Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 320
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 810
Светалчо, успех! Hug
Жаки, честито!

# 811
  • Sofia
Ех,Светълчо  Sad
Скрит текст:
,мисля те,разбира се и аз, и не само аз, сигурна съм  Praynig. Изпращам ви много,много положителна енергия, дано има положително развитие и съжалявам да прочета,че не сте добре  Tired. Споделяй,ако ще ти олекне... Даже като не знаем как сте,повече те мислим.
както и Сбъдваща мечти,сподели-животът не е само бели кахъри,за съжаление  Tired.
Жаки,честито  Hug.
Оглеждам офертите за Гергьовден аз. Синковецът нали е над 12 години, влиза вече в цената на 3-ти възрастен  Mr. Greenза радост на татко му  Whistling.

# 812
Не обичам кебаПчета, заради кимиона, но бих ударил една домашна амброзия, Жаки.

# 813
Ох, Светалчо... Пращам ти всичките си положителни мисли и прегръдки и се надявам да се оправите! Ако имаш нужда съм на разположение!  Hug

Жаки, честито! Щом ти се радваш и ние се радваме, няма значение за какво точно  Hug

# 814
Мама ме инструктира, бягат ли всички, бягаш и ти от час. само не уточни какво значи всички, та варираше бройката - от 2, та нагоре.
Тук лятото е в разгара си, и съм изяла днес около 2 кг.
Мъфините занесох в училище ( днес имат карнавал), за РД на детето подаръците за децата са купени - започвам да опаковам

# 815
Светалчо, не знех, че имаш проблеми. Дано бързо минава лошото  Hug

Жаки, честито, нека на всички се сбъднат желанията  Hug

# 816
  • Някъде там
Тук наистина е пълно с клюкари с скучен живот и го разнообразяват с нашия.
Светалчо, дано мрака е момент и слънце озари живота ви в най-скоро време.Всичко лошо да остане в миналото.
Жаки честито,още много сбъднати мечти.

# 817
Светълчо, прегръщам те!

Оказах се с огромно количество домашни био яйца. Двойна доза крем карамел - пече се. Вечеряхме яйца- бъркани с лук, на омлет, на очи- кой както поиска. Имам още 50. Идеи?
Пандишпан. Друго?

# 818
  • София
Светълчо, и аз не знаех, че имате здравословни проблеми вкъщи Sad Прегръщаме те с Козуначко Hug

Жаки, похвали се бе, какво ти пука кой чете Laughing Аз каквито ги споделям за бебето, ако някой си постави за цел да следи, ще ми направи картон на бременността Joy Дреме ми Sunglasses

# 819
Никой не е анонимен вече, еле па я Simple Smile.. Другата седмица ще ви пусна снимки като си ги взема.

# 820
Светалчо, моля те сподели как са нещата! Може от някъде да изкочи помощ.  Hug

Жаки, честито да ти е.
Сбъдваща, да замразиш пандишпанови блатове е идея.

# 821
Малък ми е фризера.
Май съседите ще намажат пандишпанови рулца. Много са и все готини.

# 822
  • Някъде там
Сбъдваща ако ти се занимава шам- пита,много я харесвам аз.Ще дам утре рецепта ако искаш.Иначе идеи с яйца колкото искаш.Целувки,на салата.очите на ламята,гнезда,в питки,кремове,торти.

# 823
  • Germany
Светалчо, толкова слънчев човек си и е редно да ти се случват само хубави неща! Стискам палци всичко да се нареди и да сте здрави всички вкъщи  Praynig
Жаки, честито!

# 824
  • Варна
Да гушна и аз Светалчо!  Hug
Жаки, честито!  Grinning
Мина и днешния ден в стоматологичната клиника.

Общи условия

Активация на акаунт