Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 295
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 135
Ох бе, Даун...  hahaha Joy Joy

Моята по-голяма котка минава 7 кила, но е фина в сравнение с околните мутанти.

# 136
Моят котак беше 9 кила, а беше сиамец, а те уж са финни.

Чек, не ми се хили, че ако още някакво животно ми се тръсне и ще се гръмна.

# 137
  • Euskal Herria
Даун, ами обичат те животните  Grinning.
Котаракът на сина ни е над 5 кг, още е само на 1 година. Иначе е голям красавец, ама вечно гладен, горкият. Като сме си там, изяжда и неговата храна, и храната на кучето. Веднъж така се беше надул, че не можеше да мръдне и мустак дори, като топка се беше окръглил.

# 138
Моя беше супер злояд и само една храна ядеше. Не искаше да излиза, а се налагаше да пътува и майка ми веднъж го беше гонила на централна гара  Joy.

# 139
Кви са тия мутанти.
Нашата миналогодишната партида - 3 броя котенца. Колкото повече време минава, толкова по-мънички стават. Само да не изчезнат до лятото  Laughing
Сега приличат на тримесечни котенца. Отде се пръкнаха не знам  Crossing Arms

# 140
Знаех си, че е някаква животинка Mr. Green.
На тавана в детската градина живееше невестулка или нещо такова. Понякога бягаше по протежение на цялата градина, странни и страшни звуци долитаха. Confused

# 141
Аз съм от страхливите...ососбенно в тъмното. След месец оставам в къщи сама и от сега съм се разбрала с охраната  Laughing. Май и пистолета трябва да си изнамеря, т.е. да се сетя кода за сейфа с оръжие.
А на страха очите му са големи.
Онзи ден съседката ми ми разправя, че намерила змия в кухнята си и я пуснала навън да се грижела за популацията от мишки, луд народ.... Аз се научих  да затварям всичко и преди залез слънце и котката прибирам, след като се разбра, че имам и един опусум на изхранване в гаража...
Котакът ми е кастриран и заради опасността от надебеляване е на диета. Имам съмнениш, и то основателни, че цялата махла го изхранва. след като съсед ме уведоми, че му е купил морски дарове, щото др съсед му казал, че само такива неща яде. Е заради него не ям риба тон вече де
Що все така става, като съм на диета, хората размятат едни погачи, едни еклери, но аз съм бетон .....рупам си краставиците, поне са от моята градинка.

# 142
  • дядовата ръкавичка
Искам да съм котка във вашата махала  Mr. Green

# 143
И аз съм виждала огромни котки, сигурно минаваха 10 кила. Ама огромни, лапите им бяха като кучешки. Аз, дето съм котколюб, се поуплаших, викам си това ако иска да спи при мен за мен място няма да има  hahaha После попрочетох и може би са били Мейн кун-и. Разкошни животни и аз искам, ама моето чудовище други котки не търпи.

Моят мъж като Тонкиния  Laughing Всичко е делегирал на мен (или аз съм го окупирала, не е ясно точно  Mr. Green). Техника, ремонти, сега и къщата. Аз си избирам настилки, покрив, майстори, котела за парното, отоплителните тела, изобще цялата система на канали, тръби, крушки. И къщата  hahaha Забавно е, щото майсторите ме гледат странно, ама аз знам как се строи комин и какво се слага в замазката на подовото и при какви пропорции и дебелина Laughing И имам представа как искам да изглежда цялостно.
Не, че той не би се справил, но на мен ми е интересно да чета. Обсъждаме основните неща, но като го питам къде да има контакт/лампа и той казва абе слагай да има  Simple Smile Та тъй. Кола, обаче, ще го оставя да ми избере той. Аз искам да е малка, автоматик и да не е зелена  Mr. Green

# 144
Искам да съм котка във вашата махала  Mr. Green
Издръжката му е по-голяма отколкото на средностатистиески пенсионер в БГ...ама то на всички котки тук е такава. Колега онзи ден ми обясняваше, че за хотел на котката платил повече, отколкото за себе си. Луд а работа....на нас съседите ни гледат котката като ни няма, е и аз гледам техните де. ама те поне ядат котешка храна, а нашето не....беве много болен , не му даваха шансове да оцелее и му готвех...риба тон или дроб соте. И го храних със спринцовка. Като не ,можех аз го правеше съседа.
Като казах котка, една колежка плати 22К за третиране на рак на котката си.

Ние е мъжо сме с общ бюджет. Ремонтите са под мош супервижън ( цветове, материали, как да изглежда в крайна сметка), но той се занимава с майсторите.... естественно имаме бюджет и аз гледам да се вмествам в него. Женени сме от 11 години и сме отремонтирали 3 къщи и 4 апартамента, казала съм в другия живот ще подпива предбрачен договор- никакви ремонти.

# 145
  • Пловдив
"Да не е зелена"? newsm78

# 146
Мейн Куун котките са екстремно едри, наистина. И тежки, с едър кокал.

Нашата кипра пък е екстремно дребна - 4 кила няма, 3800 не може да мине. Изглежда голяма заради козината, но като я изкъпем прилича на охранен плъх, не на котка.
Скрит текст:

# 147
Аз искам да е малка, автоматик и да не е зелена  Mr. Green

Хайде, да се похвалиш после, и ние със щерката такава искаме, може и зелена  Mr. Green

# 148
Искам да мачкам на Сбъдваща и на Алечка котките пък!

# 149
На цвят  Mr. Green
Рая, само да ме огрее 😁
Даун, давам за мачкане веднагически.

Общи условия

Активация на акаунт