Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Еха, това е страхотна новина, Калинка!
Браво, браво!
Много се радвам за теб! Много!

# 196
  • Великобритания
Лейди , браво на теб  Hug
диетата верно няма да избяга
като си дойдох тука и всички ми казват , че съм качила килца ..мен вече не ми дреме де , ама онзи ден свако ми вика , а бе ти си качила килца от хубаво не от лошо ..кой е тръгнал да слабее от хубаво , еми викам прав си сега , трябва да се подкрепяме пълните хора хаххах
Обаче вчера в автобуса не издържах и спретнах едно скандалче на една издокарана лелка , щото никой не ѝ прави место да седне и кондукторката и поиска да ѝ види картата ..и тая като отвори една уста , ква била тя , дебела и проста свиня , а лелката- била докторка , със много способности , нямало да лъже , че има карта ..Ее като ми кипна на мен , викам и каква докторка си ти бе , по обиждане или по просотия , какви способности освен да мърмориш и обиждаш имаш ти , и тая чак се стъписа ..аааай сиктир оттука , цял пълен автобус си мълчи , то като целия народ де ..ще си траят , че да не стане скандал ..Хич не ми дреме на мен , да става ..жената е там на работа , и си върши работата , а ей такива криви лелки , дето не си пият хапчетата редовно , ти дигат кръвното и после ходи усмихнат на работа ..
Не е правилно и не е редно .. не съм толкова отдавна в чужбина , но истината е , че с хубавото бързо се свиква, и лошото бързо се забравя .. Някои неща ми идват като шок .. Ето и Лейди ще каже  как всичко се върши с умивка , с позитивизъм ..няма кой да ти се нацупи или нагруби , естествено всеки си има проблемите , но си ги оставя в къщи .. Офф ..казах си , имзрънках си , олекна ми  Laughing Laughing

# 197
  • при късмета
Калинче, радвам се за добрите новини  Hug Те взеха ли предивд терапията, като те съветваха за килограмите?

Цял ден хайманосвам аз.

# 198

За твое здраве, Калинка!
Браво на теб! Герой!

Ох, някой да дойде и да ме гръмне, че да не се мъча. Сутринта чистих градината, след обяд продължих и сега едвам си седя на краката. Трябва и ученика да прибера, а вече съм и гладна. Утре, естествено трябва да продължа с градината. Ей, това ми е проблема.  Tired

# 199
Благодаря сладури! Наздраве!
Ма ко килограмите са си килограми - в повече са  Joy длъжни са да ме посъветват, а пък аз дали ще го направя... Диетата е тази, която се препоръчва на всички и както учат децата в училище - обезмаслени млечни, ограничаване на  червено месо, сол, захар, наблягане на риба и задължителни 5бр на ден плод и зеленчук + 2л вода/отделно чая/.Явно често го повтарят на децата - малкия си следи дали е ял 5бр плод и дали се е изпил водата. Задължително съветват да се увеличи движението, както и да се спрат цигарите  Mr. Green
Мария тя градината няма да избяга - по-леко и пак ще стане.
Мими споко - не взимай нещата толкова навътре! Видяла си, реагирала си - права си, но го загърби без да го мислиш повече  Hug На мм му е забранено да се движи в Бг без придружител  hahaha много от нещата не ги схваща и задава въпроси - точно си проси боя/28г. живее извън Бг.../Преди години по Коледа в Бг сме на разходка и влизаме в едно малко магазинче във Варна да си купим цигари - съответно в магазина е само продавачката/младо момиче/. Мм се ухилва и казва "Добър ден млада госпожице! Весела Коледа ви пожелавам"...и в този момент се изстрелва отговор - "Ти кво искаш от мене бе!"  hahaha мм мига на парцали, гледа ме тъпо и изобщо не знае какво да прави, само каза "май ще откажа цигарите" и си излезе от магазина. Цял ден се чуди защо това младо момиче така се държи...

# 200
Добро Ютроууу, прекрасни! Тук едно слънце се е облещило от сутринта, навън е къде 32 градуса. Щом е такова сутринта, следобед ще плющи як дъжд.

Трябва да ходя да пазарувам, че през хладилника е минало едно гладно индийско село. ММ щеше да ходи в командировка два дни и си мислех хайде размина ми се готвенето, ама се провали и отново съм дежурна на печката.

Вчера се засилих да си довърша картичките и се оказа, че две от най-важните ми мастила са дали фира и сега се чудя какво и как да направя... ММ ще ходи отново в Германия след седмица, май ще си ги поръчам там до негов колега. Ама го мисля още, тук не съм ги виждала.

Калинка - супер много се радвам за резултатите! Оттук нататък все такива да са!  Praynig За килограмите да ти кажа - 10 кг не са много, така че с повечко разходки и леко ограничаване на по-вредните храни (сладко и бързи въглехидрати), нещата ще си дойдат на мястото. Онзи пакет, за който ви бях попитала за доставка, изпратих го до Германия. Първия път го върнали обратно, но втория път е бил успешен и сега е при колегата на мм. Чакам с нетърпение да си го получа.  Wink

Славе - да не те притеснява базата в училището, важно е учителката каква е! А и вие сте на много стратегическо място, така че след това имаш избор от три училища.  Peace Времето наближава - ще пием ли бира с миди по бургаски?  Wink

Мариат - много е хубаво да имаш двор, ама пусто тази работа по него е в състояние да ме откаже от такива благинки. То това беше и един от основните минуси навремето, когато трябваше да избираме между къща и апартамент. Не е нужно да казвам, че избрахме апартамент, нали?  hahaha

Аз на Писето съм й признала градинката - с такава любов се грижи за цветятя, ама то си и личи, де. Много хубави цветя има. На ма ко тераската, и тя е много хубава. Аз като сериен убиец на цветя, едно нямам. Сега тук на тази жега съвсем пък никое няма да оцелее.  Wink

Мими - аз в началото като се прибера в БГ, съм се усмихната и любезна, поздравявам в магазините. Ама точно на 3-тия ден ме изкарват от обувките и ми идва... да не казвам какво. А като мина и през общината за данъците и съм готова да нарамя огнестрелно оръжие и да си ходя с него.  hahaha

Валенцето - стискам ти палци в борбата, но не мога да гледам нито едно предаване. Пише ми, че няма оторизация за тази страна. Дай да видим и твоята градинка.  Hug

И докато пиша фермани, първите облаци се появиха. Ще бягам до магазина, ще може и по-рано да завали.

И кафетоооо:

# 201
Добро утро , нареждам се на кафето Simple Smile
А Това с облаците не го искам ,макар за почивните дни и тук го дават такова.Привършвам аз едни задачи , свикнах да ствам много рано и това си е , поне вечер има време за момчетата, не че винаги имат време за нас...
На ма ко  съм и признала карамфилите ,моите в градината дадоха фира .На Писето   всичко искам ама няма къде засега .Сега обмислям да засея разни лесно гледащи се и не искащи грижа растения извън двора, понеже в двора имам всичко на всичко 1 кв.м цветна градина и в близката година няма вариант да се увеличи , та съм замислила да гледам китки навън, което оцелее от домашни добитчета оцелее, но има един съсед който минава от там с колата и ме дразни много ,ами път колкото искаш , той по тротоара завива , та дали ще го пра не знам.
Смърфи и аз трябва да се стегна и 3 картички да направя , ама познай до идеята съм а времето става все по малко.Уж тържеството за завършване на детската градина щеше да е на 30 сега го местят на 26 май.Та нямам време ама имам идеи и това е добре че ако и идея нямах не знам.

# 202
Добро утро! Влизам само да близна от кафето, да пожелая успех на Валето днес, и отивам на плантацията!

# 203
Добро утро,замириса на кафе и идвам .
Калинка браво на теб,а за кг ще се справиш и с тях.А това което учат децата в училище за вода и плодове-браво,аз тук повтарям в къщи за тая вода ама не чуват.
Смърфи къщата става и с лесно поддържане ама има къде да си седнеш и гледаш,не е задължително да садиш и  копаеш.Пък и тук вече има фирми за поддръжка.
Джей как ранно ставане,аз не мога по рано от 7-8 ч да стана.Ама и късно си лягам.
Вале така ми  се иска да ти кажа че нещо ще се промени с тоя протест,НО ....не вярвам вече в нищо.Толкова години се  убедих в това,само приказки,закони на хартия и това е . Cry
А снимки на градината-ми вече си станала спец,аз нали не садя зеленчуци...там освен да бера продукцията не ме бъде.
Мими не се ядосвай не става промяната,само нерви хабиш и това си е .
А аз да се похваля ягодите вече взеха да зреят и си берем от  тях,ми огромна разлика има от купените дето уж са български и домашните. Heart Eyes
Днес ще имам гости и среща с една прекрасна жена,довечера ще се съберем от групата която плетем  в къщи.А утре заминаваме на гости  и още срещи.Та запрятам ръкави да спретна едни кифлички и за емоциите довечера.Другата седмица още една среща ми предстои ,та вече съм отворила книгата и пиша и записвам ,много са зареждащи тези срещи .Та ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден.
Ма ко твоята глава мина,ама моята не ме слуша вече 3 ден,нещо ми е схванат врата та и аз имам нужда от масаж. Laughing

# 204
  • при късмета
Добро утро!
Вале, успех ви желая! Дано поне на една група хора се даде това, което искат, а не да им замазват само очите.
Джейми, вземи си коренче от карамфили, или нови издънки и ги засади първо в саксия или кофичка от кисело мляко. Може и да е младо клонче, може и миналогодишно, важно е да има към земята по-дебела пръчка. Те листата падат и това, което е в земята изглежда точно като пръчка и то суха, ама не е. Важно е докато се хване да стои на сянка, че слънцето го гори. После си ги местиш където искаш, на слънце цъфтят по-дълго. Следващата година вече си се саморазпространява.  По всяко време на годината може да ги разсаждаш, но първо на сянка.
Смърфи, дано се разминеш с дъжда. На този климат няма да вирея аз.
Калинче, ти се движиш много и бързо ще си нормализираш теглото. Щом си свалила 6 кг. само като си влязла в твоя си режим, бързо ще се справиш. И да остане някое отгоре няма да е чак такъв проблем.
Обаче като качих бързо килограми е много неприятно. И при мен така беше и направо имаш чувството, че се търкаляш

Моите килограми се оказаха задържане на вода. Май ви казах. Човека ме посъветва като начало млечните продукти да спра, което не ми е проблем и за близо седмица, не знам дали си внушавам, но мисля, че има ефект. Аз не се меря, преценявам по дрехите. Особено на корем, където ми е най-големия проблем, определено има разлика, падат ми дънките. Не, че изобщо не съм качила на килограми, но само тава да махна ще съм доволна.

Ставам да сготвя, мислех да е следобед, ама се оказа, че куриер чакам, та ще я свърша тази работа, докато вися у нас.

# 205
Добро утро прекрасни!

Използвай парите си за неща, които могат да се купят с пари. Използвай времето си за неща, които не могат да се купят с пари. - Харуки Мураками  Heart Eyes

# 206
  • при късмета
Добър ден!
Отдавна не се е случвало да пиша 2 поста един след друг. Да ви примамя с кафе, макар и закъсняло

Оправи се времето и зачезнахте.
Не знам дали знаете, но сайта пак ще си променя визията и функционалността. Миналия път доста хора се отказаха да пишат по тази причина, ама свикнахме. Ще свикнем и с тази, така, че някой да прави домова книга, отсъствия няма да извиняваме  hahaha

Аз яхвам прахосмукачката, а вие се появявайте  Hug
А тъкмо се сбутах с Калинчето  Hug

# 207
Добро утро, ден!
Аз свърших с градината и съм много щастлива! Вчера свекър ми изпръска дръвчетата против листни въшки и вече може да се ползва по предназначение. Обаче поне 1 седмица няма да сляза долу. Сърдита съм й! Такава мускулна треска ми докара!  ooooh!
Тук времето е ветровито и хладно.

# 208
А, добър ви следобед от мен! bouquet

Аз цял ден се мъча с картичките за събота. Нали знаете, че има дни, когато не върви. Едната два пъти е правех, третата не съм я започнала и така... Ама трябва да ги завърша, че после и пликове към тях да направя. На всичко отгоре довечера ще ходим две-три семейства (другите ще си оставят децата на детегледачки) на боулинг. Такова нещо не съм играла от студентските си години, а мм от има-няма 20-на. Не знам каква ще я свършим, ама мускулната треска утре не ни мърда. ooooh! Болят ме и сакроиличните стави, май ще пия нещо като обезболяващо преди играта. Но има вероятност да няма свободна писта и само да вечеряме. Май повече клоня към този вариант. Wink

Бягам пак, че времето много напредна, а съм до кривата круша.

# 209
Смърфи аз на боулинг само с детето!!! защото вдигат предпазните огради  hahaha и топката никога не влиза в улука  Joy Вече нали мога само с лявата ръка да играя - всички побеждавам - топката ходи на зиг-заг, ама е все в целта!

Общи условия

Активация на акаунт