Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 172
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 125
Gold ми хареса много, а Матю като никога. Не вида му де.

# 1 126
О, Чек, ММ през цялото време ме успокояваше, че на края на филма(в наши дни, демек) Матю ще го барнат и пак ще си е моя любимец.... И останах разочарована.

# 1 127
Миналия ден моят се хвалил на счетоводителят ни каква хубава рибена супа съм му сготвила, сега звънна човекът, сънувал съм я вика тая супа, дай рецепта. Щял да кара гаджето му да готви, това само като си го представих, предложих аз да ида да му напарвя или по- добре да го поканя на гости. Мацката ако е пипала сурова риба и октопод аз Хасан ще се пиша:))) Готино момиче,  младичка, на 20 и малко,  с многооо дълги нокти и мигли и коса, абе  всичко и е дълго, казвала е, че не може и не иска да готви, сега сигурно люто ме псува:))
Кво ли си вика, тая леля кво ми разваля рахата:)) Само си я предствям как чисти рибата и прихвам:))

# 1 128
Миналия ден моят се хвалил на счетоводителят ни каква хубава рибена супа съм му сготвила, сега звънна човекът, сънувал съм я вика тая супа, дай рецепта. Щял да кара гаджето му да готви, това само като си го представих, предложих аз да ида да му напарвя или по- добре да го поканя на гости. Мацката ако е пипала сурова риба и октопод аз Хасан ще се пиша:))) Готино момиче,  младичка, на 20 и малко,  с многооо дълги нокти и мигли и коса, абе  всичко и е дълго, казвала е, че не може и не иска да готви, сега сигурно люто ме псува:))
Кво ли си вика, тая леля кво ми разваля рахата:)) Само си я предствям как чисти рибата и прихвам:))
Joy

# 1 129
Само да кажа, че посрещнах Яворчо подобаващо - направих еклерите в негова чест  Sunglasses
Освен с крем ги ядох и с топено сирене, бекон и кашкавал.
Сега се търкалям на дивана и сигурно съм качила 100 кила  Crossing Arms  Mr. Green
Мър, моята баня е голяма. Не виждам проблем. Обаче никога не бих сложила вана Stop
За джакузи бих помислила.

# 1 130
  • София
Е нямате изчитане брее.
Белинда роди ли какво стана?
АЗ онзи ден бях на преглед всичко е наред. Поразмина ми гаденето и ми е по- добре.Откак пия Б 12 и желязо ми е по -добре.Снощи гледахме КЛичко и Джошуа и си легнах по никое време.

# 1 131
  • Бургас
Оххх,и аз искам да имам голяма баня,но уви....
Ако имах щях да й сложа,джакузи(много обичам да се плацикам),две мивки с принадлежностите на всеки един от нас,гардероб за хавлии,халати и пр,шкаф за всичките ми шампоани,балсами,душ гелове и др.джунджурийки,които съм накупила.А,задължително бих сложила и цвете.Не се знае,колко ще вирее,но за кеф.И нещо за сядане,не съм мислила какво точно,за разни процедурки  Mr. Green

Направихме една хубава разходка в Морската,децата се налудуваха. Купих си и едно мини карамфилчета от флората. Да се ги засадих. Имах и петунии,та и тях насадих.

# 1 132
Добро утро,
нямате изчитане, ей Simple Smile

Днес сме на палачинки с мед и сладко и кафе със сметана. Снощи и ние ползвахме любимият немски и американски спорт -Грил Барбекю и мм направи след работа неговите прословути кюфтета, но имахме и гъби, царевица на кочан и доматена салата с лук. Много вкусно..

Жаки, снощи сънувах, че сме се засичаме в Тайланд и първо само ви наблюдавах и очаквах и ти да ме познаеш.  Flutter

Момичета, може ли някой да помогне със съвет за настаняване около и в Лос Анджелис?

От 4-5 дни търсим и намерихме някакви поносими цени за вила с джакузи, изглед към водата и планината за 10ина дни там, но не съм наясно колко и как се плаща т.нар. 'Такса за почистване'. И хотел може.
По принцип и в Сан Диего, Санта Моника и наоколо бихме обмислили ако си струва като условия и цени.

# 1 133
Контесо, ако ви бях видяла на маса веднага щях да ви позная, по ящния мъж Hug  Joy

# 1 134
Белинда, добре дошъл на Явор. Да е щастлив и вие покрай него.

Аз ви изтървах съвсем. Вчера карах 200 км за прясна риба и скариди, после на гости на приятелки - децата се налудуваха. Сега сме с един чувал раци, и т.к. детето е решило, че ще са му домашни любимци...аз вадя от ваната, той ги връща обратно.
Аз съм с голяма баня, почти колкото бг хол е. С две мивки, шкафове, вътрешна градина....имаше и джакузи, но с кеф го махнах. За 3 години бях влизала 3 пъти в него

# 1 135
Контесо, ако ви бях видяла на маса веднага щях да ви позная, по ящния мъж Hug  Joy
hahaha Joy Joy
Ние сме всички ящни.  chef

Но в съня се разхождахме из някакви жасминово ухаещи местности и беше пълно с хора (като на пазар) и първо видях малкото Жаки с капела и се заоглеждах наоколо и за теб. Та си ви наблюдавах няколко минути докато и ти ме забележиш.  Blush

# 1 136
Ами, айде де идвайте догодина:) И капела има и жасмини ухаят, ще го направим, като в съня:)
Само няма ме караш да готвя, не мога да ви нахраня Joy  Не искам да питам твоя по колко скариди опатква:))) Трябва два дни да пържа:)

Свалила съм "The founder" дали е хубав, някой гледали ли го е? Муунлайт пробвахме, ми не ми хареса, може в мен да е грешката, щото позната много ми го похвали...едва не умрях от скука, не издържах до края. Ще го догледам утре, мъжът ми не ще.

# 1 137
Това ми напомня как се запознах с Нино на морето. Първо видях малкото и момиченце и го познах. После видях и нея и доста си почудих дали да и се обадя.
Направих бисквитена торта с овче мляко и не знам дали ще я ядат. Други 3 литра ще ги квася.

# 1 138
  • Някъде там
Добър вечер. Толкова съм изпуснала че цялата вечер няма да ми стигне да чета.
Ние бяхме на гости на една дружка от детските ми години.Живеят в Испания и сега си са за малко тук и цял ден не можем да се наприказваме.Спомени,спомени...Добре че ще поостанат за да се видим спокойно.Толкова неща има още да си кажем,а се чуваме и пишем редовно,но друго си е живия контакт.
Сутринта направих сладкиш Тублерон да се почерпим,свърши скоростно.Много ни хареса.
Тя беше поръчала храна от ресторант и няма да вечеряме,сити сме.
Времето отново ни изненада,мислехме да ходим по острова и кафетата,но дъжда ни попречи.Не че не излязохме на близкото кафе но не е като цял ден да се шляеш.
И ние ще правим ремонт на банята.Мм иска вана,как ще го отказвам, идея нямам.Освен да го заплаша, че той ще я чисти всяка седмица. Grinning
Само аз още не съм правила еклерите, ми се струва Rolling Eyes трябва да си поправя грешката.
Понеже гледам да избягвам да давам сладко, на децата всеки ден,ако направя бешамел и ги напълня с него и шунка,дали ще станат?

# 1 139
Жаки, ще го измислим.  Hug
 Никой няма да те кара да готвиш. Има си готвачи за тази дейност, ние само ще си клюкартсваме на нещо студено, децата ще бърборят до безспир, а мъжете ще хрупат скариди.
Иначе доста скариди ще трябва да са.  Joy

В една друга тема ми казаха, че трябвало да отидем в Бали и ще видим как ще вместим всичко  Joy Joy

Снощи гледахме 3тата част на 'Предизвестена смърт' с гледането на онова видео и умирането след 7 дни.

Иначе тази седмица гледахме една забавна комедия, която може и да ви допадне:
http://www.imdb.com/title/tt4265508/

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 20:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт