Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Писе, аз и с вечеря съм се уредила. Party Имам една мусака по гръцки от онзи ден и тъкмо ще я свършим за вечеря. Ама съвсем съм го отдала на пълно лешперене, а. bowuu

# 91
Добър ден и от мен!
Смърфи количествата за баницата са - 3-4 яйца, 250гр сирене, 2-3с.л кис.мляко+сода за хляб, 1 с.л. брашно - това за витата баница. За пънчетата - при тях навивам корите само със сирене и след това заливам отгоре с 3-4 яйца+3-4с.л кис. мляко, или ги правя като бюрек - 1ч.ч топла вода +1ч.л. захар+1/2 мая да шупне и след това прибавям 4 разбити яйца+1ч.л. сол - с тази смес заливам пънчетата, или ромбоиди/ако е редена баница/, оставам да втаса за около 30мин и пека на 200гр.
то количествата са според тавата - дори и да точа корите - все едни и същи количества ползвам.
Нещо се замотах из къщи и още не съм хукнала да пазарувам, а за утре никак не съм готова - нямам именик, но много си го тачим този празник.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 92
Леле, Калинка, колко вида баници правиш! Скри ми шапката. chef Ако не ме дострашее, ще пробвам пънчетата. Не за друго, ама ако има провал, няма да имам време да отреагирам с друга баница, а народът иска баница. Wink

# 93
Е след като първо валя градушка,после само росна и така цял следобяд -гърми и роси,а градината ми суха.Сега преди час се изля порой ,обаче се появи и дъга,впрочем две.Ама  и нещо друго ще ви покажа,вярно не са като снимките на Смърфи ама много си я обичам тази роза.
Нека след този дъжд, както ми повиши настроението и дъгата започне ново начало и пречисти душата ми към добро.Обичам ви момичета. Hug bouquet

# 94
  • при късмета
Писе, явно минаваш през нещо наистина трудно. Дано само ти се повишава настроението  Hug
Розата е прекрасна

# 95
  • София
Чудна роза! Дано само бели и светли моменти отсега , Писе!  Hug

# 96
  • Варна
Ммм, красота!
Бяла ли е или жълта розата, Писенце?

# 97
Ммм, красота!
Бяла ли е или жълта розата, Писенце?
Бяла катереща роза е ,пълна с пъпки и като разцъфти е страхотна красота.

Благодаря ви момичета!!!

# 98
# 99
Писе страхотна градинарка си/и не само  Hug/!!! Красота!!!
Смърфи много баници правя  Joy Корите са благодатни да ги правиш със всичко - и с праз, и със зелении, и с кайма - абе италианска работа по български  hahaha Отраснала съм на село при баба - тогава нямаше пластмасови кутии за храна, то и буркани нямаше  hahaha та като тръгнат на работа на полето с дядо - носят се баници  Joy Имахме пещ пред къщи - един ден от седмицата баба точеше по цял ден, а баници се печаха 3 пъти седмично, ама по 5 тави  hahaha Та "баница" се прави от всичко. Вероятно за това и много обичам всичко тестяно - така съм свикнала.
Сега разработвам една баклава  Joy имам рецептата от бабата на една приятелка от разградско, обаче нещо тестото за корите трябва да си го донаглася, че да докара вкуса точно който търся. Изгледах стотици клипове на турски  hahaha ама повече от една баклава на месец не е здравословно да правя и за това експеримента се проточва във времето  Joy
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 100
Честит Гергьовден! На всички именици да са живи и здрави!

Калинка - рИспект! То остави колко вида баници правиш, ами и точени кори. По-скоро ще се науча да пилотирам самолет, отколкото да точа кори за баница.  newsm20

Писе - много са ти хубави цветята!  Hug Да минава и заминава лошото и само светли дни напред!  Praynig

Мариат - изглади ли?

Отивам да дебна питката да не тръгне да ме търси.  hahaha

# 101
Добро утро.
Честит празник на всички, които носят това име!
Писе, хубава роза. Много обичам ароматът им.
Калинка, тази сутрин те прочетох и вече устата ми е пълна със слюнка. Ама така да ми се преяде и баница, и баклава! Ей, ще ме вкараш в грях!
Смърфи, изгладих, но дрехите на децата още седят неприбрани. Днес по някое време ще си вдигна задника и това да свърша.

# 102
  • при късмета
Честит празник!
Джейми, Ста ди, да са ви живи и здрави именниците!
Хортензия, честит рожден ден!
Да сте здрави, другото само ще се нареди!

Дано те пропускам някой. Ние ще хващаме на някъде, още се ориентираме за вариантите.
 Hug

# 103
Честит празник !
Честит рожден ден на Хортензия !
Честит празник на Стади, Валето , pisenxeto.
Надявам се да не пропусна някой.И всеки който е бил свързан с армията.
И да почерпя за празника на двете ми момчета Simple Smile

# 104
Добро утро момичета!
Светал празник  bouquet
Да са ви живи и здрави имениците!
Хортензия мнооого здраве и късмет! На много хубав ден си родена  Hug
Смърфи точенето никак не  е трудно, но изисква място....
Отивам да мятам агнешкото в умната тенджера и да видя какво друго ще измисля.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт