Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 990
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 020
  • някъде ... тук ...
Още празнуващи Simple Smile
Айяла, честита ви рожденичка! Да е здрава и по-малко грижи да си причинявате взаимно  Hug

# 1 021
Белиндаааа, честит да я Явор! Да расте здрав и щастлив! Разкажи ни, как мина всичко? Ти добре ли се чувстваш?

Честито на рождениците ви, момичета!

Светълчо  Hug Сили и вяра ти желая!

# 1 022
Бе с толкова празници, сме кат коне на празна ясла, бре newsm78 Очаквах софра и черпене newsm78 Кви жени сте newsm78, аз ли да вадя тортата да черпя, срамота.

# 1 023
  • Ямбол
Темата е приятна и без софри.

Аз пих бира за здравето на Явор и на всички празнуващи.

Тъкмо ми се доспа, че утре пак аз ще отварям.

Чета Кланица 5. Започнах я с голям мерак и много очаквания, че Кинг и други все я цитираха в последните книги, които четох. Малко ми е смахната и аха да ме увлече и пак нещо скача в друга тема. Малко като разкази ми е, а такива не обичам.

# 1 024
  • Sofia
Гледахме "Секс академия:Мъже".Смешен и абсурден на моменти български филм, със заемки от американските на подобна тематика. Забавен ни беше, младежът хихикаше доволно  Crazy.Ще се фали във вторник на кви филми го водим.Предпочитам с нас и от нас да се информира  Wink.Хапнахме в един препоръчан ни ресторант, в който плащаш много,тръгваш си гладен и си дояждаш дОма  hahaha.
СветЪлчо,
Скрит текст:
дано има подобрение покрай ТМ  Praynig.Уважавам желанието ти да не споделяш. Понякога човек иска да премъчли и да "забрави",това което му е на душата и на главата  Peace
Захир,дано не си се засегнала след последната дискусия  Hug.Бързо да оздравяваш!  bouquet

# 1 025
Айяла, честита да е! Верно, че ти вчера прави две торти.

# 1 026
  • Телиш/Плевен
Айяла, (вече на патерица, но) да ти е живо и здраво момичето! newsm59

На 29-ти април догодина, живот и здраве, темата ще е пълна с поводи за празнуване. Heart Eyes Нещо като на 5-ти март. Wink

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 12:57 от Лале в дъжда

# 1 027
Кличко падна! Не вярвах, че този не човек някога ще бъде победен...

# 1 028
Кличко падна! Не вярвах, че този не човек някога ще бъде победен...

Друго си е  Австралиец Simple Smile

# 1 029
  • на Мелмак
Събудих се малко след 4, 2 филма изгледах, пия кафето, един планк, и палачинки мисля да направя.

# 1 030
Добро утро!  не съм видял чела, че сме на екскурзия и взе сме на път, но успях да прочета, че се е появил Явор! Белинде,  да е здрав,  щастлив и да порасне добър и достоен човек!  На теб бързо възстановяване.

# 1 031
Добро утро
Аяла да ви е жива и здрава рожденичката. Много поводи за радост да има в живота.
Ей много рождени дни много нещо, така да е весело.

# 1 032
Добро утро! Много ми е дълга тази седмица,седми ден ставам в 6.Уж не ми пречи ранното ставане,но явно пролетната умора си оказазва думата  Tired .С нетърпение чакам да стане утре,че да пося малко повече.

# 1 033
  • Варна
Честито и от мен на Белинда, рожденичката на Рали много чаровна Simple Smile
Аз съм на гости на роднини на 300 км път и да ви кажа, момичета, знам си, че съм кекава за возене на кола ама понеже не съм пътувала от много време, не знаех, че чак толкова съм зле. Още на първия час ми стана лошо, хем нарочно гладна тръгнах. Как издържах пътя аз си знам. Баща ми като ме видя каква съм бяла се смили над мен и ме остави да карам през част от пътя, макар че и той хич не е по возенето, а предпочита да шофира. И като седнах зад волана веднага ми просветна. Пристигнахме по обяд и до вечерта бях парцал пълен, не мога да се освестя, ужас. А утре ме чака същия път на обратно. Майка ми добре ми казваше да пия хапче като нея ама аз не, упорита глава. Взех си бележка за утре, тръгвам гладна и на хапчета. И от сега започвам пазарлъка кой коя част от пътя ще кара и ще се вози.  Ако знаех, че е така щях да пална и моята кола, макар че е разхищение трима човека с дете да ходим с две големи коли, но така ще бъде оттук нататък.

# 1 034
Аз пък си отспах от не знам колко време насам, легнах в 23. 30 и се събудих преди 30 минути.
Вали, мрачно и гадно е, а Миа се беше уговорила със сученичка малка сестричка да ги извеждат навън, ще им пропаднат плановете язък. Слънце искам Crossing Arms Crossing Arms
Купих двойно продукти за 2 торти и за 2 шоко лави, за да ги изпробвам по един път преди да ги правя за гости, уж днес щях, но така ме мързи, че две не виждам. След обяд, ако ми дойде музата. А и въпреки че си казах че през уикенда ще си позволявам по нещичко извън режима, да не ми втръсва, сега изобщо не ми се яде сладко. За обяд моите искат талиателе със сос Болонезе, а за довечера надупените картофки, които щях вчера да пека.

Хай, аз пък точно, когато пътувам гладна ми прилошава. Много е гадно, добре че го поизраснах, в детсвтото ми беше голям кошмар, за жалост и двете моми, особено голямата пътуват тежко.

Общи условия

Активация на акаунт