Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 259
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 900
  • някъде ... тук ...
Ехаааа, здрав да е Явор!
Белинде, бързо възстановяване  Hug

# 901
  • Бургас
Добре дошъл на този шарен свят, Явор! Бъди много здрав!

# 902
Добре дошъл на малкия Явор - да е много щастлив, здрав, голям късметлия и да има най-слънчевото и усмихнато детство!
На вас Белинда - честито и дамо радост да ви носи!

# 903
Здрав да е Явор!
Белинда, разкажи как мина.

Днес си пренаредих програмата и с децата сме се отдали на активни мероприятия с елементи на забавление. Градинарствахме. Готвихме. Играхме карти.
Сега сме на басейн. Уцелихме часовете за игра.  Пълно е с дечурлига и играчки, лудница.
Всички момичета от класа на първородния са тук- празнуват рожден ден.  Интересно ми е да ги наблюдавам крадешком , моят синковец тоже.  Тийнове. Хормони. Веселба.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 15:12 от Анонимен

# 904
  • София
Честито, Белинда!  bouquet Hug
Добре ли сте двамата?

# 905
  • Някъде там
Ехеее,най-чаканата новина в темата.
Белинда,жив и здрав да е Явор.
На теб бързо възстановяване и те чакаме да разкажеш  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Хайде позналите датата,къде са ви еклерите?Има ли такива? Rolling Eyes

# 906
Белиндаааа, очите ми се напълниха със сълзи, докато четях орисванията на чичовците към Явор!!!
От мен- да е жив и здрав и да помага на мама в отглеждането на една сестричка!  Blush Да има много инат и воля, за да се бори за целите си! Никога да не се предава!
И аз чакам разказ за събитието и емоциите!

Силве, почерпи с един еклер!

# 907
Юхууу, познах, познах  bowuu
Да е здрав, щастлив и успешен Явор!  bouquet
И ние днес празнуваме, пледи 7 години се роди нашата Кристина, преди малко се върнахме  от партито, много добре си изкарахме и малки, и големи  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 15:19 от Pали

# 908
Рали, да е жива и здрава, и вашата Кристина!

# 909
Честито Белинда  bouquet !Жив и здрав да е Явор,много радост и усмивки да ви носи!
Рали,и вашата рожденичка да е жива и здрава,и много да ти помага  bouquet !

# 910
  • някъде ... тук ...
Рали, честита ви рожденичка  Hug

# 911
Честит Явор! Да е здрав и лаком!
Юхууу, познах, познах  bowuu
Да е здрав, щастлив и успешен Явор!  bouquet
И ние днес празнуваме, пледи 7 години се роди нашата Кристина, преди малко се върнаму от па тето, многа добре си изкарахме и малки, и галеми.
Честито на Криси! Да е здрава и усмихната! Как сте с бебето? Мислих ви тези дни.

# 912
  • Някъде там
Рали,здрава ,щастлива и с голям късмет да е.
Аз наготвих сума неща,изчистих и сега ще лягам с книжка.Страх ме е да оставя сама кучката,че още не се е оправила и ще пропусна излизане.

# 913
Благодаря ви от сърце  bouquet Сега се върнах да си редактирам текста, че от телефона такива щуротии пиша  Crazy
Лято, много мило, благодаря, че питаш  Hug Пу-пу, чудесно се движат нещата при нас, малката е голяма кротушка вече, явно като минаха коликите всичко става различно  Laughing Вече засука и от гърдата, че 3 месеца се цедих, само мисълта, че все пак ще успее, ме крепеше да не се откажа. Та така...расте, слуша и хубавее дребосъчето  Heart Eyes
Вие как сте? Не посвикна ли поне малко? Толкова ми е мъчно, че този (за мен) страхотен град не ти харесва и се чувствате не добре там  Confused Дано скоро откриете вашето място  Hug

# 914
Белинда честито! Да сте здрави и много да ви радвам малкия Явор. Каква хубава новина. nbirthday newsm59

Рали честит рожден ден и на вашата принцеса bdbaloni Пожелавам и да е здрава и да има щастливо детство

Общи условия

Активация на акаунт