Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 953
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 065
А, няма проблем да ги махам с пинцета, но ме е страх да не пропусна някой.
Жаки, косата ми е кестенява. Представям си един нюанс по- светли и незабележими кичури. Искам кичури, за да не боядисвам цялата коса. За да не я прецакам цялата. И за да не я почвам с боите. Изпитвам ужас.
Къна сложих миналата зима. Падна си равномерно, но ме е страх от фал. А също и от фал при фризьор.

# 1 066
  • София
Рали, зарязвай я, абсолютна лигава комерсиална боза.
Бих ти препоръчала като нещо леко, но с криминални елементи - Джанет Еванович. Скоро четох първата ѝ "Госпожица 10%" и много ми хареса. Предполагам, че и останалите няма да са лоши. Изтеглих си ги на четеца и чакат.

На нейните книги със сълзи съм се смяла. Много жалко, че не я превеждат вече. Това, което е в Читанката е всичко от нея, което е излязло на български.

Аз съм си правила по-светли кичури на тъмно кестенява коса. Много хубаво се получи, преливащо, защото моята фризьорка е добра и ми изсветли косата само с няколко тона, не рязко. Сега пак искам, но нямам нерви да вися във фризьорския салон и все отлагам.

# 1 067
Някой има ли "Щиглецът" от Дона Тарт на английски?
Само в epub вариант, дано можеш да сваляш от dox.
http://dox.bg/files/dw?a=65fa43d304
Hug

# 1 068
  • Бургас
Мариат,аь ако съм на теб,изобщо няма да си пипам косата.
Нека си е естествена! От това,по-хубаво няма!

# 1 069
Добро утро!

Хич да не е, спах 12 часа  Shocked Смятайте как съм си спряла тока вчера  hahaha Днес пак, че мъжът ми е на работа, после на футбол, момичетата ми ги няма, за да кифлеем и ще си жулкам врати на къщата. Не ми се седи дОма, ще трябва да се насиля да чистя, а нямам желание. Тук е слънчево и не много топло, тъкмо идеално за работа. Или за лежане с книга в градината, ще видим  Mr. Green

Довечера - ребра на фурна с пълнени гъби. Бяха за снощи, ама обядвахме към 5 и после не ни се ядеше.

Аз чета Жега, че сме фенове на Касъл, ама книгата е бозица.

# 1 070
  • Бургас
Сготвих пиле с картофи и пилешка супа. Излизаме обаче към Морската, та ще сме явно на бира с цаца за обяд.
Мариат, има някакви бои на Лореал мисля, които впръскваш в корена и траят от измиване до измиване.

Обичам много да пътувам аз и от нищо не ми става лошо. Сега с втората бременност пътувахме до Италия и обратно с кола, гък не казах Simple Smile

Картофки само със салата вечеряме често и ни засища.

Хубав и слънчев ден!

# 1 071
  • Ямбол
Имам доста домати с недобър търговски вид. Няква идея за ядене с домати? Постно?

# 1 072
С ориз, на доматена супа, на Гаспачо, направи си за зимата, изсуши ги.
Най-лесно стават изцедени и замразени.

# 1 073
Няма залагания, да не се роди бебето?

Гледам мача Джошуа - Кличко на запис. Кубрат наистина ли смята да се бие с Джошуа?  ooooh!

# 1 074
Няма залагания, да не се роди бебето?

Гледам мача Джошуа - Кличко на запис. Кубрат наистина ли смята да се бие с Джошуа?  ooooh!

Всичко проспа  Joy. Имаме бебе, да ни е жив и здрав чичовия.

# 1 075
  • София
Имам доста домати с недобър търговски вид. Няква идея за ядене с домати? Постно?

Печени чушки имаш ли, замразени или от буркан? Чушки с доматен сос.

# 1 076
Ние станахме и дойдохме при нашите, че брат прави някакви кофражи на неговото място и мъжът ми ще помага, а той пък станал рано и беше изчистил цялата кухня, а снощи я оставих батак, включително адска загоряла тенджера от опита ми за френска лучена супа  Mr. Green

Снощи изгледахме епизод на "Големите малки лъжи", адска скука, толкова голяма, че зажалихме за Нюансите...  Crazy А голям актьорски състав, направо да не повярва човек.
След малко ще си правя обяда за мен, горе-долу ще е като на другите, ама за тях е много по-вкусно - със сметанка, сирена...  Tired

И да ми помогнете в разрешаването на един спор - 12 квадрата е супер голяма (излишно) баня, или? Струва ми се огромна (не е единствена баня), съответно и непрактична откъм почистване. Вярно, че няма да пръска из цялата баня като сегашната ни, която е по-малка (почти наполовина). И сега спорът е да я оставим така или не - банята е към спалня и тези квадрати ще отидат в нея и още малко към дрешника към тази стая. Съответно банята ще се ползва от нас само или поне предимно.  Thinking

# 1 077
Мър, голяма е за мен, освен ако нямаш вана, душ кабина, гардероб и тоалетна.
Сложете канал на пода, дори и да ви убеждават, че не е нужно.
За чистенето няма да ти отнема повече време (чистя една голяма и една малка), но не си струва загубата на пространство.

# 1 078
Честито на Белинда!  bouquet

Даун, то да бях проспала нещо, ама почти не спя напоследък. Приготвям багажи уж, но засега съм още във фаза изхвърляне.

# 1 079
  • София
Според мен голямата баня е супер. Сложи две мивки на голям плот и ще можете да я ползвате без да се бутате ... Ех, мечти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт