Идеалният партньор

• 5 150
  • 121
  •   1
Отговори
# 45
Хмм ми аз сега като се замислих.. ми то всички, с които съм стигала даже само до мисълта за нещо, са изглеждали всичките по долу-горе сходен начин на външност Joy за мен външността е първото, което ме привлича, после другите изисквания.

# 46
Външността е важна, просто няма нужда да е като Кен на Барби.

За мен мм си е привлекателен и хубав, не ме интересува дали другите го имат за такъв. Важно ми беше да е зеленоок. Винаги съм знаела, че искам мъж със зелени очи. Много ми е сладък с тия мигли като замига и с тия очички! И с черни вежди, да има контраст, да е сериозен. И с хубава кожа, че като видя някой с белези от акне или кофти кожа ме отблъсква сексуално. Не ща да се търкам в такъв човек!

И да е по-висок от мен, аз съм 170. Не може да е с моя ръст. 😁

За акъла и душата вече е по-сложно, но ако нямахме сходен мироглед, нямаше да се получи.

Абе 10 г сме заедно и още ми трепва като го видя. Като ме чака на спирката на метрото вечер и се затичвам към него да се сгуша. Винаги. ❤

Спомням си като сме си говорили и ми е казвал, ако не беше красива, никога нямаше да разбера дали си и умна, защото нямаше да разговарям с тебе. 😂

# 47
За някое момиченце ли говориш? Ше ме извиниш, вероятно си красива, но надявам се, той не те превъзходжда, че като те чете човек по мъжка красота как се прехласваш….Тоз твоичкият много лаконичен. Напоследък гледам масово моми се превъзнасят и сърца се понасят из соц мрежите, на фона на общи снимки с послания “обичам те, г-н намкой си”. Вместо да е обратното. Ужас!

# 48
За някое момиченце ли говориш? Ше ме извиниш, вероятно си красива, но надявам се, той не те превъзходжда, че като те чете човек по мъжка красота как се прехласваш….Тоз твоичкият много лаконичен. Напоследък гледам масово моми се превъзнасят и сърца се понасят из соц мрежите, на фона на общи снимки с послания “обичам те, г-н намкой си”. Вместо да е обратното. Ужас!

Ами той си се прехласва и по мен. Дали съм красива пак е относително. За него съм, разбира се. За някой друг може и да не съм.

За мен е важно аз да го имам за красив, ти ако го видиш може и да не ти допадне и да ми се чудиш на акъла какво съм му харесала.

Знаеш ли, майка ми и баща ми са се оженили млади, през 1981. Аз се раждам 1993, тате го помня все с шкембенце. Мама много го обичаше и винаги личеше колко му се кефи. И като бях дете веднъж ми каза, че като са били млади татко нямал шкембе. И аз не можех да повярвам. Отварях да гледам снимките от сватбата, има ли тати шкембе, няма ли?! Ама тя и с шкембето си го обичаше! И аз даже се чудех тая фина и красива жена майка ми как обича шкембе, ама ей, любов!

# 49
  • Далечният изток
Като чета някои разсъждения, няма да се учудя, ако някоя изтъкне като причина за развод шкембето на съпруга... или липсата на коса след 20-годишен брак.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:09 от AIDA_N

# 50
Аз си харесвам мъже със шкембета, и мойто си харесвам.

# 51
  • Между гори и планини
А, ние с моя мъж се взехме млади и стройни. За 20г се ошкембихме дружно, с любов.

# 52
И все пак, не на култа към мъжката красота!
😄

# 53
Уф,май съм от отбора без и не харесваш шкембетата,ама това да е кусура.

# 54
И все пак, не на култа към мъжката красота!
😄
Кажи им го на древните гърци с техните Аполон, Парис и Адонис. Simple Smile

# 55
Да е работлив, да говори с мен, и да да е хубав, щото да са хубави децата ми, също да може да лепи плочки и да ремонтира разни неща 😁😁

# 56
Като каза "да са хубави децата ми", ние редовно се базикаме, че добре се получи детето - моята външност и неговия характер, щото обратното щеше да е кофти Joy

# 57
Джерами, облякъл си се, благодаря!
Не е офтопик, абе малко се съобразявайте, господа мъже, не е нужно мъжът да е Адонис, но мааалко естетика не вреди.

# 58
Имало е там някакъв прапрадядо в моя род, за който много съм слушала, патриарха на рода, така да се каже, който според мен е бил с мега ужасен характер, ама на времето неговите действия се смятали за нормални. Както и да е, та този човек бил известен с твърденията си, че не допускал да има грозна снаха или лошо животно (действието се развива на село, където нали коне, крави, подобни). Та прапрадядото бил генетик. Той искал внучетата му да са красиви, съответно женел синовете си само за хубави девойки. Те, разбира се, не са правели самостоятелни избори, за да не се объркат. Joy
С две думи, явлението съществува отдавна, някой да избира с оглед как трябвало да изглежда поколението. Joy

# 59
На древните гърци нямам какво да кажа, но покрай прародителите ти се сетих една любима реплика от асистираната репродукция. “Абе, ок е ембриончето, стига да не му стане нещо при размразяването”.
Таман за дедо ти работа.

Общи условия

Активация на акаунт