • ту тук, ту там
Много са ти хубави момичетата, Рали!  Heart Eyes А и ти също, все едно не си раждала преди ... 3 ли станаха?! месеца!

# 939
Много сте хубави- малката на теб ми прилича, Кристина на татко и.

# 940
Рали, много хубава рожденничка, а малката с тази розова джувка е супер сладкиш.

Весела, то е нормално да си мислят хората, че сте луди, защото не е лесно, ама в никакъв случай не е "циганска" работа. Мен ме радва тенденцията, защото аз исках много деца. Да си говорят каквото искат, а на вас да са ви живи и здрави и да ви ядосват умерено  Grinning.

# 941
  • Germany
Белинда, честит ви Явор! Да е здрав, щастлив, успешен и обичан! Прекрасно име сте избрали!
Рали, честита ви рожденичка! Да е здрава, усмихната и мнооого щастлива!

# 942
Много са ти хубави момичетата, Рали!  Heart Eyes А и ти също, все едно не си раждала преди ... 3 ли станаха?! месеца!

Елени, кажи какво пиеш, душице златна  Laughing Имам 30+ излишни кила, като само 5 от тях са от тая бременност, другите са от 1-вата още, + проблемната ми ЩЗ  Confused
Ама сте ми много мили, мерсаж, освен едни еклерки да ви врътна, а  Mr. Green Ние сме на чийзкейк  Wink

# 943
Топ-коментарът по повод на третото ни дете в личната ми класация е следното твърдение: "Раждаш трето, защото си мързелива."
Иначе класиката е "ясно, карали сте до момиче" и "близнаци ли са?"- за момчетата.

# 944
  • югозапад, под "Марков камък"
Белинда, честит да е Явор, да расте здрав, послушен и щастлив! На теб бързо възстановяване  bouquet

Аз май ще ям еклери, познах датата, както казах любима ми е, преди 11 години се взехме с моя мъж на тази дата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт