Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 273
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 120
Ние имаме семейна сметка, от която всеки има карта на негово име. Всичко се мята вътре, всеки от нас вижда колко пари има. За по-големи покупки имаме негласно правило да обсъдим.
И ний тъй.
За фрешовете теорията ми е като на Чек. Даже май бях чела някъде, че по този начин фибрите се разпадат и остава чиста захар. Като бях на 90дд в плодов ден умирах от глад ако пия фреш. Ако изям два портокала няма проблем. Така или иначе обичам плодовете цели да си ги ям.

# 121
  • София
Тонка, защо да е мунчо мъжът ти?
Има един лаф, който често го чувам от американци, когато по Травел Ченъл гледам Търсене на дом по света, а именно: Доволна жена, щастлив живот!
Че и твоят мъж така. Намерил е начин да направи живота си щастлив.  Laughing

# 122
Тони, аз марка уреди да не ти препоръчвам, че си е до късмет (моите са Аристон, шеста година карат, яко ги действам) - една над друга са. Съветите ми са два - отделни уреди и сушилнята с по-голям капацитет от пералнята, така няма да са ти никога намачкани дрехите. И да има цикли да върти дрехите преди и след сушене, това пак във връзка с намачкването. Аз ползвам отложения старт + тези цикли. Многото програми почти не съм ги ползвала - всичко бутам на памук и сменям времето. Най-често за 1:30 е изсушила, 2 часа й пускам чаршафите или като съм напълнила догоре пералнята (6 кг., сушилнята е 8 кг.).

# 123
Моята няма въртене преди, но не ми и трябва, пера след работа- 1 час пералня, 1 час сушилня до вечеря съм ги и прибрала даже  Peace Имам някаква програма смесена аз, 48 мин, но тя сама си ги коригира после. За чаршафи имам отделна, не ги мачка, по- различно  нещо  newsm78 Иначе програми много, ама кой ти ги ползва- спортни дрехи, дънки...Никога не ги деля така. Аз разделям на бяло /светло/ и тъмно, това е, чак пък и видове, айди няма нужда  Mr. Green

И моята сушилня е за 8, а пералнята е за 6, старичка е, но явно е супер така, като я сменям пак такава ще търся

# 124
Мър, благодаря за информацията, аз също обмислям купуването на сушилня. Много полезна и синтезирана беше твоята.

# 125
Blush

Рая, аз въртенето преди го ползвам, когато я настроя с отложен старт, така дрехите не седят мокри на топка, а ги превърта периодично. А отложения старт го ползвам по ред причини - вчера например, защото пусках много поред перални и сушилни и след втория цикъл ги отложих с един час, за да не им прегреят моторите, а тя си превърташе. За след е задължително, почти никога не вадя дрехите веднага.

# 126
  • Пловдив
М, да не прегреят, аз въртя до откат. Стигала съм до 7 перални и сушилня една след друга, вадя, пъхам другата.

# 127
Blush

Рая, аз въртенето преди го ползвам, когато я настроя с отложен старт, така дрехите не седят мокри на топка, а ги превърта периодично. А отложения старт го ползвам по ред причини - вчера например, защото пусках много поред перални и сушилни и след втория цикъл ги отложих с един час, за да не им прегреят моторите, а тя си превърташе. За след е задължително, почти никога не вадя дрехите веднага.

Да, това е въпрос на организация  Peace
Аз почти не го ползвам отложения старт на сушилнята, обичам да ги извадя веднага и да ги сгъна. Не че не гладя после де  Mr. Green Чувала съм, че е добре да има 30 мин. интервал м/у 2 отделни цикъла, не ги жаля повече аз моите, но и понеже става бързо пера през седмицата, така че нямам наведнъж за 3-4 перални никога

# 128
Жива съм, оказа се, че не са крадци, а котка, ама огромна  Shocked. Аз такова добиче не бях виждала. Кучката се събуди след зиртека и я намери. Аз съм си виновна, че не затварям вратата. Направило си е легълце животното върху един стол ooooh!. Сега ми е съвестно, че я оставих на вън, но и сложих храна. Поне няма да се шашкам като снощи.

Пуснала съм алармата и съм заключила предната врата.

# 129
  • Пловдив
Снимай котката Simple Smile

# 130
  • София
Мър, благодаря за инфото.  Hug Ох, ще се мъча, видяло се е. Изобщо не обичам да уча такива неща - отложен старт, цикли, дрън-дрън. Само разни простотии лесно помня.  Mr. Green

Тонка, защо да е мунчо мъжът ти?
Ми знам ли, може някой жив да го ожали, че хем ми дава парите си и не си оставя за себе си, хем аз хубаво се старая да харча за щяло и нещяло.  Grinning

# 131
  • Пловдив
Ако искаш дай да ти изберем ние уреда, аз купувам на целия род.

# 132
Ако искаш дай да ти изберем ние уреда, аз купувам на целия род.

Тъкмо ще има кого да чумосва  Mr. Green
Много е гадно сам да си си избрал нещо и после да не си доволен  #2gunfire

# 133

Ако я изловя, но е нещо страшно. Прилича на герой на Стивън Кинг. Най вероятно ако я изкъпя ще стане за реклама, ама не ми даде да се доближа.

# 134
  • Пловдив
Щот мойто котенце е къмто 7 кила и отгоре, милинкото. 7-7,5. Ама съм виждала котки по 9....

Общи условия

Активация на акаунт