Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Привет, банда! Да дам бърз отчет - размина ни се боулингът, хаха, имаше частно мероприятие в залата. Та хапнахме и пийнахме, но без спорт. Минаха и рождените дни снощи, дори откарахме до 2 часа сутринта. Много хубаво се получи.

Да ви почерпя за моите татко и вуйчо, които днес са именици:

Честито и на останалите празнуващи в темата!
Бягам да приготвям обяда, който май ще е обядо-вечеря, като гледам колко е часът.  Wink

# 226
  • Великобритания
Честито на именниците днес
докато няма никой ще се почерпя от бонбоните на Смърфи както аз си знам ххах  Laughing
при нас леко напича , обаче такава пушилка вдига вятъра ,че не ми се излиза хич , а детето чака
почвам да стягам багажа , последна седмица

# 227
Добро утро!
Щерката имаше температура цял ден и цяла вечер. Надявам се, че вече е по- добре! Оплаках се!

# 228
Добро утро!
Мари, дано всичко лошо е зад гърба ви вече! Сега спаднала  ли е температурата? И моята голямата предната нощ не спа от сополи. Вчера почнах Гентазон и тази нощ беше по-добре.
Вчера мм оправи колелата на децата, днес чакам с моето да се заеме. Не съм го карала откато забременях първия път, а до тогава не слизах от него. Сега вече можем да караме семейно☺.
Взех да прелистя готварските книги, че да измисля какво да готвя на капризното домочадие. Хубав ден!

# 229
  • гр.Варна
Добро утро!
Пожелавам успех на седмокласниците и дванадесетокласниците. Някои са изтеглили късата клечка  с деца в 7 и 12 клас!  Mr. Green Всичко да минава!
Joyговорили ми говори.Скоро ще се гътна да си знаете що ме нямаааа

# 230
  • гр.Варна
Днес детето е на роботика и после може би разходка по брега или надвечер разходка.

Приятен и слънчев ден на всички  bouquet
ха и моят ходи на роботика.Даже бяха в Русе на състезание с отбора на 07.05 .Мастер Брикс се казват.

# 231
  • при късмета
Доброютро!

Колко е хубаво шефа да не е на у-ще и да се наспиш.
Мария, бърза да се оправя детето!

За днес е предвиден мързел и довечера тренировка.
Хубава седмица  Hug

# 232
  • Варна
Плами, това името на школата ли е?
Моят син е в робопартанс, но е 2 клас и още не ходи на състезания.

# 233
  • гр.Варна
Плами, това името на школата ли е?
Моят син е в робопартанс, но е 2 клас и още не ходи на състезания.
Във Варна е само Робопартанс .Там е и той ,но е при по големите.Има завършени и взети 6  нива при тях и много му харесва.Насърчавай детето си да продължава  Hug
12 класничката се обади че е свършила с днешната матура ( явява се на немски
 език) и отивали да се черпят.Сега чакам да се върне седмокласника ,че беше много притеснен за днес.И аз вече ще се пръсна от нерви.В петък пък е бала и от четвъртък се започва с посрещането на гости от страната.ММ нали не е от Варна и чакам роднините му ,плюс много приятели от къде ли не.Запазихме им стаи в хотел и ще падне голямо возене насам натам.На всичко отгоре дават времето гадно и дъждовно точно за петък #2gunfireАбе квото такова накрая Peace

# 234
Добър ден и от мен!
Плами  Hug не остана!!! Хубави емоции са!
Мария дано да е зад гърба ти вече неразположението!
Чакам да отмине тази седмица, че другата сме във ваканция.
Разкошно време се е отворило, пих кафе в градината, прибрах се да оправя къщата, ще метна едно пиле с ориз и беж пак навън  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 235
  • Бургас
Плами,трудна ли е била матурата по немски?
Другата година ще се явява моето магаре и от сега ми е притеснено,че ще се провали. Sad

# 236
Плами, стискай, още малко остана. Wink Успех на матурите, на изпитите и весело прекарване на абитуриентката! Hug

Тук днес валя. Ама такъв дъжд, че нямахме ток близо два часа, а тук без климатик си е направо страшно.  ooooh!

Програмата ни за тази седмица стана супер натоварена. Трябва да направя картичка за мм, който в неделя е рожденик. По този повод ще ходим за уикенда в Сингапур на гости на негов колега, с който се познаваме още от Колумбия и сме си много близки. Покрай нас ще дойдат още колеги и ще станем голяма тайфа. Тръгваме в петък. Ама ни чака път и после два дни в къща, която сега се обзавежда. Та трябва да направя нещо за ядене по пътя. Мисля си за един обикновен кекс и някакви соленки. Имаше едни соленки с ким, още от едно време ги помня. Да имате рецепта? Мисля си и за други неща, ама ще видя и с какво време ще разполагам в петък. Освен това, мм заминава оттам за Германия и допълнителен багаж ще правя. Да не казвам, че е добре да мина през някой разкрасителен салон, да заприличам на човек.  Wink
А, и започва подготовката за голямото лятно прибиране в БГ.  Wink

Лека ви нощ от мен!  Heart Eyes

# 237
  • при късмета
Ау, и кафе няма кой да сложи днес

Плами, как минаха матурите?
И другите с матуристи, похвалете се
Смърфи, приятно изкарване

На зъболекар съм днес, че шефа като остане вкъщи и трябва да може майка да го гледа. Хич не обичам да я виждам зъбарката, ама няма начин.

# 238
Добро утро!
Денят ми не започна с хубава новина - голяма трагедия в Манчестър....
Смърфи - аз мнооого отдавна съм правила едни соленки с крема сирене и ким - сега правя много често соленки, но от бутер тесто - може пак с ким, завивам с бекон, увивам кренвирши - абе дет се вика "почисти хладилник".
Ма ко стоматолога е необходимо "зло"...
Усмихнат ден желая  Heart Eyes

# 239
Я, Калинка, много добра идея. Ще купя бутер тесто и все ще измисля нещо. Най-лесно ми е баница, ама не сме само българи, другите националностти не са и чували за такова нещо. Затова търся по-универсални рецепти. Че от това тесто може да завия и кроасани. Чудесна идея! Heart Eyes

Иначе сега пак вали... А аз правя картичка за рд на мм.

Ма ко - леко да минава тази "среща", ама от време на време се налага.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт