Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 256
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 915
Рали, да са ти живи и здрави дечицата. Много да ви радват.

Ех че е хубаво с бебета в темата. Кой освен теб ще яде еклери? Лале, къде е списъка със залозите  Hug.

# 916
  • Бургас
Белинда,честита рожба!
Да расте жив,здрав и много усмихнат!
Бързо възстановяване!  bouquet

# 917
Еййййй, как се зарадвах! Белинда, жив и здрав да е Явор, орисвам го да е спокоен и лек живота му, да постига всичко с лекота, да е обграден от много любов, на първо време обаче- да е кротичък, да няма колики, да спи по цяла нощ, че да не пречи на майка си да си пише с чичовците:) Моята първа, ученическа любов се казваше Явор, имам особен сантимент към това име, много ми е мъжествено Heart Eyes
Ти да се възстановяваш бързо! И ако обичаш повече подробности искаме, толкова чакаме и ти така да ни претупваш, не може:)  bouquet

Да е честита и Кристина , здрава и усмихната да расте!

# 918
  • ту тук, ту там
Честит Явор! Да е здрав и щастлив!

Познах името, искам солен еклер!   bowuu  Grinning
Охоо, и килата познах!  Laughing

Рали, честит празник и на вашето семейство!  Hug

# 919
  • Пловдив
Честито!

# 920
Ей, тези с по три деца мнозинство станахте  Grinning.

# 921
  • Пловдив
Действай!

# 922
Действай!

Янтро ма, сакън. За резил да стана на тез години, а и за две съвсем нямам време  Joy.

# 923
  • Пловдив
Защо?!? Къде е резила? Защото според някои то и да имаш трето е циганско, бетер циганките с три.

# 924
Да потвърждавам, за доста хора 3 или повече деца си е чиста проба циганска работа. Ама иначе плачем че България загива.

# 925
Не бе Янтре, нали съм парясница, лошо име ще ми излезе пък и съм на възраст, в която  20 годишните смятат, че такива неща не се правят  Laughing.

Мисля, че отдавна не се мисли така за три, че и четири деца.

# 926
Тъкмо се прибирам от път и първо тук идвам  Laughing

Да е жив и здрав Явор (какво хубаво име  Heart Eyes ) Да е голям късметлия  Hug  bouquet

Рали, честита рожденичка, жива и здрава да е  bouquet

Даун, не се дърпай, много ще е хубаво  Laughing

# 927
  • Пловдив
Да потвърждавам, за доста хора 3 или повече деца си е чиста проба циганска работа. Ама иначе плачем че България загива.

Аха. В очите ми го казаха.

И другото - "Абе вие не знаете ли как се правят бебетата, че да се пазите, а имате трето". Кво да им кажеш? Аз добивам идиотски вид, поглеждам и викам "Не, не знам, ще ми обясниш ли".

Мисля, че отдавна не се мисли така за три, че и четири деца.
Грешно мислиш.

# 928
Напълно те разбирам, а ако кажеш че са и от един мъж леле няма по-шокирани хора. Shocked

# 929
  • Телиш/Плевен
Ех че е хубаво с бебета в темата. Кой освен теб ще яде еклери? Лале, къде е списъка със залозите  Hug.
Ако Явор е роден преди обед, значи една от най-точните прогнози е на Куркума (но за теглото не е познал, а за останалото Белинда ще каже по-нататък Grinning):
Скрит текст:
Цитат на: Куркума
Белиндиният малък мъж ще се яви в цялата си прелест и достойнство предиобед на 29 април. Ще тежи малко под 3100 г. Ще обича да спи, но на ядене ще е труден. Такива са времената. Мъжете, които ядем колкото има, каквото има, но всичко, веднага и винаги - сме на привършване.
Иначе в списъка са също Стейси (която първа заложи на тази дата) и Никитка. Hug После явно и други хора са залагали, ама като почнахте с рецептите и спрях да следя. Grinning

Рали, да ти е жива и здрава дъщеричката и да расте щастлива! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт