Идеалният партньор

• 5 151
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Като кажете външността няма значение, ме убивате. Ми нали с този човек се споделя легло, правят се интимни неща, тоест трябва за жена си да е привлекателен и желан физически. Вече кое е хубаво и привлекателно, критериите са субективни. Но по личните критерии трябва да е уау, инак той ще има да се чуди: "Абе защо жената казва, че ме обича, а правим секс веднъж на три месеца, може нещо щитовидната й жлеза да не е ок?"
Според мен точно това се има предвид. Може да не отговаря на стандартите за красота, но ако на теб ти трепва от него, дали за другите е красив или не, няма значение.

# 31
Няма идеални партньори, просто животът е като в онази реклама с братя Мангасарян " Ела, не бегай около късмета си!"

# 32
Така съм съгласна, НСЧ. Blush Аз си представих някой иначе не й харесва физически на жената, но по душа добър, свестен, помага вкъщи и осигурява комфорт, как да го изтърве човек, особено ако е на Х години и всички свестни вече заети. Sunglasses

# 33
Е, ако не ми харесва/безразлична ми е външността му, колкото и да е свестен, не бих го взела.
Бих казала, че си имам предпочитан типаж, но съм харесвала и мъже, които не се вписват в него.

# 34
  • Между гори и планини
Относно външен вид, ами харесвам високи мъже, стройни. Дори да не са тренирани, нито хърбави, нито с огромно шкембе. Да имат добра хигиена. Щото и Ален Делон да дойде, ако устата му е леш и вони на пот и има гъбички на краката, ще съм чао. Спретнат, изпран. Нито марки ме впечатляват на дрехи, нищо друго освен добрата хигиена. Липсва ли такава, дори шанс за разговор не давам.

# 35
Относно външен вид, ами харесвам високи мъже, стройни. Дори да не са тренирани, нито хърбави, нито с огромно шкембе. Да имат добра хигиена. Щото и Ален Делон да дойде, ако устата му е леш и вони на пот и има гъбички на краката, ще съм чао. Спретнат, изпран. Нито марки ме впечатляват на дрехи, нищо друго освен добрата хигиена. Липсва ли такава, дори шанс за разговор не давам.

точно казано, което отговаря и на моята представа.

# 36
Да, няма спор, че хигиената е важна.
Иначе и аз харесвам високи мъже. Средна съм на ръст, но общо погледнато не съм дребна и се чувствам по-добре до по-висок мъж. Обаче се е случвало да "има сделка" и с не толкова висок, ако покрива по-важните критерии.

# 37
На мен най-важна е душицата.Тя не ми ли е по вкус-бегай!

# 38
не мога да се напасна, да ми е комфортно и да искам бъдеще с някой, който е нечистоплътен - хигиената е абсолютно задължителна за мен и не мога да направя компромис. По отношение на височината, аз съм със среден ръст, той трябва /и е/ поне малко по висок от мен. Ако е по-нисък, ще се чувствам малко неудобно. Вероятно това са предрасъдъци, но това е моята представа.

# 39
Докато човек търси идеалния, винаги има място за разочарования.
По-важното е да се осъзнае, че нито ние сме идеални, нито партньора и ако въпреки това осъзнаване има любов, значи това е правилният.
Ако чепатостите са твърде дразнещи, непреодолими, вбесяващи, неприемливи, значи - не е тоз човекът.

# 40
ММ е от красавците. Какво сега, да го напъдя ли? Thinking

# 41
  • София

Щото толкова недостойни мъже, по всеки един показател видях описани тук, че направо...май със закон трябва да ги забранят мъжете - за всичко виновни само те !
Ти кажи? Нали посланието ти е, че ССФ е капризна, вечно недоволна и заслужава всеки насилник и льохман. Или бъркам Simple Smile
Защото доволните жени срещнали подходящ за тях партньор не пишат тук с оплаквания и въпроси, защото са заети да са щастливи. Няма как да ги попиташ какво не ти харесват. Защото това е въпросът, нали Simple Smile

# 42
След няколко години връзка, когато го видя да върви към мен, а сърцето ми трепне с нетърпелива любов и го посрещна с усмивка - идеалният е.

# 43
  • Далечният изток
По отношение на хигиената, първото, което гледам, са обувките. Мръсни обувки и чао... Значи хигиената е нула там.

# 44
  • Столичанин ама не в повече :D
Идеален мъж нема, щото ако се появи това означава края на света, всмисъл досега колко войни са се водили за жени и все света е оцелявал защото са се водили от мъже, ама ако някоя почне да се води от жени олеле (всъщност защото наближава коледа  се сетих веднъж как две колежки се скараха заради една коледна шапка ама скарването им беше толкова брутално, че гласовете им се чуваха на 10 метра извън залата Sweat Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт