Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 164
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 30
Ама аз и втори май харесвам, че и имен ден имам тогава. Абе казвам аз, че почва един прекрасен период Simple Smile

# 31
  • Mediterraneo
Чакам да се отчете Белинда и изчезвам  Laughing

# 32
Даун, а сега провери ли дали гаража е чист? И има ли гаранция, че тази вечер ще е празен? Не е нужно в такива ситуации да показваш че си джелезна външно, а вътрешно да си кълбо от нерви. Взимай мерки!

# 33
Празен е гаража Мери. Ако вчера не бях се нашашкала така, сигурно щях да ги набия. Сега ще пусна прахусмукачка и ще замъкна кучката на лекар. Уф, по-голямо куче ми трябва май Simple Smile.

# 34
  • София
Добро утро!  bouquet

# 35
Добро утро, на 26-ти ще се роди юнака, казАла съм:)

Снощи заспах в десет и в четири и трийсет сабалям се събудих, луда работа. Напрегнато ми беше, тъжно.

Скрит текст:
Вчера бяхме на тъжен повод, изпратихме един много добър човек, с голямо сърце. Дълго е боледувал, но не е споделял и беше голям шок за нас. Не се е оплаквал, до последно е работил, синът му каза, че до преди месец е тичал с километри, всяка сутрин.Помогна ни в един много труден момент, ей така без изгода, за едната правда, а тогава не бяхме дори добри познати. Да е светло на душата му, а вярвам че ще е, защото беше наистина благороден.
Цялото семейство изповядват някаква разновидност на християнството, не съм питала точно каква, но го изпратиха с песни и с усмивка към вечния му път. Може би тяхнато е по правилно, знам ли.

Днес поне грее слънчице, вероятно е хладно, но не е мрачно.

Нищо не съм измислила за рождения си ден, друг път все пътуваме в чужбина, сега нещо не съм на тази вълна, иначе гледам за Лондон има по 32 евро билети двупосочни, на човек. Също изгодни до Милано и Брюксел. Акълът ми е в апартамента и други задачи. Не съм настроена за организация, казвала съм, че никак не обичам рождения си ден, не ми се празнува, мъжът ми пък иска да си спазим традициата и да мръднем някъде, ще видим, ще помисля още малко.

Даун, корава си ти, аз вероятно бих се побъркала от страх.

# 36
  • на Мелмак
Пече се питата , която показа JACKLIN*.
Лелииии , страхотна става  chef
Чакам децата да се приберат и да я нападнат Heart Eyes

# 37
Ети, да снимаш:) Дано е вкусна:)

# 38
  • на Мелмак
А бе аз снимам , но съм скарана с качването  Laughing
Вкусна ще е , няма начин  Laughing

# 39
  • дядовата ръкавичка
Еклери не знам, но тортички ще хапвам със сигурност на 29ти, щерката има РД. Чудесна дата е за ново бебе.
Аз пък с второто дете хич не бързах да раждам, като знаех какво ме чака. Не ми тежеше, много добре ми беше с бебка в корема. Тя пък се случи кротка, добра и поспалива.

Даун, страшничко звучи. А какво са правили, откраднали ли са нещо?

# 40
  • Варна
Някакви калпазани сигурно са били, дето мишкуват за купона. Ако е имало нещо ценно може и да са откраднали, но ако са хлапаци вероятно ей така, за спорта са решили да се правят на мъже. На мен така колата ми откраднаха преди две години някакви самозванци, наркоманчета, толкова бели ми стовариха на главата после, да им изсъхнат ръчичките дано.

# 41
  • Sofia
Много ме забавлява темата за храната-кой колко харчи  Mr. Green,по-скоро:яде  Mr. Green!
Размятат се грацилни кости, амазонки,башкА с кюфтета и т.н. Ама се чудя от къде толкова мерак и време за обстойни обяснения  Rolling Eyes?!
Пита/тутманик няма да правя  Naughty- ММ не яде тестени неща, аз се ограничавам,а синковецът обича,но и той не трябва да яде,да не шишкавее.Тъй че, все едно съм яла, като съм видяла/прочела за вашите  Laughing.Тренирам си самовнушението  Crazy.
Даун,довечера поне го заключи тоя гараж!

# 42
Добро утро и аз  Simple Smile
Днес явно нещо става, гледам и ДжеНа се излюпила по никое време, та и аз в 8.45 Rolling Eyes
Даун, много неприятно,  предстаеям си като ти е било Hug
Аз като бременна имах период в последните месеци, не можех да спя сама в къщи. Мъжа ми беше за три дена в Италия по неотложна работа и си спомням, че  изтерясах, викнах приятелка да спи у нас  Blush Страх ме беше, хормони,  не си го обяснявам с друго, не съм шубе по принцип.

# 43
  • София
Дженка, мерси за разяснението. Значи такава била работата - чакаме Белиндо да се появи.  Laughing За домашни еклери винаги съм навитак! А вкъщи имам бутилка телишко мерло, даже се чудех дали е хубаво. Подарък ми е от някъде, стои си на терасата вече няколко месеца.

Хаха, Джени, майтапи се ти за цептера.  Mr. Green 2/3 от комплекта заминаха в мазето. Дреме ми като са цептер, много са тъпи, даже не знам за какво се използват повечето неща. Непрактични ми се виждат. А много голяма тенджера няма, иначе щях да я метна на Янтра.

Сега ще се върна да прочета какво е преживяла сватята Даун, че съм пропуснала историята...

# 44
Даун, много гадно, мен много ме е страх като оставам сама, а в къща си е още по-страшно.
Аз се настройвам за работната седмица, имах чувството, че днес трябва да е почивен ден и ми е малко криво.
Започнах 90-дневната, не съм най-доволна от нея, но в момента не съм в настроение за моя си режим + спорт, както трябва, та поне нещо. Ще видим как ще я докараме.

Общи условия

Активация на акаунт