Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро Simple Smile
Заповядайте среднощно кафе за разсънване
Славе аз за КМ се сетих като най -близко ,и за него имах предвид че е добро, за това никаква идея нямам, но всичко си е до учител, и до дете  Hug ето моя дребен днес ще кандидатстваме за 1 клас , питай ме дали изобщо иска да учи , ами той и азбуката не знае.
А за жегата ... нямам думи моите и двамата с са рак червени вратове , ама аз съм виновна че не ги намазах .Не се прибраха два дни то топки , тебешири гоненица , ето затова ги замъкнах на село. Аз и мъжа ми решихме че всичко трябва за два дни да свършим, ама не става.
И аз не обичам да пазарувам, обикаляхме с една позната в петък , ами тя изкупи магазините , а аз едно нещо не ми хвана окото, много трудно си харесвам, е харесвам си ама има  цената понякога е   ooooh!
Скрит текст:
аз я полазвам на витрината на мъжа ми и той купи си я ама прилича на мушама , като му казах цената Shocked добре че не пита всичко което купувам колко струва.
Оставям ви ,че имам  още  доста задачи до 6:30 ч.

# 181
  • Варна
Добро утро!
Джейми, много обичам момина сълза, благодаря  bouquet
Да си призная, аз имам доста тайни придобивки от мъжа ми.
Като ги извадя и облека, обуя и ги представям като стари.  hahaha
Спорен ден!

# 182
Добро утро.
Разкошна снимка! И кафето и момината сълза!
Мис, обичайната тактика ползваш. И аз така.  Blush

# 183
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето!
Аз не крия какво си купувам, просто понякога го нося друг сезон. Често взимам накрая на сезона, като не са претъпкани магазините, обаче го нося следващия естествено. И го взимам точно на принципа виждам го и ми харесва на момента.
Обикалях скоро и за един модел зимни панталони, че мъжа не е фен на дънките, е няма. Нямало ги тия модели от миналата година ми казаха, а на него единствено те са му удобни.

Шеф на у-ще, аз си допивам кафето и тръгвам за подарък за детски РД. Той е в петък, в четвъртък са на екскурзия, изобщо до сряда са на у-ще.

Спорна седмица на всички  Hug

# 184
Здравейте, банда! Hug
За пазаруване си говорите, а? Wink Точно вчера и днес обикалях из магазините да търся нещо по-така за сватбата, за която се прибираме следващия месец. Ама, греда! Crossing Arms Или нищо не ми става (номерацията е умалелена за азиатския пазар) или не ми стои добре. Имам още няколко килца за сваляне, ама пусто съм се застопорила на едни и не мърдам. На всичкото отгоре това нещо трябва да е леко, да не се мачка и да не заема много място. Е, те такова жИвотно нема.  hahaha
Ще импровизирам с нещо налично вече в гардероба ми, но ще трябва да си купя поне някакви сандали/обувки, че които имам, не са ми много удобни. Даже си харесах една блуза днес и сега ме е яд, че не я взех. Бяла с много нежни цветя, немачкаема. С един черен вече наличен панталон - бижу.  Heart Eyes И това ще е. Ще трябва утре пак да отида, че сега ме мързи да се връщам. И без това няма да сме от главно-действащите лица на сватбата, прости гости сме.  Wink
Иначе също не си падам много по обикалянето из магазините. Ама сега тук освен да се шматкам из моловете, друго не правя.

В събота сме на троен рожден ден, та картички ще сядам да правя. Peace

# 185
Ма ко, аз прекалявам с покупките.  Blush И най- интересното е, че като купя нещо задължително го минавам през шивач за корекция. После отлежава известно време в гардероба и ето че вече е "купено отдавна"!

# 186
  • Великобритания
говорете ми за прекаляване с покупки , от сега ме хваща страх , като си помисля ,че след 2 седмици ще почвам да прибирам багажа .. имам 32 кг багаж за самолета , и останалото ще е в колет ..той пък до 30 кг.. къде ще събера всичко представа нямам , а още не съм взела и половината неща от списъка ххаха
изпих си второто кафенце , детето е нахранено и вече виси пред вратата и чака  #Crazy , още малко и ще почне да дава зор

# 187
Добро утрооооо!
Джейми страхотно кафе  bouquet Завиждам за жегата - тук пак вали  hahaha Много харесвам Дафне, но нямат моя размер  hahaha
Писе ти си Феята на Цветята  Hug Очите ми останаха в градината ти, обаче сърцето ми го грабна една меланжирана роза! Има ли цвете, което да го нямаш?
Преди 30 години се жених за първи път и нали бях млада-зелена свекървата ме научи - винаги трябва да имаш едни 20 лв. скрити - ще си харесаш едни обувки от 50лв/тогава си бяха скъпи обувки/ - купуваш ги, а на тм казваш - на сметка бяха само 30лв  Joy Мъжете обичат спестовни жени  rotfImbo rotfImao
Смърфи и аз редовно го правя този номер... харесвам нещо, чудя му се и не го купувам - после хайде на обратно  Joy
Мими направо пращай контейнер!

# 188
  • София
Здравейте, здравейте!
И аз съм тук, изкарахме чудни дни на къщата, градинката ми вече има хубав вид. Снимах я и трябва да кача снимки и да ви покажа.
Ще чета по-подробно после.

# 189
Добро утро!

# 190
  • Великобритания
ох нареждам се за едно голямо кафе , че мойто дивото цяла нощ не спа ..кво ѝ стана не знам , ама се въртя, пя, игра ..луда работа

# 191
Добро утрооооооо!
На второто кафе съм вече - първото беше преди разходката с оросяване  JoyМного готино роси и вее топъл вятър. Сега ще ходя до медицинския център на годишен профилактичен преглед, докато се натуткам ще стане време за училището, а после за плуването.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes
Върнах се вече и да се похваля - направо съм бетон здрава  Joy Единствения ми кусур е едни 10кг. над идеалното тегло за моя ръст и възраст.... та ми връчиха диета - естествено всичко да е обезмаслено и дрън-дрън ярина - няма да стане  Joy и по този повод слагам да готвя един свински пай и ще метна и едно "негърче" с мноооого шоколад  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 12:43 от Ladybird_

# 192
  • Бургас
Лейди,много се радвам за отличните резултати,много! Hug
На твоите доктори не им ли се обадиха от радио Ереван да не пипат хубавата жена? hahaha
Да ти е сладко свинското и негърчето,то такива хубави новини трябва да се полеят и отпразнуват подобаващо! Heart Eyes
Ще слабеем после дружно,диетата не е заек да избяга. Grinning
Питате ли ме мен,дето морето ми е под носа през цялото лято,а ме е срам да се съблека!
Пекна слънце,сложих леките дрехи и истината лъсна! Embarassed

Тази седмица ще пообиколя козметици,маникюр и фризьор,че другата няма часове заради баловете,а аз съм на абитуриентска на племенницата.

Хубав ден желая на всички. bouquet
Много се зарадвах за Калинчик и не се стърпях да се разпиша! Laughing

# 193
  • София
Една прекрасна новина днес, Лейди, браво, усмихна ми деня! bouquet
Славе, това с диетата не е заек, че да избяга, си е идеален статус за фейса.

# 194
Славче - имам един любим лаф "да си дебел, или да си просТ няма как да се скрие"  Joy Радостното е, че ние дебелите си го знаем, а пък простите даже и не подозират  Joy и предпочитам да съм от първите  Mr. Green
С диетите съм тотално скарана - обичам да си угаждам... Хубавото при мен е, че имам добър метаболизъм - качих килограми по време на химиото, а сега 3 месеца след нея съм –6кг само от влизането отново в ритъм. Предполагам, че до края на годината ще си вляза в килограмите, само да се адаптирам и към критическата, че и тя ми дойде изведнъж...
Тази година плажа ще ми избяга заради радиотерапията - ще се пазя от слънцето... то и за това трудно избирам дрехи - хем да са летни, хем да са с дълги ръкави, хем да не изглеждам като изкукала лелка...
Вале ти си ми пример за усмихната жена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт