Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 983
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 050
Марипоса, ще се наядем с картофи и зелена салата без проблем. Аз даже ще наблегна на салатата.
Вчера ядохме ребра и днес никой не иска  месо за вечеря, а и на обяд ще има Болонезе.
 Аз от дълго време съм на режим с преобладавощо животински продукти и нещо ми втръсна много серизоно, буквално насила ям. Затова сега някой ден от седмицата карам само на зеленчуци, два на риба, един на яйца и един на месо. През уикенда си позволявам отскоро едно хранене с картоф или друг въглехидрат, засега когато е в умерени количества няма проблем със захарта, дано дългото въздържание от въглехидрати да е подобрило ИР. Децата гледам да се хранят балансирано, и от всички групи.
Мъжът ми е с мега бърз метаболизъм и последната година, тъй като се храни почти по моя режим свали много, той е преди не беше пълен, а сега съвсем се свърши. Казах му да хапва повече въглехидрати, кльощави мъже не харесвам, но пък той се чувствал добре така, леко му било и приятно. Свали много повече от мен, без да му е било цел, гад Crossing Arms

Рали, почвай си Шелдън и хич не се мъчи:)

# 1 051
Понякога и аз си пускам някой романтичен филм или комедия, да разнообразя малко. Но прекалено захаросаните не са ми по вкуса. Или тези, на които се реве.

# 1 052
  • Бургас
Добро утро!
Днес почивам,мислех да се наспя,но децата решиха да ме събудят в 8ч.
Пих кафе,рових из форума,гледам и слушам хора в ютуба и така да  ми се играе.
Взе че ми дойде цикъла,та сега се опитва да ме боли и корем.
Мъжо и децата искат да ходим в Морската градина,добре поне,че е слънчево и приятно времето.
За ядене нищо не съм мислила.Имам пилешка супа засега.

# 1 053
Вчера вечерта загледахме един филм- Паднали ангели. Не го препоръчвам.

Жаки, ММ също покарай мен кара на тази диета, че ми е писнало за всеки у дома да готвя нещо различно. И аз го заплашвам, да не сваля, че ми е писнало от кльощав мъж.

Сбъдваща кафето с кокосово масло е по нашия начин на хранене(на Жаки, Алечка и на мен). Демек гледаме в храненето да преобладава мазнината. Не манджата да е с един пръст мазнина, а просто в процентно отношение мазнините да са най- много. 

# 1 054
  • В един копнеж!
Много бозаво небето, че и хладно.
Вчера свърших работа, като да кажа "много съм доволна от себе си".
Днес много ме мързи. Дом.любимец ме събуди към 6, дадох му да яде, отворих му да излезе, върнах се и съм заспала до 8.30.  Сънувах, че съм на концерт на някаква група от 70-80-те и аха да си доизлушам песента и  и се сепнах.
Ще пера, чистя, готвя, чака ме и прословутия чийзкейк. Само като го споменах сутринта на мъжа и каза "бляк".  Rolling Eyes Аз пък го харесвам.
Подсъзнателно броя почивните дни. Толкова не ми се ще да изтичат. ooooh! Домошарка съм, самодостатъчна си. Нямам нужда от олелия.

# 1 055
Краз, за такива болки Дексофен саше, действа безотказно.

Рали, не съм ходила на "Грамофон" но много искам! Виктор ми е приятел и много го обичам,  талантлив е и страхотен Heart Eyes Той каза, че много му се получавал спектатъла и хората били много доволни и развълнувани, по половин час закривал. В Хасково ще има скоро, ти беше от там май? Не помня датата.

Мари, много се наситих на мазнини, трудно ми е, та сега карам лайт вариант. Физически режимът ми се отразява чудесно, но психически не. Период е ще мине и миналото лято бях така. Повече яйца, кисело мляко и риба, по малко пържоли и ребра:)

# 1 056
Добро утро!
Опекох кифличките, които точих до 23ч вчера. Много хубави станаха!
Сега се обличаме и тръгваме за заоологическата градина. Надявам се цял ден времето да е... прилично, засега се слънчево и цели 10 градуса, ией!

# 1 057
При нас времето е слънчево и приятно, след малко излизаме с малката в двора.Ще садя босилек в сандъчета Grinning
За жалост Виктор Калев няма да има спектакъл в Бургас.Любимец ми е Heart Eyes

Ох, за режима не ми се говори, че много се отпуснах  Rolling Eyes Но е най-добрия режим по който съм се хранила.

# 1 058
  • Sofia
Въобще не планирам да готвя  Whistling.Планирам един фитбол за обяд. Моите ще се оправят както си знаят-таткото с шепа сурови ядки обядва, младежът още не е закусвал, тъй че-сме лесни. Довечера- пицатайм, хич да не е, или пък хеппитайм  chef.
Нюансите, филмирани, ми харесаха .Книгите не съм чела, а и не смятам.
Резервирах Гергьовско мероприятие с компания. Спазарих си 20 % отстъпка от пакета. Доволна съм  bowuu. Редно е разликата да се добави към подаръка ми  Flutter.Обичам алъш-вериш-ът да върви  Mr. Green.
Добр'утро!
Хабер от белинда и Явор имаме ли?  Hug

# 1 059
Жаки, аз все още се държа. Вариантът да съм зависима от хапчета не ме устройва.
Аз свързвам ваденето на зъб и пиенето ежедневно на хапчета с остаряването.  ooooh! А и толкова много научих за този начин на хранене, че сърце не ми дава да го сменям.

Я сега малко да покифлеем. Нали вече ви надух ушите, че след месец съм абитуриентка. Фръц. Косата ми е естествена. Демек девствена. Обаче около бретонът ми се появяват вече някой и друг бял косъм. Maхам ги безжалостно с пинцета. Та искам да скрия този процес. И се чудя дали да направя по- светли кичури в предната област, които и да са вътрешни, скрити, и т.н., или да си къносам цялата коса пак в кафяво, за да замажа положението. И от двата варианта тръпки ме побиват. По- скоро от резултатът след месец- два, когато ще се види израстването на косата. Айде при къната няма да е очебийно, но ме е страх да не придобия някой зелен или червен отенък.

# 1 060
  • Бургас
Благодаря ти,Жаки,не съм пила дексофен,по принцип вземам спазмалгон,когато ми се налага.
Аз по начало избягвам да пия каквито и да са били хапчета.

Чета,за режими си говорете. И аз искам нещо подобно,но съм такъв идиот с храните,много неща не обичам,и трудно мога да започна нещо такова.
А,така да ми се иска да си прибера корема и да сваля до 5кг най-много.

# 1 061
  • някъде ... тук ...
Много ли са, че не искаш да продължиш с пинсетата?
Аз има два бели косъма, и са в бретона. Още не ми пречат и не съм ги пипала.

Моите изядоха баницата вече. Сега малкият учи, а големите заминаха да прегледат караваната и наличното в нея. Аз си почивам с вас  Simple Smile

# 1 062
Мари, само да ти кажа, че къната много трудно се маха после, да си знаеш . Косата ти е тъмна, поне по снимки, какви кичури смяташ да направиш? Трябва голям майстор да прелива, щото може да се получи много зле. Кичури на естествена, тъмна коса ми е трудно да си представя честно казано. Светли де, иначе лилави или червеникави съм виждала.

Аз Метформина  не го пия, следя си захарта засега съм супер. Не се отказвам от режима в никакъв случай, просто го олекотявам, почти две години изкарах стриктно, сега се надявам да мога да включа по малко В без последствия.

# 1 063
Аз къна не бих сложила. Това чудо няма махане. Мари, пробвай с кичури, но отиди на фризьор. Да не стане фал. Не че при фризьора не може да стане..

До преди малко гледах от прозореца сватба. Crazy  Булката беше от съседния вход, но не я познавам. От години не бях виждала подобно нещо. Честно казано не съм фен..

# 1 064
Някой има ли "Щиглецът" от Дона Тарт на английски?
Само в epub вариант, дано можеш да сваляш от dox.
http://dox.bg/files/dw?a=65fa43d304

Общи условия

Активация на акаунт