Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 267
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А за пари не сме се карали до сега, но в последно време хич не ми е ясно къде отива неговата заплата. Буквално. Освен че пазарува няколко пъти месечно за вкъщи...и да речем има разходи за гориво и храна за работа, другите пари къде изчезват...нямам идея.
Сесили, помоли го да направи разчет.  Peace

Аз съм гаднярка! Парите на мъжа ми изчезват в моя джоб.  Blush Ама след като все повтаря, че за него парите не са важни и му е достатъчно да има само за гориво и храна на обяд, кой му е виновен. Аз организирам почивки, покупки и каквото там се сетите. Него не го ангажирам с харчене на пари и така ми е най-добре. Знам, че сигурно ще го заклеймите като мунчо, ама няма да се обидя.  Mr. Green Човекът си гледа живота и спокойствието, и е много добре обгрижван.  Grinning Е, сега скърби за майка ми, че вече не е вкъщи да го глезоти, но така или иначе няма пълно щастие.

Аз днес открих сезона на фрешовете. Бях ги забравила зимата, но от днес спирам безразборната кльопачка, че трябва да се позиционирам по бански на плажа все пак, и не искам да бера много срам. Не че има изгледи да стана фиданка, но поне да не изглеждам като изхвърлен на брега кит.

# 106
  • Euskal Herria
HighSpeed,  vesela_veli,  благодаря!  bouquet

# 107
Тонка, аз имам достъп до неговата сметка, но от година, че и повече изобщо не влизам в бакирането.
Преди ако евентуално теглех от неговата карта, тогава виждах наличност, но сега и това не правя.
Явно разходите ни са се увеличили, но не виждам на база какво...

В инстаграм гледам разни смутита...ами лигите ми текат всеки път по тях. Simple Smile

На обяд хапнах стабилно таратор с 1коф. кис.мляко и половин краставица. И 2кюфтета с домашна телешка кайма. Ама ми дойдоха в повече.

# 108
  • Пловдив
И моята сушилня събира две обикновени перални пране (обичайно стандартните перални са по 5 кг), та добитчето ми е 9кг. Обаче пералнята ми е 7,5 кг, та идеално става в  сушилнята, не се претъпква.

Аз имам дерт с миялната. Пак се скапа. На една година е, купена миналия март, айшамусаневидиибоклук!

# 109
Аз пък си имам една теория, че от смутита и фрешове се дебелее повече, отколкото от плодове, защото са смлени и директно захарта им се превръща в калории, т.е. тялото не гори калории за да ги смели както целите плодове. Сигурно не е вярно де.  Mr. Green

# 110
  • Пловдив
Аз пък си имам една теория, че от смутита и фрешове се дебелее повече, отколкото от плодове, защото са смлени и директно захарта им се превръща в калории, т.е. тялото не гори калории за да ги изгори. Сигурно не е вярно де.  Mr. Green
Има логика в думите ти.

Пък аз имам ДРУГА теория - че не винаги подходящото за един е подходящо за друг. Тоест има хора слабеят от едно и се чувстват добре, а други от друго.

# 111
BirdsFlu много полезна информация. На моите деца тепърва им предстои това и ще се опитам да им го запечатам с големи букви в съзнанието.

# 112
  • София
Да, има логика.
Но аз обядвам с фреша.  Grinning Или вечерям. Затова го приемам като диетично.

# 113
Аз пък си имам една теория, че от смутита и фрешове се дебелее повече, отколкото от плодове, защото са смлени и директно захарта им се превръща в калории, т.е. тялото не гори калории за да ги изгори. Сигурно не е вярно де.  Mr. Green
Има логика в думите ти.

Пък аз имам ДРУГА теория - че не винаги подходящото за един е подходящо за друг. Тоест има хора слабеят от едно и се чувстват добре, а други от друго.

Янтра и аз съм на същото мнение, всеки трябва да открие своя начин било то за отслабване, било то за хранене.
Изобщо всеки да си живее живота както намери за добре, без да вменява на другите неговата гледна точка за правилна.
Ей днес съм много хипи настроена, само мир и любов са ми в главата. Laughing

# 114
Много се оядох тоя уикенд, тежко ми е, малко съм издута. Правих баница на детето. Сякаш съм отвикнала от такива тестени работи и ми става тежко. Ако можеше и хляба да откажа, ех… Правих и аз кюфтета с таратор, и четох за фон съседната тема за кюфтетата  Mr. Green

След малко ще ходя до супермаркета да си напазарувам за обяд и се чудя какво да е, нещо по-леко искам.

Смути никога не съм опитвала, не ми допада консистенцията. Предпочитам това, дето е в смутито, да си го изям цяло.

# 115
  • Euskal Herria
Това за алкохола и начините за предпазването такива случки ме подсети как миналата година племенницата се озова в токсикологията. И не иде реч за хлапе, а за жена на 30. С компания били на заведение, тя припаднала в тоалетната. После се оказа, че нейни "приятели" й сложили някакво хапче в питието. Пак малкия дявол, нейната приятелка я чакала отвън, та навреме усетила, че има нещо и повикали линейка.
От това много ме е страх, когато моите деца ходят по заведения. Все се надявам, че ще съумеят да се опазят.

# 116
  • дядовата ръкавичка
Та 3 маси с ученици, видимо 15-16 годишни и двама учители. Както се хилеха и веселяха по едно време се развикаха, разбягаха се насам-натам. Стана ясно, че едно момиче е припаднало. Сервитьорките много се шашнаха, дойдоха управители, викаха линейка. И в цялата тази търапана стана ясно, че момичето се било напило.

На моите тийнове периодично им меля, че са асоциални, почти не излизат. И екскурзии от тяхното училище не организират. Ама като чета горното, явно трябва по-скоро да съм доволна.
А това, че могат да ти пробутат всякакви субстанции в питието, моите си го знаят отдавна, не от мен. Явно си говорят децата

# 117
Правилото за пиене от бутилка си го спазваме стриктно. И ние и децата. Те даже си изхвърлят бутилките, ако забравят да си ги вземат междучасието с тях, но пак се потрисам от  евентуални бъдещи такива случки.

Тонка, завиждам ти за мунчото дето си отглеждаш у дома. От моя не се оплаквам, но според него аз съм най- големия прахосник в семейството ни.

# 118
  • Пловдив
Ние имаме семейна сметка, от която всеки има карта на негово име. Всичко се мята вътре, всеки от нас вижда колко пари има. За по-големи покупки имаме негласно правило да обсъдим.

# 119
Защо смятате, че в бутилка не може да се пусне нещо  newsm78
Никаква логика не намирам в това.

Яна, ти ме уби..."приятели", а аз уж съм спокойна, когато е с компания моята  Confused
Най- ме е страх от фалшив алкохол и дрога естествено. Нормално напиване не че ще похваля, ама айде...човещинка да речем

Общи условия

Активация на акаунт