Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Така, така....ще ви стегна редиците!
Плами, хубави емоции ви предстоят! После да се похвалиш с добри резултати и на матури, и на приемни изпити!

# 136
  • гр.Варна
Мариат ще,ще.Само да оживея  Joy
Сега в петък е изпращането на щерката от училище.Рокля, прическа ,ресторант и фотосесия.Абе страшна работа.Снощи и стана мъчно ,че вече не била ученичка,и си даде сметка ,че вече никога няма да влезе в час като досега. Sad

# 137
  • при късмета
Плами, важното е да оцелееш през следващия месец  Laughing Прекрасно изкарване ѝ пожелавам на дъщеря ти, а на сина успех на матурите.
Смърфи, и от това има нужда от време, тишина и спокойствие

Свърших спешната работа, сега почивка докато тръгна за шефа. Чудя се да разкарвам ли мъжа ми да ни взима, че и майка трябва да посрещне, че и тя си идва днес. Май ще се разходим с шефа след тренировката, ако не излезе както винаги с въпроса "Какво има за вечеря?"

# 138
  • гр.Варна
Ма ко ще оцелея аз.На силни хапченца, ама тея покрай мен надали hahaha
Бала иначе е на 26.05 и ситскайте палци времето да е хубаво защото няма нищо връхно предвидено дедето. Rolling Eyes

# 139
Здравейте, момичета!
Почнах да ви чета от апил, стигнах до Гергьовден и видях, че сте поздравили хайманата за рд. Много мило ми стана! Heart Eyes
Ще ви дочета довечера, че съм сама с децата и нямам време. Мм е в дълга командировка, аз се гърча с две капризни госпожици и един вечно жаден за разходки и храна космат господин.
Прегръщам ви и ви целувам!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 19:21 от Хортензия Мушкатова

# 140
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Калиспера по това време. Laughing
Върнах се от Гърция и още се перем.Все едно изпрах света! Close
Там беше спокойно и си починах.Голяма разлика с Криста в сравнение с другите години.Храни се и не реве по пътя.Аз даже хапвах седнала,представете си! Grinning
Ще ви изчета и пак ще пиша. Hug

# 141
Добро утро Simple Smile

Хайде и аз да се поява , да не ме забравите .
Хортензия Мушкатова  Hug те уж госпожиците са по сериозни и по слушата , ама знам какво ти е.

slavka70 добре дошла Simple Smile
плами 76 ще оживееш и оцелееш, на госпожицата само добри спомени от идващата седмица , на младежа спокойствие и концентрация и успешно представяне.
Смърфи  това с дояждането и аз го направих и сега отново е започвам с готвенето и угаждането че от довечера вече не съм сама.
Последните дни ми се струват много дълги и децата вече нямат търпение да се прибира .

# 142
Добро утро.
Ай, колко хубав каймак има това среднощно кафе!
Има ли празнуващи днес? Да са живи и здрави!

# 143
  • при късмета
Добро утро!
Аз съм с някакво жестоко разтежение или схващане на крака, още установявам.
Вчера като излизах през деня, ме заболя отпед на тазобедрената става. Като тръгнах към шефа, болката се премести от вътрешната страна на крака, мина отзад и ме заболя до свивката на коляното. На връщане вече ме болеше до средата на прасеца. От сутринта, пак е до средата на бедрото.
Затиснала съм сигурно големия нерв, а не съм разбрала защото заради влагата си взимам дрогата от седмица редовно. И както винаги като ѝ мине действието разбирам и какво друго ме е боляло докато ме е цепила и главата.  ooooh!
Ще сготвя набързо и ще звънна да видя дали ще се вредя с един масаж.
Намрънках се.

# 144
  • Великобритания
добър ден и от мен
рано рано се събудих , направих бутерки , изпих си кафето и чакам детето да се събуди да яде и да ходим навън
напича много приятно , ще е хубав денят .. Simple Smile

# 145
  • при късмета
Мими, щракни една наша морска снимка, че ми е домъчняло.
Не, че Смърфи не пусна, ама нейните са направо като от реклама, все едно е някакво несъществуващо място.

# 146
Аааа, Ма ко, съществуват си места, съществуват! Wink Да не си прищипала някои нерв? Мен така ме е боляло от дискова херния.

Аз цял ден се опитвам да подредя снимките ми с картичките, да кача нови неща в блога и т.н. И съм до кривата круша. Днес от сутринта като са ме почнали я по телефон, я по вайбър, я по скайп, все с някого говоря или си пиша. В промеждутъците успявам да отметна малко работа, ама пак съм доникъде.

# 147
  • при късмета
Знам, че си съществуват местата, Смърфи. Исках да кажа, че такива хубави снимки правиш, че и рекламните пасти да ядат.

Те нервите които движат краката са си ми затиснати перманентно от дископатията. Обаче като има възпален или затиснат повечко, и като сега съм на обезболяващи за мигрената от дни, не го усещам навреме. То независимо дали ще ме тресне мигрената или лекарствата ще подействат и заради двете не усещам друга силна болка. Усещам, че и нещо друго ме е боляло през мигренозната криза, като мине или болката или действието на натрупания седалгин. Абе като съм с мигрена и надрусана и крака да си счупя, няма да разбера  hahaha
Кръста не ме боли, от където със сигурност тръгва проблема, боли ме на мястото където нерва отчита болката. Тя слезе доста надолу, което значи, че проблема не е от вчера, когато я усетих.
Абе ще оцелея. Като почивам не ме боли. Като походя повечко и се започва.
Само, че масажа няма да е за днес. Дано по-бързо се добера до такъв

# 148
Добър ден от мен.Трети ден не мога да стана сутрин,а си лягам рано за мен .
Ма ко я хващай тмм да ти направи масаж,все ще го обучиш и поне малко ще те облекчи болката  до  като стигнеш до специалиста. Wink
А снимките на Смърфи  само ще и завиждам и за местата,и за снимките. Не мога да направя снимки.
Плами хубаво че си предвидила всичко и сега само стреса ще остане.А за справянето,ще се справиш  и с това и само снимките и емоциите ще си спомняш след време. Hug Чакам снимки от бала.
Днес вече напича слънце и дано не вали,че е мокро ама доста.Вчера обаче скубах трева и садих китки.Всичко обаче е нацъфтяло и една стъпвам ,красиво е и цветно,ухае прекрасно...... Heart Eyes
Оставям ви  и подхващам плетката пак.

# 149
  • Бургас
Ма-ко,почивай тогава и не се натоварвай! Hug
Смърфи,пусни блога ти на ЛС,плийз! Praynig
С удоволствие ще гледам прекрасните ти снимки! Grinning
Днес трябва да отида на фризьор,че съм като разплетена дамаджана.
Трябва и да платя нета,а времето навън е много слънчево за моите вкусове за време и хич не ми се излиза.

Общи условия

Активация на акаунт