Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 944
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Ямбол
Имам чушки. Имам и изостанали тиквички и патладжан.
Гаспачото само аз ще си го ям. Но може и да си замразя сок и да направя мишмаш. Оф, не знам какво ми се яде.

Мър, отделете си тоалетна или мокро помещение за перални и сушилни, примерно.

# 1 081
Според мен голямата баня е супер. Сложи две мивки на голям плот и ще можете да я ползвате без да се бутате ... Ех, мечти Simple Smile

За две мивки няма нужда от 12 кв.м. Моята е около 8 и има две, душ кабина и тоалетна.

# 1 082
Мър, голяма е за мен, освен ако нямаш вана, душ кабина, гардероб и тоалетна.
Сложете канал на пода, дори и да ви убеждават, че не е нужно.
За чистенето няма да ти отнема повече време (чистя една голяма и една малка), но не си струва загубата на пространство.
Сложено е джакузи, което почти със сигурност няма да сложим, по-скоро вана, мъжът ми обича, аз съм ок, има тоалетна, но гардероб не, защото е предвиден дрешник към тази спалня. Струва ми се излишна загуба на пространство, ок да не е малка като сегашната, ама няколко квадрата ще й дръпна. Само трябва да си визуализирам реално 12 квадрата, защото съм много зле в пространствено отношение и да реша, но си сверявам часовниците с вас, защото не винаги разсъждавам в правилна посока, за сифони си права, трябват си! Двойна мивка вероятно ще сложим, за да не се побутваме сутрин. Някакъв среден вариант ще е май - 10 квадрата примерно.
Иначе другите пространства мисля, че са супер добре оползотворени, много ни хареса разположението Simple Smile
Лили, мокро помещение има отделно на първия етаж, там има и малка баня - тоалетна и душ, които са до една стая за гости (малка стая), а и тоалетна на долният етаж си трябва. Горе има друга баня с тоалетна - обща за двете детски стаи. Затова мисля, че нямаме нужда от толкова голяма баня, мъжът ми се колебае, затова питам, че тук е най-лесно човек да си свери часовника.

# 1 083
Честито на Белинда!  bouquet

Даун, то да бях проспала нещо, ама почти не спя напоследък. Приготвям багажи уж, но засега съм още във фаза изхвърляне.
Hug Дано да поспиш, че е супер гадно. Аз не спя напоследък.

# 1 084
Мър, голяма е за мен, освен ако нямаш вана, душ кабина, гардероб и тоалетна.
Сложете канал на пода, дори и да ви убеждават, че не е нужно.
За чистенето няма да ти отнема повече време (чистя една голяма и една малка), но не си струва загубата на пространство.
Сложено е джакузи, което почти със сигурност няма да сложим, по-скоро вана, мъжът ми обича, аз съм ок, има тоалетна, но гардеоб не, защото е предвиден дрешник към тази спалня. Струва ми се излишна загуба на пространство, ок да не е малка като сегашната, ама няколко квадрата ще й дръпна. Само трябва да си визуализирам реално 12 квадрата, защото съм много зле в пространствено отношение и да реша, но си сверявам часовниците с вас, защото не винаги разсъждавам в правилна посока, за сифони си права, трябват си!
Иначе другите пространства мисля, че са супер добре оползотворени, много ни хареса разположението Simple Smile

Мър, ако е планирано и има място сложете джакузи вместо вана. Отнема същото пространство, а е много по-гот, а и като строите сега, цената ще се загуби някак.

# 1 085
Даун, на теб да не ти е плащал мъжът ми  Mr. Green И той е на твоето мнение, обаче аз изобщо не си представям да го ползваме това джакузи толкова, че и да го чистя, честно. А май си е цифра или поне беше едно време като ги гледах.

# 1 086
  • Ямбол
12 квадрата са 3 метра на 4 метра. Доста си е. Но ако и другите помещения са налице, що да не. Може да си сложиш диванче, като в ББ баните им и там удобно да си правиш някакви процедури. Или пък масажна маса, само внимавайте със свинските опашки Wink

# 1 087
Аз не обичам вани и джакузита и се дразня като ги има. Добре че в новия апартамент има само душ кабини и в двете бани.
Голяма баня е хубаво нещо,  но още по-хубаво е наличието на повече от една. Аз не си представям да деля баня с мъжа ми и много се радвам на тукашните жилищни стандарти.

# 1 088
Даун, на теб да не ти е плащал мъжът ми  Mr. Green И той е на твоето мнение, обаче аз изобщо не си представям да го ползваме това джакузи толкова, че и да го чистя, честно. А май си е цифра или поне беше едно време като ги гледах.

Мър, ако не слагате джакузи, не слагайте и вана. Според мен джакузито е по-хубаво. Само си представи да си изпотена след каране на колело и разбита, топваш се и кеф  Laughing.

Ваната се ползва по-малко по мое наблюдение. Гот е, когато имаш малки деца да ги накиснеш там, ама иначе...

Джакузито и като вана може да се ползва. (кажи на мъжът ти да ме черпи  Mr. Green).

# 1 089
Лили, ти ме уби  Mr. Green А ние и сега делим баня, единствена ни е, обаче ако има и деца в картинката вече е много кофти.

# 1 090
Лили, ти ме уби  Mr. Green А ние и сега делим баня, единствена ни е, обаче ако има и деца в картинката вече е много кофти.

Няма драма в деленето на баня, малко повече време отнема, но сега губя почти толкова, за да накарам пубера да си чисти сам тоалетната и банята  Tired.

# 1 091
Една баня за четирима си е живо наказание! Много се радвам, че в новото жилище са две. Джакузи имахме, ползвала съм го точно два пъти, а иначе миене всяка седмица, само прах  събираше.
Мъжът ми сега иска открито джакузи, терасата е много голяма има място, но за мен е неоправдано, лятото никога не сме в града, кога по- точно ще го ползва не се сещам.

# 1 092
Не знам какво да кажа за толкова голяма баня. В етажа, в който живеем сега има 2 бани. Едната е точно толкова квадрата и още толкова гардеробно помещение. Приятелка, която живее в София в апартамент се шегува, че тяхната детска е по- малка от банята ни. Ние все още не сме я почнали. Аз много настоявам да направим 2 малки апартамента, а ММ леко се дърпа.

# 1 093
Аз бих увеличила дрешника за сметка на голямата баня, но то е защото винаги не ми достига място на мен за дрехи, хем все разчиствам. Да не говорим, че мечтая за много стелажи за обувки.
Аз уж трябва да чистя, а все прилягвам. Току хапна нещо, и понеже знам, че не е хубаво да се работи с пълен стомах, та полегна. След 2-3 часа същата процедура Crossing Arms

# 1 094
  • София
Мър, изобщо не са много за баня към родителска спалня. при нас е направено като част от нея и всъщност ми е любимата част от дома. всичко имам там.

Лили, колко толкова домати имаш? щом искаш постно, любимите, които ми хрумват, са миш-маш, имамбаялдъ или да си ги приготвиш за сос за паста, пица.

книги коментирате. вчера започнах "Невидимите кризи" на Георги Господинов.

Общи условия

Активация на акаунт