Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 366
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 615
Май всяка от нас е имала крив бретон в даден момент Joy Аз сама си бях подстригала уникален, но не знам къде ми е снимката сега, че да се посмея пак. Laughing

# 616
Тъкмо щях да пиша, че аз не съм имала и се сетих, че по едно време и мен ме бяха издокарали с такъв Simple Smile

# 617
  • Бургас
Аз сама си бях постригала бретона и на снимката бях тоолковва ухилена,доволна от себе си,седнала сред тиквите 😂

# 618
  • Телиш/Плевен
Аз все с крив се помня, само може би на снимката от третия ми рожден ден имам бретон като хората (но майка ми е с двама сина преди мен и добре, че поне докато се роди сестра ми, се понаучи как се подстригва). Joy И може би затова когато започнах сама да взимам решения за косата си, реших и че не искам бретон и така съм си и до днес. Всъщност само като се подстрижа много късо, тогава нося бретон, но това като цяло много рядко се случва. Laughing

# 619
Да ти е живо и здраво момчето, Весела! bouquet

Четвърти или пети клас си бях рязала бретона. Плачевен резултат. Laughing И то точно преди да правят обща снимка на класа. Но се снимах, много ясно. Grinning  Имам много снимки като бебе и след това. Но ги нямам сканирани.

# 620
Весела, да ти е много здрав младежа и много успешен!
Като на Сбъдваща и ние със сестра ми имаме снимка курдисани, ухилени и с криви бретони. Тя с едно палтенце, стиснала юмручета от студ, аз с една кожена шуба, която ми стоеше като кюнец и много много я мразех. Нямам ги тези снимки, дано като ходим се сетя да ги щракна с телефона и аз. Синът ми много обича да разглежда нашите снимки.
Сесили на едната снимка синът ти е също теб, на другата в легена сякаш дъщеря ти виждам Simple Smile
Харесаха ми сандалите, да са ви честити Simple Smile
Белинда уж да не я споменавам, че сигурно й е омръзнанало от нас, но преди събитието и аз не спах цяла нощ и се разписах вечерта. Ако е днес, леко да й е Hug Heart Eyes

# 621
Даун, Виктор е по-добре (да чукна). На Алина още не са ѝ избили пъпки. Чакам, че да се свършва.
Мари, уау!

# 622
Даун, Виктор е по-добре (да чукна). На Алина още не са ѝ избили пъпки. Чакам, че да се свършва.
Мари, уау!

Дано да и мине лесно поне на нея. Аз малко виновна се чувствам, че казах за шарката Sad.

# 623
Мари, уау!

Дано да и мине лесно поне на нея. Аз малко виновна се чувствам, че казах за шарката Sad.
Спомням си! Бая по- рано беше, ама позна!

# 624
Точно една седмица по-рано. Няма за какво, да се чувстваш виновна. Аз се радвам, че сега ще я изкарат. Той нито се е чесъл, нито нищо. Температурата ме притеснява мен и на фона на това, че преди седмица беше пет дни с такава, това ме побърка. Да казвам ли, какво количество Нурофен е изпил за това време или да си замълча!?

# 625
Не се притеснявай, Ванини, всички са минали през такива периоди. Погледни от хубавата страна- никога повече няма да се случи Wink Все изтръпвах като видех карантина преди почивки, сега ми е широко около врата Mr. Green

# 626
Моите снимки са с униформа - и в детската и в училище.

# 627
  • Някъде там
Колко много обичам спомени Hug Heart Eyes. Толкова хубави снимки видях.
С бретон в дг няма да се покажа  защото рискувам да избягате от темата.Няма такъв бретон просто.Моят е уникат. Grinning

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 20:46 от daviz

# 628
  • югозапад, под "Марков камък"
Давиз, в Сандански ли е последната снимка ?

# 629
Давиз, много си нежна и ти, и русокоските  Heart Eyes Тръгнах да ви снимам и аз от бала...Боже, една нямам сама #2gunfire От сега ще запазя фотосесия за бала догодина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт