Идеалният партньор

• 5 147
  • 121
  •   1
Отговори
Този форум води до пристрастяване, наясно ли сте? Изчетох N на брой теми тук, коя от коя по-интересна, забавна и най-вече абсурдна! Набърках се тук по друг повод, но ми стана интересно и се опитвам да разбера има ли профил на идеалния мъж според пишещите тук. Такъв човек, който повлича погледи след себе си, но пък гледа само в една. Който носи достатъчно пари вкъщи, но е най-богат на душа. Който върши нужното в домакинството, но пък организира приключения всеки уикенд. Секс машина, но преди това е прочел м-найсе приказки на децата за лека нощ и т.н. и т.н.
Така де, колко всъщност е достатъчно за да е идеален Той?
Щото толкова недостойни мъже, по всеки един показател видях описани тук, че направо...май със закон трябва да ги забранят мъжете - за всичко виновни само те !

# 1
Всеки има различни критерии за идеалния мъж. И добре, че е така. Иначе щяхме да имаме голям проблем...

# 2
  • София
Всенародните критерии са ясни, вече всяка се натъкмява според вътрешната ѝ потребност.

Едни искат малко, други искат много, аз всъщност искам всичко Laughing

# 3
Няма идеални хора.
И така е редно.
Всекиму според потребностите.

# 4
Всеки сам си преценЯ!

Мисля, че съществува сродна душа и ако я намериш си късметлия.

# 5
Загуби ме още на това как след него се обръщали всички... За мен такъв не е идеалният Trollface

# 6
  • София
Защо да не е?
Не един хубав и любящ само жена си мъж познавам. Единият даже не осъзнава колко е прекрасен.

# 7
Идеални хора няма. Има хора, които си пасват помежду си, и такива, които не. Всеки търси нещо различно. Желаният от мен партньор например може да е неприемлив за много други, но това всъщност няма значение.

# 8
Описаното в първия пост е събирателен образ, а не идеален мъж. Няма идеални мъже, нито идеални жени. Но има идеални за конкретния човек. Аз например съм домошар. Един мъж, който организира приключения всеки уикенд, би ме изнервил. За друга жена, която обича да пътува и ходи на нови места, той би бил идеален.
Избрала съм такъв, с който имаме еднакви разбирания за живота и еднакви нужди. Разбираме си се чудесно и хич не ме бърка какви критерии имат другите жени и мъже.
Нито се припознавам по темите, нито му вменявам вина за неща, които правят други мъже. Напълно излишно е.

# 9
  • Между гори и планини
За мен идеален си е моят мъж. Явно за него съм аз идеалната жена. Иначе идеални, перфектни няма. Ако изглежда така отстрани, със сигурност имат скрити дяволи и патологии.

# 10
Мъжът не е някакво полезно изкопаемо, че да му се оценяват качествата и да решаваме дали са правилните или не. Мъжът е човек, така както и жената, тоест от човек до човек има разлика и както по-горе в коментарите пише, всеки има различно определение за идеален.
За себе си съм разбрала, че в зависимост от етапа в живота ми, съм харесвала различни мъже. Бившите ми гаджета едно с едно не си приличат. Grinning Имах приятел приключенски настроен, също и такъв, който си падаше по нощния живот и големите компании, била съм и с мъж, който беше доста срамежлив и интровертен, а сега съпругът ми е домошар, също като мен, и общо взето си пасваме добре, защото си приличаме много, това го отличи от всички останали. Но дали неговите качества са общоприети или не, не ме интересува. Важното е мъжът да притежава правилните човешки качества като морал, възпитание, доброта и т.н.

# 11
Идеални мъже няма, а това, което описваш го има само по филмите. Може би от трима ще направиш съвършенство. 😆
По- скоро има мъже, които те харесват, такава каквато си, приемат те със всички недостатъци.
И истината е,че това е мъжът да теб.

# 12
Такъв човек, който повлича погледи след себе си, но пък гледа само в една. Който носи достатъчно пари вкъщи, но е най-богат на душа. Който върши нужното в домакинството, но пък организира приключения всеки уикенд. Секс машина, но преди това е прочел м-найсе приказки на децата за лека нощ и т.н. и т.н.

Добре, твоя идеал го разбрахме, сега го намери, покажи го, а ние обещаваме да му намерим кусури дето не си и сънувала Grinning

Идеални няма, има си половинка за всеки. Който я е намерил е късметлия, който пък още от първия път е успял, голям късметлия.

# 13
Този форум води до пристрастяване, наясно ли сте? Изчетох N на брой теми тук, коя от коя по-интересна, забавна и най-вече абсурдна! Набърках се тук по друг повод, но ми стана интересно и се опитвам да разбера има ли профил на идеалния мъж според пишещите тук. Такъв човек, който повлича погледи след себе си, но пък гледа само в една. Който носи достатъчно пари вкъщи, но е най-богат на душа. Който върши нужното в домакинството, но пък организира приключения всеки уикенд. Секс машина, но преди това е прочел м-найсе приказки на децата за лека нощ и т.н. и т.н.
Така де, колко всъщност е достатъчно за да е идеален Той?
Щото толкова недостойни мъже, по всеки един показател видях описани тук, че направо...май със закон трябва да ги забранят мъжете - за всичко виновни само те !

Има! В главата ти живее. Важното е да сме живи и здрави 😄

# 14
ММ не съм го избирала, той ме избра. Идеален е, щом се е наел да ме търпи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт