Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 958
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 825
Давиз, нямам време за кулинарни подвизи, но ще съм ти благодарна за рецептата.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 22:07 от Анонимен

# 826
Стейси, измъчи се е тия зъби, какво ти правят толкова? Много гадно е, мъжът ми много претегли, ама сега каква усмивка има, златна буквално и преносно Joy

Дайте идея за някакъв умопомрачителен десерт, да шашна едни гости, важни са ми, за пръв път ще гостуват, искам да има уау ефект. Ще пека погача, основно имам, но десертите не са ми сила.

# 827
Жаки, по лек или по- тежък десерт?

# 828
А де...аз не знам, нищо не съм правила освен бисквитена торта днес:) И един кекс с локум много отдавна:)
Крем карамел никога не съм:) За по сложни неща да не говорим.

# 829
Лека нощ.

# 830
  • Euskal Herria
Жаки, ако искаш рецепта за чийзкейк - без печене, но има желатин. Леко е, бързо става и само трябва да стегне в хладилника

# 831
Жаки, шоколадово суфле Peace Аз павя по рецепта от Янчето, май и Марипоса имаше подобна, ако не и същата. Laughing Ефектът винаги е “Уау“ , ако и аранжираш по-интересно . Heart Eyes

# 832
  • Euskal Herria
А, да и суфлето е супер десерт. Тъкмо се чудех какво още може да се направи. Правя и една торта с три вида шоколад, ама тя вече е... байгън.  Simple Smile

# 833
Белинда, нашата беба се роди  Wink. Светалчо, успех, дано отмине  Praynig

# 834
Янче, покажи снимка на твоето суфле да ентусиазираш Жаки Hug
Рая, честито! Да е живо и здраво бебчето! Heart Eyes

# 835
Светло,  споделя ако ще ти олекне. Каквото и да е, по хората ходи.

Аз ходих в болница заради кръвоизлива в окото. Нищо ми няма на кръвното, даже е перфектно. С някаква машинка ми мериха кислорода в кръвта, и той ок. После кръвен тест и кардиограма, и те ок. Но докторът много се загрижи като му казах, че пуша и ми даде телефон на който като се обадя ще ми помогнат.  newsm78 Каза че съм още млада и трябва да ги спра. Той към 30 годишен.  Mr. Green Не знам какви специалисти са, но им се кефя на отношението и етиката.

# 836
Светло,  споделя ако ще ти олекне. Каквото и да е, по хората ходи.

Аз ходих в болница заради кръвоизлива в окото. Нищо ми няма на кръвното, даже е перфектно. С някаква машинка ми мериха кислорода в кръвта, и той ок. После кръвен тест и кардиограма, и те ок. Но докторът много се загрижи като му казах, че пуша и ми даде телефон на който като се обадя ще ми помогнат.  newsm78 Каза че съм още млада и трябва да ги спра. Той към 30 годишен.  Mr. Green Не знам какви специалисти са, но им се кефя на отношението и етиката.

Чек, а окото от страната на ноздрата с камъчето ли е? Сега се сетих, не знам защо и аз newsm78

# 837
Аз веднъж правих тортата с 3 шоколада, но стана доста гумена, явно желатинът дойде в повече.
Аз не съм кулинарка, но досега 2 пъти съм смайвала гости - с торта Дулсе да лече и сладкиш Агнес. А най-лесно ми е тирамисуто, няма начин да не се получи, хем импровизирам и не спазвам оригиналната рецепта, че май е със сурови яйца.
Светалчо Hug

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 22:39 от Ая

# 838
Осмичка,  от същата страна е, но това напълно го забравих днес в болницата. ooooh!

# 839
Осмичка,  от същата страна е, но това напълно го забравих днес в болницата. ooooh!
Тъкмо щях да се дописвам дали си им казала изобщо Laughing Защото дори и при хрема или друго дразнене в носа се отразява и на очите. Дано мине и няма общо.

Общи условия

Активация на акаунт