Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Смърфи, да си здрава и щастлива! Весел празник! bouquet

Хортензия, браво на детето!

Ние сме на моренце и тук времето си беше чудесно до снощи. Днес е хладно, но го дават следобяд да се оправи. Кака ви Валя показва прелести и дано някой не реши, че кит се разхожда по плажа. Mr. Green

Във Враца и региона е било страшно положението. Днес родителите ми ще отидат и до нашата къща, за да видят дали има щети. Съседът се обади и каза, че на пръв поглед няма. Обаче в долната частна селото е било страшно. Там минава Искър, излязъл е, наводнил е..чудо просто!

# 661
Вале на мястото, което знам ли сте? Дано няма щети никъде от тези бури  Praynig Щом до сега природозащитниците не са се юрнали да спасяват кита - значи хич и не приличаш на кит/най-малкото на кит с анорексия, а ма те тях не ги спасяват  Mr. GreenJoy  Hug
Детето е заведено на училище, а сега хуквам да водя кучето на личния му ветеринар  Twisted Evil

# 662
  • при късмета
Леле, срамота  Embarassed втори ден ставам наобяд

Смърфи, да си жива и здрава! От всичко, което си си пожелала, да имаш по три!
Вале, приятна почивка! Дано няма много поражения на село

Отивам след малко да си взема детето, че да си оправя режима на ставане сутрин  hahaha

# 663
  • гр.Варна
Само набързо влизам да се отчета.Излезе и второто класиране и за жалост не е помръднал нагоре.Остава си в хуманитарната гимназия , но пък и тя е хубава и няма да се ядосвам повече.Това му е късмета.

# 664
Смърфи, жива и здрава да си! Обичана, желана и глезена!
Пожелавам ти още много рождени дни да посрещаш в самолетни полети и живот на различни континенти! На теб ти приляга!
Плами, всяко зло, за добро! Живи и здрави!

# 665
Привет момичета.
Смърфи Честит празник!!!  bouquet Hug
Здраве и много щастие,другото си го имаш . Wink
Аз днес имам повод да черпя,мм има юбилей и рожден ден. Laughing Ама вместо да остарява,се подмладява май. hahaha На почивка сме и ние ,вчера докарахме дъжда ама чак вечерта валя,днес духа ,но пък напече.
А ето да ви почерпя за моето пораснало момче.Да ми е здрав си пожелавам.

Калинка не знам къде четеш,но всичко си е спокойно  протеста беше огромен ,с доста хора,всичко е минало мирно-аз не бях че пътувахме и станахме рано.До колкото разбрах по новините се дават съвсем различни неща,но аз си чета в групите на града.
Хортензия -честите медали на щерката,още много такива пожелавам.А за морето и Гърция завид.Аз исках на там,ама се оказа че без резервация няма да се справим,та за догодина ще го мислим от рано.
Вале дано няма щети,пиши после как е .А иначе снимките от морето са прекрасни. Heart Eyes
Хайде оставям ви ,че ме мързи да пиша. Wink

# 666
  • при късмета
Писе, да ти е жив и здрав рожденика! Хубава почивка да изкарате!

Взех си шефа, разходихме се и като се прибра пусна всички щори, вечеря и сега играе в нашата спалня, че е източна. Мъжа ми се обади, че с колегата са на близка до нас пицария, да отидем, но шефа категорично отказа да излезе повече.
Аз свърших АБ и довечера ме чака метакса. Донесоха ми я от Гърция, а аз на АБ и само я обикалям от седмица  hahaha

# 667
Ауууу, Писе, първата и последната снимка от почерпката са за мен! Да ти е живо и здраво момчето. Да се гледате с много любов и послушание от негова страна.
И да кажа, че в Гърция може да се отиде, и без резервация. Няма страшно. Стига да знаете къде искате да почивате.

# 668
  • София
Писе, да е здрав и щастлив твоя мъж!
Лейди, да- на Крапец сме пак. Приказно е!
Нямаме сериозни щети на село.Поопадало е малко от асмите, но не е страшно.

# 669
Добро утро!
Днес щерката е рожденичка. Да ми е жива и здрава!

# 670
Добро утро.
Мария-Честито,да е жива и здрава,много щастие и късмет!!!  bouquet
Ей бургазлийки до петък съм на близо до вас,една среща ако сте свободни? Thinking Wink
Вале  имаме късмет с теб-хем почивка,хем дъжда ни полива градините. Laughing
Ма ко хайде остана ли за нас метакса.

# 671
Еха, колко рожденици! Първо да е жив и здрав на Писето момчето!  bouquet

Мариат - Честит РД на щерката! Да е много здрава и щастлива!  bouquet bouquet bouquet

Отивам да пия кафе.  Wink

Писе, свободна съм!  Peace

# 672
Добро утро!
Мария пожелавам ти здраво и щастливо дете, с лек пубертет!

Писе много здраве на твоята половинка  Hug Трябва да се подмладяват, че иначе с толкова млади жени какво ще правят  newsm78 hahaha
Чета новините в българската преса, ама май трябва да престана, че много страшни неща пишат  ooooh!
Ма ко като можеш спи бе жена! Съня е хубаво нещо, но го разбираме като го загубим. Добре, че ми отмина безсънния период. Аз съм от хората, които заспиват рано и стават рано   Embarassed В 19ч. започвам да дремя  Joy
Плами не се ядосвай  Hug Така е трябвало да стане и със сигурност е за добро  bouquet
Вале щом от асмите е опадало - значи щетите са сериозни!!!  Joy Знам, че разбираш шегата  Hug Август ще ходите ли на море, или ще те търся из горите  Joy
Кучето вече е готово за пътуването - паспорта е попълнен, взети са всички предпазни мерки за рапортуваните от континента болести - нямах идея колко са много.... Някаква си болест тук се пренасяла от охлювите, а на континента от комари - луда работа! Тук не го третираме против бълхи и кърлежи, но за континента трябва. Връчиха ми график кое, кога да слагам  ooooh! иначе застраховката му няма да покрива щетите... Лека-полека организацията напредва.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 673
  • при късмета
Добро утро!
Мария, да ти е жива и здрава! Много успехи и много да ви радви!

Ма ко като можеш спи бе жена! Съня е хубаво нещо, но го разбираме като го загубим.   
Нали, знам аз, че съм на прав път  hahaha Вижте днес колко съм рано будна  hahaha
Плами, нали и за него това у-ще е било вариант? Не се ядосвайте
Вале, добре, че не са големи щетите

За днес  имам да готвя и извеждам дете.
Хубав ден  Hug

# 674
  • Germany
Смърфи, честито на патерица! Да си здрава, щастлива и все така дейна и позитивна!  bouquet
Писе, жив и здрав да е мъжът ти!
Мария, честито и тук на щерката ти!

Общи условия

Активация на акаунт