Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Славе, и аз като другите разсъждавам относно училището. +1 и от мен. Синът ми е втори клас. Предучилищна кара в детската градина. Исках да играе в двора на училището, за да свикне, но то се заключава. Слава Богу, нямаше проблеми в адаптацията, макар че той срамежлив си пада доста.

Валенце, имаш моралната ми подкрепа  Hug

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 08:18 от missNoir

# 166
Добро утро прекрасни  bouquet
Вале  Hug Heart Eyes
Славе - не се тормози с това "училище" - важно е да е близо, а пък битовизмите... Не знам как е сега, но когато сина ми беше предучилищна имаше и група само до обяд - та 8-12 /4 часа/ даже и до тоалетна не се ходи...
Иначе дрехи и обувки има огромен избор - и като стил, и като модел, и като цвят, и като размер, и като цена... Не се оплаквам от това, а че нещата, които харесвам и нося ми стоят ужасно, а и с моята пънк прическа - просто стила не подхожда  hahaha та от многото обикаляне и обличане с купища дрехи решението е взето - минавам на милитари стил  Joy Сдобих се с панталони, обувки, чанта, блузи - та основите са положени  Mr. Green Днес ще ходя да купувам на сина ми бански и джапанки за басейна, че неговите са му малки, а купих онлайн - ами не му стават..... Има разминаване в размерите при различните марки и модели - колкото не обичам онлайн пазаруването, имам чувството, че нарочно  веднъж да се прежаля и се прецаквам  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 167
Добро утро!
Лейди, това е твоя стил! То куче,то кално дете, то разходки по 20 километра..... Само внимавай да не сдобиеш с някой прякор.....Фидел например!

# 168
Аз на Фидел съм съгласна/да не е само заради брадата  hahaha/, моля се да не е Ангела Меркел  rotfImao rotfImbo

# 169
Четирима сме Simple Smile
 И пушек се вдига около нас .
Вече работим всеки ден , че и дребния се включи искал да помага та баща му му показва как да шпаклова .
Радва се детето Simple Smile
Големият тези неща не го влекат.Той с готвенето е помощник.
Имаме още един домашен любимец- майка зайка, която трябва след месец да ни зарадва с бебета.

Ladybird_ тези 20 км  страхотно звучат Simple Smile Аз трите които тичам с децата сутрин , за нищо ги нямам.А ако не бързам и има хубави гледки , съм навита и аз да измина 20.
Славче то вашето съседно, никак не е лошо.Имам познат, който си премести там децата .
Хортензия Мушкатова това с чакане на обаждане е неприятно, но всичко ще е наред. Играх го преди 11 г, човека за връзка, когато сестра ми замина за Франция , само че сама и с не осигурена квартира.Само с уговорка с познат , на познат да я посрещне... и комуникацията не беше на това ниво.... Всичко се нареди , но напрежението си беше голямо за всички , а аз за капак и с бебе на седмица .

# 170
Добро слънчево утро!
Джейми, завиждам ви за аграрния фитнес и за зайката!
 Embarassed

# 171
  • при късмета
Добро утро!
Сега се излюпих. Оставихме вчера шефа при майка. Имам само да сготвя преди да го вземем.
Голям мързел ме е хванал 2 дни.
Калинче, все си хубава, да знаеш. И аз много, много не обичам да купувам дрехи.
За шефа да, ама за мен, не особено. Действам на принципа, като ми хареса нещо на момента. Обаче трябва ли ми, настава драма  hahaha
Майка ми се е разпазарувала в Германия, по 2 блузи с къс ръкав за мен и мъжа ми, а за шефа освен тениските има и къси и дълги панталони.

# 172
  • Варна
Добро утро и от мен!
Калинка,
Камуфлажният десен е много модерен, ако те вълнува подобна тема  Simple Smile
В момента, тук са много актуални камуфлажни рокли с апликации от една, две пеперуди тук - там.
Този десен много си подхожда с нещо червено - чанта/колан/ обувки, каквото ти е на сърцето  Simple Smile
Аз обичам модата, дрехи много обичам  Heart Eyes
Но имам малко, защото харесвам неща, които са много скъпи и този стил няма къде да го нося.
Слънчев ден от мен  bouquet

# 173
Добро утроооо!
Ма ко със здраве да си носите подаръците!
Джейми при вас е весело  Hug Разходката наистина беше страхотна, но следващия път ще съобразя разстоянието с майка ми  hahaha не че на 72г. не го провървя, ама...
Мис аз съм от хората, дето модните течения не ги вълнуват  hahaha Камуфлажен десен мога евентуално да нося на комбат панталон и кубинка  Joy Аз обичам класиката тип "шанел".
За ежедневни дрехи сега се насочих към този стил, но извън камуфлажния десен. Нещо такова

# 174
  • Бургас
Аз също като Ноарчето обичам и дрехите и модата. Laughing
Ма-ко,ти защо не обичаш да пазаруваш?
Ако нямам пари,отивам във втората употреба да купя нещо,че да ми светне пред очите.

Снощи осъмнах да гледам Евровизията и сега ми е вкиснато и недоспало.
Тук е невероятна жега и се чувствам като снежен човек,оставен на слънце Sad
За съжаление няма да ходим на север тази година ,аз май вече писах и цяло лято ще се пържа! #Cussing out

Джейми,за "Иван Вазов"става въпрос.Догодина ,ако ни класират,ще я преместя в "Кирли и Методи",но там няма предучилищна.Как ме е яд за тази задължителна предучилищна.

Чао за сега!
Ох,ще се разтопя!
Чакам мъжа да се върне и да нагласи системата на студено.!

# 175
  • Варна
Калинка, към много хубав стил си се насочила. Точно за Гуен Стефани се сетих, докато ми зареждаше картинката ти и май тя е там, с русата коса.

# 176
  • при късмета
А, Славе не, че съвсем не обичам да пазарувам. Обичам, ама да си купя нещо, което ми е харесало на момента. Ако ми трябва нещо конкретно и да ходя по магазините за го диря, от третия нататък всичко ми се вижда еднакво и не мога да харесам. Това само за дрехи се отнася, иначе да пазарувам обичам.
Сега като си търсих риза за състезанието, се бях изнервила. Логично, тази която обличах преди 6-7 години не ми побираше сутиена и трябваше нова. Голям зор беше.
Направих един боб, че даже и кекс сколасах да направя. Чакам едни приятели да им разпечатам нещо и да се видим и отиваме за шефа
Калинче, много ми хареса това което си пуснала. На мен не са ми удобни 3/4 панталони, но иначе ми харесва как стоят

# 177
Oбожавам да пазарувам. И то предимно от нета. Няма такова спокойствие. А най- голямото предимство е, че не мъкна ММ с мен и той съответно не мрънка.

# 178
Мис - Гуен ми е набор  hahaha Определено с деца, куче и доста вървеж това е супер

Ма ко и аз като търся нещо точно определено не го намирам  Joy
Мария аз от нета не обичам да пазарувам - с обувките ми е проблем ширината и височината - на различните марки и модели съм с различен номер...за дрехите пък  ooooh! панталон 12, риза 18 или 20, зависи от модела  Joy рокля да си купя е абсурД  hahaha
С мм също не ми е много драго да пазарувам, но като се завлечем двамата в аутлета в Йорк - разделя ме се и среща в кафенето  hahaha той е мноооого по-капризен и взискателен от мен и ме изнервя  #Cussing out обаче аз пък съм мнооого скрънзлива и ако той не е с мен да плаща - нищо няма да купя  hahaha

# 179
Добър ден от мен.
Аз се загубих тези дни,само чета и няма време за писане.Ама така е като хойкам.Първо събиране на курса имахме в петък,вчера си отспивах че от емоции не мога да заспя ,а и късно се прибрах.Ама с кола ни закараха и с кола ни върнаха.Изкарахме си страхотно,ходихме над училището ,после в него ни отвори охраната та и там се снимахме,дори в  предния двор на стълбите,както при изпращането ни.От там като специална и не можеща да ходи пеша далече с кола ме заведоха в заведението,а другите пеша дойдеха. Laughing Наговорихме се ,снимки  ,смях и времето си мина.Събота се стягахме за събора в Пловдив вечерта да гледаме Валя Балканска,ама като отмениха си останахме в къщи и малко по двора работа свършихме.Днес на село рано ,рано да свършим задачите и вместо снощи ние на гости,днес те дойдеха на село та се видяхме.После по пътя тук спри ,там спри и с гости се прибрахме. hahaha
Сега малко почивка и като се захлади имам да насадя китки дето си взех от село и двата рододендрона да преместя в саксии,не им харесва нещо в двора. Thinking
Славе жега не ами жега си,аз също не мога да свикна с нея така от веднъж и пуснах климатика на студено.
Ма ко почивай  има време за всичко.Аз тези три дена само сготвих и това беше.
Калинка ще намериш и дрехи ама ти се чудя как издържаш на толкова ходене. newsm78
Мис хубаво скъпи дрехи ама да стават и за всеки ден,че тук много в бг...
Мария много рано ставаш,почивни дни са . Wink
Хайде оставям ви да поровя новините по нета.

Общи условия

Активация на акаунт