Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Великобритания
Калинчееее, прочетох те и се дигнах до магазина , взех кори , сирене и още яйчица и сега подкарах мама да направи баничка , ама с повечко масло , че да стане мазничка
агнешкото ще го пропуснем, че никой не му е фен
взех и бишкоти , и ще направя едно тирамису
чакам да се наспи детето и излизаме , големи игри падат тука ..не се спира това дете, вече си има приятелчета , викат я , радват ѝ се , а тя е супер щастлива  Sunglasses

# 106
  • Варна
Mimmito, ако не е тайна в кой град сте?

# 107
Честит празник на всички именници и на армията ни!!! bouquet
Пожелавам най вече здраве и щастие,другото се нарежда от само себе си.

Калинка с тия баклави и баници.... иначе и аз не мога да точа ама няма и да се уча.
 Като Смърфи ще се уча да пилотирам самолет. hahaha
Ма ко приятна разходка и хубаво време.
Хортензия да си жива и здрава,много щастлива и обичана! Hug
Аз сега успях да се прибера в къщи от разходки и почерпки.Времето и то позволи да се разходим и да не  вали,чак сега взе да се заоблачава и прикапва.Днес ще съм на мързел ,ама утре ще се заема с градинката и разсадите .Тъкмо ще се хванат като ги преместя,ако не ги изядат гадинките. #2gunfire
Извадила съм пилешко и свинско месо за шишчета,ще карам мм да ги пече ,а аз ще мързелувам. Laughing
Весел празник и приятни почивни дни .

# 108
  • Germany
Честит празник  Hug
Хортензия, честит рожден ден!  bouquet

# 109
  • Великобритания
Miss Noir -не е тайна
във Варна сме сега

# 110
Добро утро!
Хайде, неделя е! Излюпвайте се!

# 111
  • при късмета
Добро утро!
Вчера в крайна сметка решихме да отидем до Пловдив. Извадихме късмет и с времето, валя малко докато бяхме на BMW събора. После обиколихме да си вземем печатите. Разбира се за последния тичахме, че само се размотавахме, а и ходихме до природонаучния музей, нищо, че от там няма печат.
Харесаха ми забележителностите, но ако трябва да съм честна, не виждам причина да са толкова високи входните билети.
Античния театър например, може да се разгледа съвсем спокойно и отвън, не е голям и е ограден с железни решетки, с прекрасна видимост, малък е, а и печата можеш да си вземеш без да влизаш. Бяхме вътре точно 10-15 минути.
На античния стадион няма вход, но и той не е голям.
Иначе стария град ми хареса. Обаче с тези стръмнини, едва ходех накрая. Много баири, много тепета  Laughing
Взехме си китайско от любимия ми ресторант в центъра, че се прибрахме в 21ч.  и преди малко ставам.
И гости ще имаме довечера.

Хубава почивка на всички  Hug

# 112
Добър ден .Аз си извадих вече китките по терасата и са наредени и строени вече,вътре малко се освободи  и остана да изчистя листата.
Ма ко хубаво събрахте печати ама защо не отскочихте до към нас и опне люляк да си вземеш. Crossing Arms Laughing Тук не валя вчера,снощи чак прикапа ,а за тепетата ми как ще се вижда града от високо. Wink
При нас почват цял месец празниците на града и ако ви се разхожда ,ще пусна програмата на града и идвайте пак.
Аз днес ще си разсадя китките ,че вчера от обиколки нищо не свърших.Сложих месо за шишчета и после мм ще е дежурен на скарата. chef А сега малко почивка с плетка в ръка,че снощи не спах от болки в ръцете .Та малко да ги загрея с плетенето. hahaha

# 113
  • при късмета
Писе, от последния обект излязохме в 18ч. Късно стана и гледахме да пътуваме по светло до София, че мен магистралата по тъмно много ме натоварва. Не, че и през деня обичам да пътувам по нея де.
Запланували сме пак ходене на Кирково и така или иначе ще минаваме през вас. И до крепостта пак трябва да ходим, че сме я виждали, но тогава не събирахме печати.

Излязохме за малко с шефа и дъжда ни прибра. Много се изсипа при нас

# 114
# 115
Добро утро.
Имам да черпя,ама от телефона ми е трудно, а до компа днес не знам дали ще се доредя.
Имаме годишнина​ от сватбата.Хубав ден ви пожелавам.Аз се занимавам с уроци и домашни с петокласника ooooh!
Тежък месец ще е последния...
Ще празнуваме като се върне мъжът ми.

# 116
Честит празник Джейми. bouquet
Бъдете живи и здрави ,да отгледате двамата юнака и дочакате внуци и правнуци!!!
Мария с тая закуска...после ще се търкаляме като  буренца,вярно времето е само за хапване ама идва и топло. hahaha
Тук пак заваля и днес трети ден ще е мързел,вярно посвърших малко работа ама не мога да свърша плануваните задачи. Crossing Arms не са ми спешни де.

# 117
  • при късмета
Джейми, още много годишнини да посрещнете  bouquet

Ужасно е времето при нас. Поразходих се де, и се сдобих с комбинираната форма, който търся от седмица. Сега май кекс ще правя та ще поразровя за рецепти, че отдавна не съм правила.

# 118
Джейми, и от мен още много годишнини да празнувате!
Писе, само ви зарибявам със закуската и ви гледам сеира! Аз съм пас!  Heart Eyes
Ма ко, завиждам благородно за кекс-а. И там съм пас!  Tired

# 119
  • при късмета
Ни кекс, ни торта няма да правя днес в новата форма. За тортата нямам заквасена сметана, че само този крем правя, а за кекс се сетих, че такова нещо като бакпулвер не е налично от преместването. Рядко правех кекс, старата форма ми се обели тефлоновото покритие и отдавна не го бях правила това упражнение.
За това си търсех комбинирата норма, че и двете рядко ги правя.
Без кекс днес, няма да излизам повече на това време  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт