Заповядайте среднощно кафе за разсънване
Славе аз за КМ се сетих като най -близко ,и за него имах предвид че е добро, за това никаква идея нямам, но всичко си е до учител, и до дете
ето моя дребен днес ще кандидатстваме за 1 клас , питай ме дали изобщо иска да учи , ами той и азбуката не знае.А за жегата ... нямам думи моите и двамата с са рак червени вратове , ама аз съм виновна че не ги намазах .Не се прибраха два дни то топки , тебешири гоненица , ето затова ги замъкнах на село. Аз и мъжа ми решихме че всичко трябва за два дни да свършим, ама не става.
И аз не обичам да пазарувам, обикаляхме с една позната в петък , ами тя изкупи магазините , а аз едно нещо не ми хвана окото, много трудно си харесвам, е харесвам си ама има цената понякога е

Оставям ви ,че имам още доста задачи до 6:30 ч.

Точно вчера и днес обикалях из магазините да търся нещо по-така за сватбата, за която се прибираме следващия месец. Ама, греда!
Или нищо не ми става (номерацията е умалелена за азиатския пазар) или не ми стои добре. Имам още няколко килца за сваляне, ама пусто съм се застопорила на едни и не мърдам. На всичкото отгоре това нещо трябва да е леко, да не се мачка и да не заема много място. Е, те такова жИвотно нема.
И това ще е. Ще трябва утре пак да отида, че сега ме мързи да се връщам. И без това няма да сме от главно-действащите лица на сватбата, прости гости сме.
, още малко и ще почне да дава зор
Мъжете обичат спестовни жени