Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ааа ето с тая глава дето не ме слуша забравих.
Славе добре дошла ,ама чакам снимки и разказ как е минало.

# 151
  • при късмета
Славе, браво на Криста, ще свикне с пътуванията и ще карате по-спокойни почивки.

Ако разчитам мъжа ми да ми оправи кръста, значи да стана инвалид. Ако е обикновенно схващане както и да е, обаче при проблем изобщо не смея да му дам да ме пипне. Изобщо няма усет за тези неща, а такива хора трудно се учат. И има ръце като клещи, а не в силата е чалъма. Като му кажа " не толкова силно", той ми вика "изобщо не те пипам"  ooooh!

# 152
Ама Славче, той блогът е само за картичките и от една година нищо не съм качвала. Ако ти се гледат снимки от пътуванията, ще трябва да измислим нещо, защото са гугъл фотос и съм ги заключила.

Ма ко - мен кръст не ме е болял от дисковата херния, а кракът. От д*** надолу по почти цялата дължина, като определи места бяха по-болезнени. Ако можеш, вземи си Фастум гел и си мажи точно кръстта. Оттам тръгва болката и там трябва да се третира с гела.

Писе, звучиш по-бодро!  Peace

# 153
  • при късмета
Знам, че в кръста е проблема. Обаче не искам нищо да предприемам докато не ме пипне човека, че не знам от кога е това е положение и до къде е стигнало, за да не направя по-голяма беля. Ще го загрея или изстудя с медикаменти и ще ме поотпусне, но може да окаже влияние после, като отида да видя какво точно се случва. Не изключвам и възпалителен процес заради вирус, че нещо няколко дни не съм съвсем в час и в това отношение.
Абе ще ме умори това време, ще мигрирам по климатични причини  hahaha

# 154
Ма ко - ти си знаеш най-добре! Аз затова ти казвам за Фастум, защото той е студен. На възпален нерв и т.н., топло не се слага. Това е личен опит. Та с две думи, фастум гелът може да не помогне, ама няма да навреди. Дано имаш читав човек за мануална терапия, че е много важно. Навремето така ме оправиха.  Peace

# 155
  • Варна
Ма ко, като те чета, направо ме заболява. Много болезнено звучи.
Славе, и на мен ми се гледат снимки  Simple Smile

Плами, доста е весело около теб. Дано дъщеря ти си изкара весело. Май не се вълнува от мода, рокли, трескава подготовка, грим, прически  bowuu

# 156
  • гр.Варна

Плами, доста е весело около теб. Дано дъщеря ти си изкара весело. Май не се вълнува от мода, рокли, трескава подготовка, грим, прически  bowuu
Ми да ти кажа хич не се вълнува от тия неща.Ходи все с дънки,кецове и общо взето - спортно елегантно облекло.Всеки ден е на базата на тренировки при конете и така се харесва.Затова сега ми е много интересно и вълнуващо как ще изглежда с рокля,грим и прическа. Hug
Ма ко дано мине бързо болежката ти. Hug

# 157
Добра вечер!
Ма ко бързо да ти отминава  Hug
Аз няколко дни си оправям гардероба  hahaha който напълнява - няма какво да облича..... ходя по магазините, изнервям се... каквото и да сложа не се харесвам... накрая се прибирам страшно изморена...
имам два варианта - или да се харесам такава, или да отслабна, ама то отслабването не става автоматично  Joy та такива дивотии и простотии около мен.
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 158
  • София
Лейди, ти си една здрава и красива жена, какво по-хубаво от това! Hug
Да се запиша и аз, че с тая домова книга, дето я размахвате...
На 17 май е Петият национален протест на хората с увреждания. От 11 часа пред НС. ако желаете да ни подкрепите, ние ще сме там- пак.
След малко, в 7,40, пак ще се включа по БГ он ер- журналистите са си ни харесали с Бубка и няма отърване. Но е за добра кауза, така че....

Ма ко, дано вече си по-добре!
аз също от седмица имам страхотни проблеми с кръста.

Поздрави и целувки! Hug

# 159
Добро утро!
Вале, когато те чета за борбата ви и космите по тялото ми настръхнаха. Дано най- накрая политиците се събудят!

# 160
  • Бургас
Лейди,каквото и да облечеш,ще си красива! Hug
Аз мислех,че в Англия има по-голям избор. newsm78
Аз също понапълнях и си купувам от един сайт втора употреба.Ако отслабна някой ден,ще ги хвърля.
Между впрочем почти всички секънд хенд идват от Англия. hahaha

Валка,успех!
Моля те само,не чети разни увредени мозъци какво пишат в нета!Знаеш за какво говоря!Ти си много чувствителна и тяхната отрова стига до сърцето ти,а трябва да се съхраниш за Бубка!Снощи на мен ми идеше да счупя компа от безсилие и ярост,не знам какво остава за теб!
Не чети гадости!Обичам те! Heart Eyes

Аз записах Крис в предучилищната в училището до нас и се чудя дали не сбърках. newsm78
Училището е  направо порутено отвътре,но пък е на 5 минути от къщи.
Другият вариант беше друго,красиво и светло училище,но пък е по-далеч,а аз не съм шофьор.
Предпочетох детето да спи повече и да вървим по-малко.Дано не сбърках,нещо не се чувствам сигурна.Трябваше да огледам това по-близкото и отвътре,а аз се подведох,че е измазано отвън.

Снимки,драги мои,не мога да качвам и от тази почивка имам само една с детето.Ако може някоя добра душа ме светне как ги качвате в това "прикачи".Ще се пробвам,а вие обащавате да не се смеете! Grinning

Хубав ден и Ма-ко да не забрави да ме запише в Домовата книга!

# 161
  • София
Знам , Славче, знам! обаче не се въздържам. Повече съм се зарекла да не чета.
Ето ни:
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-05-12/mayki-na-detsa-s … -lichnata-pomosht

# 162
  • при късмета
Привет!
Вале, ще пусна после предаването да го изгледам. Знам само, че хич не вие лесно.
Славе, не гледай сградата. Гледай госпожата на първо място и после дали ѝ е добре с децата в групата. Това е най-важното. В у-ще, ако съдя по шефа е много по-добре, отколкото в градина. Не искаше изобщо градината, като го преместих последната година в у-ще, всеки ден тичаше за там. И после стреса за 1 клас е много по-малко. Остава в същата среда, а идвайки от градина, разликата е огромна и се стресират допълнително.

Аз се добрах до момчето и съм като нова. Този път се оказа чисто мускулно схващане, бях скована ама абсолютно цялата. Цял час се занимава с мене. Каза и, че много вода задържам и ми спря млечните продукти или поне да намирам различни от краве мляко. Ще пробвам да видя дали ще има ефект.

Та от 2-3 дни не съм на седалгин и вече се раздвижих горе долу нормално, може да се каже, че ще вляза в час  hahaha Само проклетата влага ще забави процеса.

Гушки на всички, имам малко работа и пак ще ви нагледам  Hug

# 163
Славе, добре си избрала близкото училище. Съветвам те през ваканцията да поигравате малко в двора ми, за да свиква, че това вече е "нейното училище".
Ма ко, завид за масажа!
Имах близка среща със зъболекар. 3 на 0 за него!

# 164
Славе, подписвам се под всяка дума ма Мако. Минахме го тоя път и съм безкрайно доволна. Госпожата е най-важна в първите години, а ако случите на човек, детето и вие ще сте спокойни и щастливи. Смятам и с малката пак така да направя.
Мако, мм беше ми взел карта за четири масажа миналата година, въпреки, че знае непоносимостта ми към тях. Много ми помогнаха. Обаче първия път след двайсетата минута щях да се напишкам. Втори път отивам, пак така. Срам, не срам, казах на жената, тя се зарадва. То трябвало да се постигне тоя ефект, пък аз съм си мълчала. Брей, що течности изхвърлях всеки път до края на деня! Преди първия масаж ме разпита до девето коляно кой, какво му има. Разбира си жената от работата явно. Ама ми е трудно да се навия пак, само като си помисля, че някой ме пипа... Шантава работа.
Джей, четирима ли сте вече?
Моята племеница, дето съм ви казвала, че живя с нас пет години, снощи кацна в Ню Йорк. За четири месеца е на студентска бригада, с гаджето е, не е сама. Но цялата рода снощи до до два чакахме да пише, че са се настанили. Дано всичко мине добре и се прибере жива и здрава.
Лейди, напоследък май ви бием по влага и дъжд. Днес бях много щастлива, цял ден не е валяло hahaha
Лека нощ, момичета и сладки сънища! Подготвям се психически за детски рд утре.

Общи условия

Активация на акаунт