Идеалният партньор

• 5 148
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
То преди да се стигне до жалванията в раздела всички двойки са почнали като идеални партньори, така че това не е гаранция за връзката, хората се менят, идеалите също Wink
Такъв човек, който повлича погледи след себе си, но пък гледа само в една. Който носи достатъчно пари вкъщи, но е най-богат на душа. Който върши нужното в домакинството, но пък организира приключения всеки уикенд. Секс машина, но преди това е прочел м-найсе приказки на децата за лека нощ и т.н. и т.н.
Не знам защо ама с това описание си представих Азис, без да съм му фен Satisfied

# 16
Идеалният мъж ще търси за себе си идеалната жена, за да са си равностойни. И съответно обратното.
Постоянно оплакващите се от другия пол искат партньор, който да ги превъзхожда с 10 нива във всяка категория, а не могат да предложат нищо в замяна.

# 17
Предполагам, като прегледах и предишните публикации на автора, че той иронично се опитва да докаже, че жените не знаят какво искат и че никога нищо не им е достатъчно.

Да, ама не!
Не може да се очаква който и да е човек да харесва когото и да е безусловно. Даже майката обича децата си, но не ги харесва безусловно.
И въпреки, че Той, Истинският, никога не е идеален, все пак често е силно обичан и високо ценен от неидеалната си жена.

# 18
  • Далечният изток
Да е най-големият красавец и богаташ въобще не държа. Да е секс машина също, стига ми да пасва на моята сексуалност. Виж, да е грижовен мъж и баща, ми е най-важно. Нито да е съвършен, нито да е идеален. Все пак съм реалист, не живея в приказките или любовните романчета...

# 19
Абе не знам какъв е точно, ама принципно идеалния винаги е зает Simple Smile

# 20
Абе не знам какъв е точно, ама принципно идеалния винаги е зает Simple Smile
А, и това го има. И като спре да бъде зает, обикновено спира да бъде и идеален.

# 21
  • София
Критериите ми за идеален мъж се промениха с годините.

В началото исках да е висок, умен, самостоятелен, забавен и още, и още....

В момента искам да е  просто удобен.

# 22
за мен идеалният е, да имаме общи интереси и да обичаме да прекарваме времето си заедно, да ни е интересно. Да ми дава сигурност /не визирам финансова / и стабилност, да ме подкрепя, когато се нуждая от това / предоставяйки му и аз  на него същото/. Простаци, арогантници и егоисти хора/мъже/ "с и без" пари не харесвам. Външният вид / стига да не е нечистоплътен и развлечен/ не ме интересува. Парите -също, ако ги има супер, ако -не, не е проблем за мен. Към другото описано съм безкромпромисна и държа на това.

# 23
Разбира се, че е нормално критериите да се променят с годините. Обикновено, когато човек стане по-зрял, осъзнава кое е наистина важно. Доколкото разбирам, темата е за партньор за дългосрочна връзка, а там основното е да има сходство на възгледи и характери. С другите неща може да се направи компромис. Особено външността, тя и без това не е константа в живота. Когато мине време и хората вече не изглеждат както в началото, какво, да се разделят ли?

# 24
За мен моя си е най - добрия . От човек до човек има разлика !!! Не съм го избирала аз той ме избра . Винаги ми помага, умее всичко и ми помага . Ако кажа да гледаме филм гледаме, ако ще работим работим и двамата .
За мен критерия за мъж е не да е хубав, богат и т.н . За мен мъжа трябва да може да разбира повече от мен ( например да поправи колата или да смени крушката )и да има сърце  . Важно е какво има вътре, а не отвън . Да е в душата и в сърцето си човек . Да е красив отвътре .
А тия , които гледат джоба , в скъпите коли и къщи ей такива са празни и в мозъка и в сърцето , студени и безчувствени .

# 25
  • Между гори и планини
Идеален е този с който имате еднакви ценностна система, мечти, гледате в една посока. Всичко друго е ала бала, влюбване в обвивка, което свършва за година, две, с първите проблеми.

# 26
Е той идеалния за мен, може да е ужасен за друга...
Всеки сам си преценЯ

# 27
Като кажете външността няма значение, ме убивате. Ми нали с този човек се споделя легло, правят се интимни неща, тоест трябва за жена си да е привлекателен и желан физически. Вече кое е хубаво и привлекателно, критериите са субективни. Но по личните критерии трябва да е уау, инак той ще има да се чуди: "Абе защо жената казва, че ме обича, а правим секс веднъж на три месеца, може нещо щитовидната й жлеза да не е ок?"

# 28
  • Далечният изток
Разбира се, че трябва да ме привлича, което не означава, че трябва да е първи красавец след когото всички се обръщат. Така беше зададен въпросът. Затова казвам, не, не искам да имам най-големия красавец. Красиви, сладникави, плочки, русички със сини очи.... ми не, не ме привличат просто...

# 29
Като кажете външността няма значение, ме убивате. Ми нали с този човек се споделя легло, правят се интимни неща, тоест трябва за жена си да е привлекателен и желан физически.
Няма значение дотолкова, доколкото с някои неща може да се направи компромис. Например не е нужно да се вписва в точно определени сантиметри и килограми, малки отклонения са приемливи.

Общи условия

Активация на акаунт