Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 155
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 155
Не съм ви чела, идвам да кажа, че зоологическата градина в Прага е разкошна! Ако се двуумите, да знаете, че си заслужава. Много ни хареса. Цял ден обикаляхме и не видяхме всичко. Много съм доволна!

# 1 156
  • Бургас
"Мафията на майките" я четох скоро, доста забавни моменти имаше. Алечка, благодаря!

Днес се разходихме из Морската градина, Флората беше фрашкана, не можах да накупя китки. Взех само една, на която и името й даже не знам, но ми хареса цветът. Хапнахме сафрид. Идва порцията, в чинията точно 4 рибки цифром и словом. Мислех, че сервитьорът е изсипал другите по пътя, честно. Егати подигравката.

# 1 157
  • Ямбол
Ще споделите после мнение за майките, че отлежава и чака ред при мен.Аз все още чета Патриша Корнуел на 14 книга съм от поредицата за Скарпета.
Споделям. Хубава е. И пишат във форум като нашия и се дърпат за същите глупости като нас. Но не това е основното, има и още интересни неща. Аз и втората съм чела, третата не знам дали е качена, но все някога ще я качат и нея.

# 1 158
Кате, на мен ми беше забавна Мафията, защото правех паралел с нашия форум:)

Филма за Макдоналдс ми хареса, обичам биографични.

# 1 159
  • Euskal Herria
Ще споделите после мнение за майките, че отлежава и чака ред при мен.Аз все още чета Патриша Корнуел на 14 книга съм от поредицата за Скарпета.
Споделям. Хубава е. И пишат във форум като нашия и се дърпат за същите глупости като нас. Но не това е основното, има и още интересни неща. Аз и втората съм чела, третата не знам дали е качена, но все някога ще я качат и нея.
И трите ги имам, свалих ги от торент. Но не съм чела ни една.

# 1 160
  • До морето
Жестока вечеря си спретнахме с мъжа ми - ципура, скаридки, гръцка салата и друсани картофки. Чудно! Много обичам така двамата да готвим, любимо ми е, ама кухнята малко тесничка ни идва, следващата трябва да е мастършефска  chef Гледахме и филма по Нова с Дензъл Уошингтън и Траволта, обаче казаха fuck 475983547 пъти и малкият само се ослушва като заек в мокра люцерна  Rolling Eyes

Вие сте казвали и преди, но откъде сваляте книги. Аз само Читанката ползвам, но ми се ще да имам и алтернатива. Сега търся една книга "Малките данни" , някой срещал ли я е в електронен вариант?

# 1 161
  • Euskal Herria
В Читанка качват по-стари книги, даже наскоро увеличиха карантинния срок. Най-новите обикновено са в мейлбукс, в дата и в още един-два торента.
"Малките данни" от кой автор е?

# 1 162
  • До морето
В Читанка качват по-стари книги, даже наскоро увеличиха карантинния срок. Най-новите обикновено са в мейлбукс, в дата и в още един-два торента.
"Малките данни" от кой автор е?

От Мартин Линдстрьом.
За дата и мейлбукс трябва ли ми регистрация?

# 1 163
  • Euskal Herria
Да, и за двете трябва регистрация.
Проверих в гугъл за книгата - издадена е доста скоро. Освен това е специализирана, така че надали скоро някой ще си даде труд да я сканира и форматира. Но пък в една от групите във фейса качват доста такава литература, мога да видя там.

# 1 164
  • До морето
Мерси Яна  Hug

# 1 165
  • Euskal Herria
Марипоса, за момента никъде не мога да я открия. Но може друг от съфорумците да я намери.

# 1 166
Здравейте,
Честито на Белинда!
Аз работих днес следобеда ,после излезнахме да хапнем с приятелка о сега съм се паркирала в леглото с книжка и така ще се приспивам.
Гратисния почивен ден за мен ще е наполовина работен ,но и емоционален ,че утре ми е последния ден на това работно място Simple Smile
Не е като да не ме тресат емоции последните седмици Simple Smile

Тия дни нямах време за готвене ,та тази вечер бяхме на пица  в едно ресторантче Simple Smile

# 1 167
  • Euskal Herria
dadka95, дано на новото място да се чувстваш добре! В същата сфера ли е?

# 1 168
Да ,напълно в същата сфера ще е
пак ще съм в аптека Heart

# 1 169
  • Пазете Гор
Малкият Явор избра чудесен ден да се започне новия си живот. Динамичен такъв един, с щуращи се в разни посоки ветрове, ту топли, ту по-хладни, повлекли на юг валма парцаливи оловни облаци. Какво по-добро в такъв ден, освен да се гушиш в мама? Добре дошло, малко човече! Да знаеш, че тоя свят има много несъвършенства, но никой не познава по-добър от него, а аз ти желая да срещаш всеки нов ден в него с радост! И да кажеш, там както си умееш, браво на мама! Тя много старателно те отгледа дотук, тъй да знаеш, и много те обича!

Започнала е някаква охлювена миграция през пътя към село. Три пъти спирах днеска да провеждам аматьорски наблюдения - всичките охлюви в овче единомислие пресичат шосето от север на юг, ни един не пореше въздуха в обратна посока. Къде ли е тръгнало това рогато племе?

Не обичам бани, свързани със спалня и такива, които нямат голям прозорец. Банята с естествена светлина е наслада, а завряните из гънките на клаустрофобична архитектура ми мязат на пункт за почистване. Не на хора, ами на някакви детайли магнезиеви.

Общи условия

Активация на акаунт