Браво, браво!
Много се радвам за теб! Много!

длъжни са да ме посъветват, а пък аз дали ще го направя... Диетата е тази, която се препоръчва на всички и както учат децата в училище - обезмаслени млечни, ограничаване на червено месо, сол, захар, наблягане на риба и задължителни 5бр на ден плод и зеленчук + 2л вода/отделно чая/.Явно често го повтарят на децата - малкия си следи дали е ял 5бр плод и дали се е изпил водата. Задължително съветват да се увеличи движението, както и да се спрат цигарите
На мм му е забранено да се движи в Бг без придружител
много от нещата не ги схваща и задава въпроси - точно си проси боя/28г. живее извън Бг.../Преди години по Коледа в Бг сме на разходка и влизаме в едно малко магазинче във Варна да си купим цигари - съответно в магазина е само продавачката/младо момиче/. Мм се ухилва и казва "Добър ден млада госпожице! Весела Коледа ви пожелавам"...и в този момент се изстрелва отговор - "Ти кво искаш от мене бе!"
мм мига на парцали, гледа ме тъпо и изобщо не знае какво да прави, само каза "май ще откажа цигарите" и си излезе от магазина. Цял ден се чуди защо това младо момиче така се държи...
За килограмите да ти кажа - 10 кг не са много, така че с повечко разходки и леко ограничаване на по-вредните храни (сладко и бързи въглехидрати), нещата ще си дойдат на мястото. Онзи пакет, за който ви бях попитала за доставка, изпратих го до Германия. Първия път го върнали обратно, но втория път е бил успешен и сега е при колегата на мм. Чакам с нетърпение да си го получа. 
Времето наближава - ще пием ли бира с миди по бургаски? 

Болят ме и сакроиличните стави, май ще пия нещо като обезболяващо преди играта. Но има вероятност да няма свободна писта и само да вечеряме. Май повече клоня към този вариант.