Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Оле аз боулинг съм играла последно в Германия, което ще рече преди повече от 10 години  Shocked Колко съм одъртела, ужас..
А добър ви ден. Ако ме помните де  Wink Не съм писала отдавна, ама то няма и какво - кашата е пълна. Не можем да намерим къща, мм мрънка за щяло и не щяло, децата лудеят, лятото дойде, пък аз съм дебела...и тъй нататък. Ма шЪ сЪ оправим, няма как!
Калинуш, много се радвам за добрите резултати  Hug
Ма ко, МарияТ, Мими, Смърфи, Джей, Писе, Вале, Славе...гушки на всички  Hug Hug Hug

# 211
  • при късмета
А пък аз боулинг даже не съм играла. На шефа рождения ден тази година беше на боулинг, ама играха само децата. Все се каним да отидем и не стигаме до там.
Вио, ще се наредят нещата.
Повече никой да не казва, че е дебел. Всички сме лични убавици и точка

И тук е ужасен вятър, излязох за малко надуха ми врата хубаво и ме тресна главата за отрицателно време, само докато се прибера  ooooh!

# 212
Признавам си, че на боулинг не съм играла. И в Германия не съм била. Вио, печелиш!
Смърфи, добре да си изкарате! После ще разказваш. Кои стави те болят?  newsm78

# 213
Добър вечер,Еййй вие чак домовата книга ще вадите.Ми спътник съм тези дни и нямам от вчера време за нета.Обикалям-гости посрещах,на гости ходих днес в Смолян.Ми красиво  и зелено,вярно доста си беше студено горе,че и подухваше ама с приятели е весело.Имаше дори сняг на Снежанка. Whistling
И сега съм като капнала,ама до другата седмица ще се възстановя за празниците и новите гости. Sunglasses
Утре повече . Hug

# 214
Добро утро!
Пожелавам успех на седмокласниците и дванадесетокласниците. Някои са изтеглили късата клечка  с деца в 7 и 12 клас!  Mr. Green Всичко да минава!

# 215
Добро утро!
Моите племенници са на матура, мен ме тресе повече от тях! Дано да успеят, дано  Praynig Praynig Praynig

# 216
Добро утро!
Вио  Hug много късмет на племениците желая!
Плами и за твоите матури-сти  fingerscrossed
Кой, кой друг е на изпити?

# 217
  • при късмета
Добро утро!
Аз се наспах, голям кеф!

Успех на децата на матурите, стискам им палци

Ставам да направя закуска на шефа и после да видя какво ще готвя. Довечера е на РД.

# 218
Добро и слънчево да е утрото ви, дами!

# 219
Добро утрооо!
При нас е напекло слънчицето и подканя към градината! Моите мъже са ме оставили да спя и са забегнали във фермата на приятели, че имало нови крави  Joy мама ошетала къщата, пък аз спя ли, спя  Blush
За днес задачите са ми стандартни, но ще трябва повечко скара да мариновам за утре и да спертна десерт, че с комшията ще откриваме сезона на градинските партита. По този повод и трева ще кося  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 220
Сега се върнахме от нощта на музеите. Дребса е в леглата, заспаха преди да докоснат възглавниците. Пия блажено кафе на терасата, времето е чудесно.

# 221
Добро утро!
Какви планове имате за днес? Аз съм в неведение какво ще се прави и аха да почна с разчистване и взема и приседна на дивана.
Има ли празнуващи днес? Да са живи и здрави, и да минат да почерпят!

# 222
  • Варна
Mariat, какъв празник има днес?

Ние вчера цял ден бяхме по кръчмите.
Първо на Дълбока, да ядем миди.
После в една охлювена ферма с малко, кокетно ресторантче, само с охлювено меню, а вечерта се обадиха приятели, които са за малко в бг, да се видим.

Днес детето е на роботика и после може би разходка по брега или надвечер разходка.

Приятен и слънчев ден на всички  bouquet

# 223
Св. Св. Константин и Елена е днес. Да са живи и здрави имениците!
Мари, признала съм те за най-пъргавата булка тука! Joy Днес имаме гостенче - приятелка на дребните. Ще ги водя на балет по обяд, довечера Мишето има един  концерт с хОра и това е. Лошото е, че заваля, а аз планирах разходки и игри на открито.

# 224
Добро утро и от мен!
Харесвам днешния празник!
От сутринта слънцето е напекло и ще ни разреши да си направим градинското парти. За скарата всичко е подготвено, хляба е изпекан и съм спретнала една френска селска торта - да е в тематиката  hahaha Чакам да стане 11ч., за да окося тревата - да може комшията да се наспи подобаващо!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт