Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 169
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 45
Еклери не знам, но тортички ще хапвам със сигурност на 29ти, щерката има РД. Чудесна дата е за ново бебе.
Аз пък с второто дете хич не бързах да раждам, като знаех какво ме чака. Не ми тежеше, много добре ми беше с бебка в корема. Тя пък се случи кротка, добра и поспалива.

Даун, страшничко звучи. А какво са правили, откраднали ли са нещо?

Нищо не липсва newsm78. Пълно е с неща и хладилник пълен с алкохол има. Това повече ме плаши. Абе, да си кажа, напоследък става по-опасно. Непрекъснато има гадни новини, а наистина не съм кифла и съм живяла сама.

# 46
Жаки, отидете в Брюксел, разкошно е. Simple Smile
Толкова да ми хареса, че ако можех, веднага бих се преместила там.

Уфф, на работа тегаво...още един човек напуска, а и без това сме на минус с хората.
Започва най-натовареният сезон от годината, а хората бягат по морето и чужбина. Не че там изкарват повече, напротив. За часовете бачкане, което им се събира, заплащането дори е по-ниско...ама върви обяснявай.

Това отслабване с кленов сироп хич не го възприемам. По-добре вместо него да се пие чай с мед.

# 47
Празен е гаража Мери. Ако вчера не бях се нашашкала така, сигурно щях да ги набия. Сега ще пусна прахусмукачка и ще замъкна кучката на лекар. Уф, по-голямо куче ми трябва май Simple Smile.

Даун, не си прави експерименти, другия път звъни в полицията. Как са влезли в гаража?  Rolling Eyes Заключвай по-добре.

Абе, да си кажа, напоследък става по-опасно. Непрекъснато има гадни новини, а наистина не съм кифла и съм живяла сама.

И тук същото взе да става. Уж много безопасно беше и престъпност почти нулева, но вече въобще не е така. Не се дължи и на бежанците, а на местните главно, тук-таме на някой английски или източноевропейски имигрант, обикновено пияни или надрусани.

Навън е чисто лято, а на мен ми се ходи в Париж.  Flutter Вчера плажовете бяха пълни с народ, даже успели да изгорят.

# 48
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Почти съм здрава вече и съм на работа.

Акаша май липсва напоследък дано са добре!

# 49
  • Euskal Herria
Ехее, кога сварихте да навъртите 4-ри страници?!
И днес ще е топъл и слънчев денят, тъкмо да изчистя с кеф  Grinning. И после - на разходка. Много е хубаво, както всичко е зелено и разцъфтяло.

# 50
Чек, той винаги си стои отключен. Има техника за поне 5-6 хиляди, колата, която също седи отключена и пълен хладилник с алкохол. Има и колела и какво ли не. До сега не се е случвало, ама точно вчера, когато кучката беше болна се случи.

Нищо не липсва, а и на мен не ми пука и да са взели нещо. Спомням си, че навреметто ме беше страх в къщите на бабите ми, но беше за кратко. После свикнах да живея сама на всякъде. Сега не знам дали ще ми мине скоро  Sad.

# 51
Заключвай щом такива елементи се разхождат наоколо. Те за да са влезли, вече са знаели, че не заключваш.  ooooh!

# 52
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! bouquet

Ще ядем еклери още днес. Heart Eyes И вино ще пием. newsm24

Даун, другите вече са дали съвети, затова от мен само прегръдка. Hug

# 53
Добро утро, и аз кукнах към 4,30, луда работа.

Белинда, прекрасно време за теб  Wink
Много ми харесва памук погачата на мен, с това тесто правя и мини питчици със сирене във формата за мъфини, стават много красиви  Peace  Всичко меся в пекарната, там си и втасва, като прочетох на Жаки схемите...много сложно. Жаки, пробвай още веднъж хлебопекарната, или направо я сменяй, съвсем ще ти хареса месенето  Mr. Green

# 54
Тоня, да купя някой комплект? С удоволствие ще те отърва:) И без това искам нова посуда. То всъщност
какво включва комплекта и какво е им специалното на Цептера, не съм запозната? Щом толкова са ги пазили за явно ще са специални:)))

Райче, изобщо не е сложно, а и ми харесва да меся:)

Белинда я няма, дали не е днес Денят:)))

# 55
Да е някой гущер, змия?

# 56
Лято, настръхна ми гъза, като те прочетох!
Даун, а що за мазохизъм е да не се заключва? Я си вържи чорапите! Осигури си спокойствие!
Ще пека пиле за обяд.

# 57
Да е някой гущер, змия?

Joy Не е, аз от подобни не се плаша.
няма да го заключвам, но ще си заключа портата към двора. От гаража да взимат каквото искат. Изчистих и сега трябва малко да се поглезя  Grinning.

# 58
Мария, при братовчед ми беше влезнала черна мамба, после леля ми подпъхвала под вратата нещо, за да не влезе някое влечуго, а синът ѝ я бъзикал „да не може да излезне от стаята ли?“ Mr. Green
Неистов ужас изпитвам от змии, жаби Stop.

# 59
Мария, при братовчед ми беше влезнала черна мамба, после леля ми подпъхвала под вратата нещо, за да не влезе някое влечуго, а синът ѝ я бъзикал „да не може да излезне от стаята ли?“ Mr. Green
Неистов ужас изпитвам от змии, жаби Stop.

Аз нямам никакъв страх от животни. Най-спокойно мога да хвана змия и да я преместя. Ама от хора... напоследък ме е хванала параноята. Тази вечер ще се заключа и ще пусна Металика или нещо по-хард. Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт