Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 356
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 630
  • Euskal Herria
Интересни ми бяха снимките ви. Млади сте, хубави сте, спокойно може да се показвате.

# 631
Весела, честит рожден ден на порасналото ти момче.
Много мили снимки. Мира, Борис прилича много на теб.  Имам няколко сканирани, и бретона ми е прав  Grinning
Скрит текст:
ММ
Скрит текст:
И децата на тази възраст
Скрит текст:

# 632
Давиз, на втората снимка прическата ти е убийствена. Grinning
Супер сте и ти и сладураните.

# 633
Daviz,и аз имах такова колело  Flutter .
Повечето ми снимки са при родителите ми,имам само две при мен
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/18 … 3&oe=5982AB95
Страшни бузи имах,всеки ги щипеше,потупваше,хапеше даже  Crazy .

# 634
  • Някъде там
Давиз, в Сандански ли е последната снимка ?

Да.10 години подред водехме децата там заради астмата. Любимия ми град  Heart Eyes

Ренко страшни бузи Hug
Силве и аз съм с такъв бретон,само че по на високо.Направо съм страшна ooooh!
Малката прилича на теб  Heart Eyes

# 635
Гледам 99 плюс отговора и викам ще имаме новина, ма не снимки:) Успях да видя някои много сте сладки всички Heart Eyes Мари, абитЮрентката да ми се яви на лични:)

Ей, клетвата "майстор да ти влезе в къщата" е много на място:) Цял ден се уточняваме, уж всичко ясно и сега звънят по телефона с въпроси обсъждано по- рано. Мен ме друса яко ПМС, но се държа и се усмихвам, ама вътрешно ми ври! Ще пия едно вино:) Нправихме разпределение на гардероби и кухня, дано съм го измислила правилно и да ми е удобно. Нямам търпение да стане:)

Много ми е мъчно, че нямам нито една снима от бебе имам само една детска  на 3-4 години. Децата ме питат, би било интересно да мога и аз да направя колаж от мен и тях. Няма какво да се направи, сега наваксваме:)

# 636
  • Някъде там
Жаки,и аз съм така с снимките,тази която показах е единствената ми бебешка защото другите пиян фотограф ги е попилял.
Белинде, появи се,да не вземе да се окаже че съм познала датата.Да започвам с правенето на сладкиши. Grinning

# 637
Искам да кажа, че тиквичките ми станаха чудни. Grinning  Не че е голяма философия да се приготвят, но на мен като ми се получи дадено ястие и се фукам. Laughing Свършиха вече, и двамата прегладнели след работа ометохме всичко. Аз и обядвах леко, та не се учудвам. За десерт-сладолед. Времето е прекрасно, как да не си купиш.

# 638
Как ги прави тиквичките, Цвети? И аз готвя тиквички - издълбани като лодки и пълнени с кайма, лук, изстърганото и мааалко оризче, сега се пекат, дано ми се получат chef

Аз страдат от такива прически като на Давиз. Все ми бягаше косата, беше чуплива и със собствено мнение. Много мразех да ме постригват.

Жаки, на финала имахме кофти майстори - влизат за едно, чупят друго. На един му обяснявах, че цял ъгъл липсва, той звъни на мъжа ми да му каже, че може да е крив, но няма смисъл да го изправя. А те бяха ударили ъгъла с нещо твърдо и липсваше бая голямо парче и просто трябваше да се изгради. Кривината никой не му я е коментирал ooooh!

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 19:50 от blackcat6

# 639
  • някъде ... тук ...
Цял ден надничам, та хванах май всички ви Simple Smile Много сладки снимки  Hug
Имам доста снимки при родителите ми. Децата ги разглеждат там и им се радват  Crazy
Рових до сега, да ви пусна и моя детска,  обаче нито една не намерих тук  Rolling Eyes

# 640
Лелеееее, Коте, такъв ако ми се падне, ще ме гледате по новините, казвам ви! ...Дребна жена погна майстор с винкел...примерно Mr. Green Един път да се уточним, няма да има проблвми с тези, много пъти сме ги ползвали. Тромави са на почването, инак бързо свършват. Това пък как звучи Joy

По Травел Тв дават "Търся дом в Малта" Чек, гледай, много интересно.

# 641
Черно коте, и аз по този начин. Издълбани и напълнени с кайма, гъби и кашкавал. И малко ориз.
Пак ще направя по-натам. Междувременно ще си харесам друга рецепта от готварската книга на темата. Много е полезна.

# 642
Един такъв майстор си изпусна чука на новичкия ламинат, докато монтираше климатика ни.  Twisted Evil
Давиз, и аз познах Сандански, преди да отговориш.
Силве, с какви дълги крака си се барнала. Кой ти гледа, че бретонът ти? Децата няма да ги коментирам. Знаеш си!
А Бузанка си е баш за щипкане!

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 20:27 от mariat

# 643
Тиквички редовно правя по рецептата на Захир. Бързи са и вкусни  Heart Eyes

# 644
Жаки, сега се сетих, че наскоро пита за ресторант в Русе.
Ние обикновено все на едно и също място ходим, но есента ми се прииска нещо различно. Седнахме на "Понтона", кораб закотвен в Дунава. Там ядох най-страхотните риби. Опитах и на децата порциите и на сестра ми, ами всяко едно ястие беше страхотно. А мъжът ми яде пилешки хапки. Най-вкусните, които съм яла в последните години.
С две думи препоръчвам го с две ръце   Peace

Общи условия

Активация на акаунт