Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 978
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 035
Честито и от мен на Белинда, рожденичката на Рали много чаровна Simple Smile
Аз съм на гости на роднини на 300 км път и да ви кажа, момичета, знам си, че съм кекава за возене на кола ама понеже не съм пътувала от много време, не знаех, че чак толкова съм зле. Още на първия час ми стана лошо, хем нарочно гладна тръгнах. Как издържах пътя аз си знам. Баща ми като ме видя каква съм бяла се смили над мен и ме остави да карам през част от пътя, макар че и той хич не е по возенето, а предпочита да шофира. И като седнах зад волана веднага ми просветна. Пристигнахме по обяд и до вечерта бях парцал пълен, не мога да се освестя, ужас. А утре ме чака същия път на обратно. Майка ми добре ми казваше да пия хапче като нея ама аз не, упорита глава. Взех си бележка за утре, тръгвам гладна и на хапчета. И от сега започвам пазарлъка кой коя част от пътя ще кара и ще се вози.  Ако знаех, че е така щях да пална и моята кола, макар че е разхищение трима човека с дете да ходим с две големи коли, но така ще бъде оттук нататък.

Welcome to my world дет се вика, само дето самолет още никой не ми е давал да карам  Mr. Green.

# 1 036
Аз за щастие нямам проблем с пътуването. Не ми прилошава, обичам да се возя даже. Е, схващам се понякога, но това е ако пътя е дълъг.

Кюфтета с картофи на фурна ще ядем днес и утре. И таратор, че много го уважавам него. Grinning

# 1 037
Добро утро.
И на мен ми прилошава, когато пътят минава към по- високо ниво и има завои.  Sick
Обаче като се возя на мотор тези оплаквания ги няма.
Днес ми се шматкаше някъде, но тук вали. Иначе е готино.
Обяд нямам измислен. Силно се надявам да не ми се наложи да готвя.

# 1 038
  • До морето
Вчера таман се записах в темата с кюфтетата и те я заключиха, ма да питам тук- как така ядете само картошки на вечеря? Жаки, нещо дето расте на косал няма ли да прибавиш към тях  Laughing
Ние днес сме на баница за обяд и паста карбонара за вечеря. Въглехидрати, майка  Joy

# 1 039
  • Варна
Само с влак нямам проблеми, там рахатясвам.

Ох, Даун, ако ми дадат и самолет ще карам, само и само да съм шофЕр, а не пътник Simple Smile

# 1 040
  • Ямбол
Ох, уморих се. Метох около къщата и магазина. Много ни е прашен кварталът с добавка клиенти/съседи, които си хвърлят фасовете и боклуците където им падне, а и наблизо санират един блок и от там хвърчи какво ли не. Сега е чисто, но след малко като духне вятърът, все едно нищо не съм свършила. Един клиент сутринта се шегува, че съм сложила китката зад ухото...
И тук е мрачно. Очаквам да завали, дано е към следобед, че по-сладко да си поспя.

# 1 041
Добро утро  Hug

Айяла, честита да е дъщеря ти, здрава, щастлива и много да се гордеете с нея  bouquet Помня аз, че още някой казваше за 29-ти, явно ти си била  Hug
Ние се излюпихме рано-рано, даже дребната вече пак спи, заедно с татко си, а аз пия кафе и закусвам...чийзкейк  Blush Ама страхотен ми се получи, как да го пропусна...
Хай, аз като малка много лошо пътувам, сега единствено ако пътувам отзад ми става така, затова и дребосъчките са школовани да си стоят сами отзад, без придружител  Grinning.
Откакто се сдобих с четец съм като пристрастена, то голям кеф било бе  Grinning Сега обаче една боза започнах, абсолютен бълвоч ми се струва  - ''С дъх на канела'' на Н. Спаркс - по заглавието се подведох, че ще е нещо готино, а то .... Някой с отзиви? Да я зарязвам ли или да ѝ дам шанс? Имам цяла папка свалени на С. Шелдън, вместо тях да почна, дето си е работа, аз се занимавам с глупости  hahaha
Мислим да ходим на ''Грамофон'' на В. Калев - някой да го е посетил?
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 1 042
Кокококо, толкова яйца накуп не съм яла. Пържени филии за закуска, за да оползотворим последните кокоши излишъци. Пържени филии по правило не правя, ядем ги само ваканциите в БГ, баба им много ги уважава. Дечурлигата се измъкнаха бързо от леглата с "мирише ми на нещо сготвено от баба", доволни, демек.
Пих кафето с лъжичка кокосово масло. Хареса ми. По каква причина го пиете така?

За обяд и вечеря ще практикуваме любимият немски спорт - Grillen. Вчера накупих пържолки, ребърца, лентички шарено свинско с кожа и хрущял, но и гъби, чушки, тиквички, патладжани и 2 вида сирене за грил.

# 1 043
Хай, същата съм. Искам да имам пълен контрол, ама не винаги е възможно. На мен никъде не ми става лошо от промяна на височина, завои и подобни, просто мразя да разчитам на някой друг, а хем съзнавам, че в повечето случаи, този другия е в пъти по-кадърен от мен  Tired

Някой има ли "Щиглецът" от Дона Тарт на английски?

# 1 044
Само картофки за вечеря няма да ни нахранят нас, признавам. Laughing Не сме с наднормено тегло, но това е много малко. А честно казано ми се искаше да ме засища, поне мен..

И тук е мрачно и ще завали всеки момент. Вчера валя също. Променливо и гадно време.

На Спаркс не съм чела нищо, гледала съм филми по негови книги. Общо-взето сантиментални и сладникави любовни истории.

# 1 045
  • Ямбол
Рали, зарязвай я, абсолютна лигава комерсиална боза.
Бих ти препоръчала като нещо леко, но с криминални елементи - Джанет Еванович. Скоро четох първата ѝ "Госпожица 10%" и много ми хареса. Предполагам, че и останалите няма да са лоши. Изтеглих си ги на четеца и чакат.

# 1 046
Рали, зарязвай я, абсолютна лигава комерсиална боза.
Бих ти препоръчала като нещо леко, но с криминални елементи - Джанет Еванович. Скоро четох първата ѝ "Госпожица 10%" и много ми хареса. Предполагам, че и останалите няма да са лоши. Изтеглих си ги на четеца и чакат.

Нейните книги са супер боза според мен, но са смешни и стават за убиване на време. Има поредица, май до 13 или 18 ги беше добутала. Има и филм със Сандра Бълок по въпросната поредица.

# 1 047
Добро утро!
Мрачно и дъждовно при нас, много гадно.
Ще чистя...ама нещо ме мързи.
Снощи правих спагети и имам една порция останала, също и ориз и яйца пак по 1порция. За обяд не планирам да готвя.

# 1 048
Лили, мерси  bouquet Хич няма да си губя времето, ще потърся тези, за които говориш. Има ли ги в читанка-та?
На Спаркс не съм чела нищо, гледала съм филми по негови книги. Общо-взето сантиментални и сладникави любовни истории.
Абе аз обичам до изв. степен подобни, ама това все едно го разказва третокласник, нито романтика, ни дявол...

# 1 049
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро, ей преди малко се събудих Simple Smile

Аз обичам да пътувам не ми става лошо, та дори и с часове да не слизам от превозното средство.

В петък придружих ММ, за да не е сам на 500 км. в едната посока от нашия град само с едно спиране и на отиване и на връщане, при това с микробус, единственото неудобство за мен беше, че е по-шумно от автомобил.

Общи условия

Активация на акаунт