Хотелите във Велинград - 9

• 146 420
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
В "Аура" самото разположение е такова, че  има два входа и всеки може да влезе при басейна без да минава през рецепция. За Коледа бях там и видях такъв случай, даже си внесоха бутилка уиски и се съблякоха на място и хоп! - веднага в джакузито. Писнало ми е от мизерници, които не спазват елементарна хигиена, не вземат душ, обикалят боси и после влизат в басейна. За жалост, във всеки комплекс може да се натъкнеш на такива, без значение от цената и звездите Animal Pig2

# 751
Така е. В Аура е пълно с външни, които не плащат нищо за басейни и спа, обикалят целият хотел и се държат ...ми нахални са. Поне да си кротува , ама не. Бях потресена миналата година и явно съм мазохистка, защото пак сме там август, но...не зависи само от мен. Никой не ги проверява, никой не ги следи, дори и входа да е един. пълно безобразие и неуважение към хората , които са си платили и са редовни клиенти. Само за вечерята стоеше една жена на входа на ресторанта и записваше от коя стая си и дали имаш лента на ръката. Една жена беше без лента и каза си стаята, но не искаха да я пуснат. Лелееее, като отвори една уста, грозна работа ви казвам. Направо ми се отяде. Всички си траехме, служителката се насмете и я пусна. Каза , че имало случай на хора вечерящи и казващи номера на стаи , после за хората редовните ставало неудобно. Та сами преценете какъв е контрола там((
В Букинг една жена споделила , пак така август месец била , като нас, че нямало шезлонги, а капацитета на хотела и шезлонгите са предостатъчни, но.... Направо изглеждаме като глупаци почиващите там.  Не знам самата управа на хотела, защо не вземе мерки някакви и те губят и пари , губят и клиенти .

# 752
  • София
Здравейте, върнахме се от хотел Селект и просто искам да си кажа, че беше ужасно. Беше пълно, явно все пак си достига до таргета, но аз категорично приключих с него.

+ за децата има площадка, басейн с пързалки, топъл басейн вътре (големият басейн беше топъл до вторник, сряда вече беше хладък и после вече не го ползвахме), има някакъв детски кът, който е по-бебешки. Поради тази причина имаше много деца, малко като детски лагер, съответно децата се забавляват
+ камериерките бяха симпатични и най-любезни от персонала
+ джакузито с минерална вода беше сигурно най-хубавото нещо в хотела (и претъпкано, поради тази причина)
+ местоположението на хотела- построен е на високо и гледката беше хубава, но пък за разходки не ставаше много че са много баири. Близо е до Клептуза
+стаите ни бяха големи, бяхме в апартамент и беше наистина голям, телевизорите също бяха големи.

Сега започвам с минусите:
- много лоша хигиена, стаите са захабени и много соц, банята ни миришеше на мухъл, мокетът е захабен, халатите са амортизирани
- външният басейн разчитаха да се стопли от слънцето и един маркуч с топличка вода, съответно беше студен
- храната- потресаващо бедно меню, ниско качество на храната, най-хубави бяха доматите и мекиците, от там нататък ако случиш. Веднъж картофите соте бяха ок, после оризът, и това е. Всеки ден едно и също на закуска, обяд и вечеря. Накрая се натровихме с пилешката супа (добре че детето е злоядо и не искаше да яде, но на нас ни излезна през носа)
- тоалетната до ресторанта беше чиста, но тази при СПА-то!!!! Там нови форми за живот се бориха за независимост. Накрая видях и една размазана хлебарка при вътрешния басейн (бляк)
- стълби- навсякъде стълби, за количка не е удобно (но да кажем, че това не е проблем, просто е досадно)

Не знам от къде хората имат и положителни отзиви за този хотел по фейсбук, за мен само това, че хигиената е толкова зле го прави абсолютно неподходящ за деца.

Няма да казвам, че вратата ни се заключваше с чалъм, на балкона вратата също беше пред разпадане, в стаите се свети с нощни лампи, банята едно мизерно осветление, мухъл и влага, лошо проветряване на банята...спирам,  не препоръчвам хотела.

# 753
malka maimunka Нищо ново за този хотел.Това че във феусбук са добри коментарите /лошите могат да си ги трият и да си пишат само суперлативи /навсякъде е с много нисък рейтинг и лоши отзиви.Та дори и тука отзивите са били лоши.

# 754
Хората като видят закуска/обяд/вечеря за 40 лв и им се връзват. Sad

# 755
Търся отзиви за хотел Енира. Набелязала съм си него, Маркита и хотел Елбрус-те са  според джоба ни.

# 756
  • There I was on a July morning
За Енира бях писала, може би в началото на тази тема. Като за 3-звезден хотел е супер. Зависи и какви са ви изискванията. В Елбрус не бих повторила, колкото и да го хвалят някои тук в темата....  Виж и оценките в туристическите сайтове - на първият са далеч по-високи, отколкото на втория.

# 757
  • Стара Загора
За Енира бях писала, може би в началото на тази тема. Като за 3-звезден хотел е супер. Зависи и какви са ви изискванията. В Елбрус не бих повторила, колкото и да го хвалят някои тук в темата....  Виж и оценките в туристическите сайтове - на първият са далеч по-високи, отколкото на втория.
Елбрус....категорично непрепоръчвам!!!!!!
Имат 2 басейна ,единият малък  с топла вода,вторият големият е много студен!
Хотела е пълен  и всички се киснат в малкият басейна ,дупе до дупе.....ужас е ......................в големият има по 1-2 смелчаги, защото е студен.Аквапарка към хотела се заплаща от клинети на хотела  5 лв зя възрастен и 3 лв дете.В детската час водата е поносима ,при големите парзалки и много студена.Храната в хотела е под всякаква критика! Меню е много бедно,но това не е проблем,проблема са некачественните продукти!Маслото за  филии е някаква смес масло с палмово масло,вместо мед за чая някакво подобие  с всичко друго но няма мед ,сиренето не е сирене,салама има всичко друго само няма месо.......просто не ми се коментира повече.........,за съжаление на детето ми е с хранителни алергии и всичко това му се отрази много зле.  Хигиената не е на ниво! Лично аз, никога повече няма да повторя!!!!!!

# 758
kokovi4, моите впечатления от Елбрус са аналогични. Явно нищо не се е променило в положителна посока /ние сме ходили преди да направят аквапарк/.

# 759
  • Пловдив
За Енира бях писала, може би в началото на тази тема. Като за 3-звезден хотел е супер. Зависи и какви са ви изискванията. В Елбрус не бих повторила, колкото и да го хвалят някои тук в темата....  Виж и оценките в туристическите сайтове - на първият са далеч по-високи, отколкото на втория.
Елбрус....категорично непрепоръчвам!!!!!!
Имат 2 басейна ,единият малък  с топла вода,вторият големият е много студен!
Хотела е пълен  и всички се киснат в малкият басейна ,дупе до дупе.....ужас е ......................в големият има по 1-2 смелчаги, защото е студен.Аквапарка към хотела се заплаща от клинети на хотела  5 лв зя възрастен и 3 лв дете.В детската час водата е поносима ,при големите парзалки и много студена.Храната в хотела е под всякаква критика! Меню е много бедно,но това не е проблем,проблема са некачественните продукти!Маслото за  филии е някаква смес масло с палмово масло,вместо мед за чая някакво подобие  с всичко друго но няма мед ,сиренето не е сирене,салама има всичко друго само няма месо.......просто не ми се коментира повече.........,за съжаление на детето ми е с хранителни алергии и всичко това му се отрази много зле.  Хигиената не е на ниво! Лично аз, никога повече няма да повторя!!!!!!

Потвърждавам! Вчера се върнахме от там - ужас! Вехто, горе-долу чисто, но басейните... - в топлия няма място от баби, дядовци и скачащи деца, студения - празен. Аквапарка  - леден, иначе пълен с персонал, много външни хора. Храната - никакво разнообразие - кебапчета и двете вечери, свинско задушено и двете вечери, варени картофи и двете вечери, домати, нарязани на половинки, краставици, спагети без нищо и риба полуфабрикат. Безмесните ястия - патладжани с доматен сос, тиквички на колелца само запечени и ориз. Общо взето и двете вечери едно и също. Двама пеещи и свирещи музиканти - репертоара "Поручик Галицин" и подобни. Халатите се плащат по 2 лв на ден. Хавлийте не се сменят,. Бяхме в двойна стандартна стая - две събрани легла и разтегателен фотьойл за детето - метнат отгоре един чаршаф и една възглавница - завивка за детето - няма. Изключително нелюбезни на рецепцията, паркинг - никакъв. Има обедно меню - три супи, три готвени и десерти можеш да си поръчаш - цените приемвливи. Бира 2,20, безалкохолно каквото и да е 1,70, кафе 1,60. До СПА-то не ходихме - много навалица. И да кажа по мое наблюдение - с ваучери излиза, колкото ако си направиш резервация директно в хотела. 56 лв на човек и 23 на дете - за един уикенд 258 лв. толкова е по ценоразписа на хотела. Места трудно се намират. Ако нещо друго се интересувате - питайте. Ние лично няма да повторим. Хубаво лято на всички!

# 760
То какво излиза - че във Велинград по-бюджетните хотели не стават, а по-скъпите пък са много скъпи вече. Няма пълно щастие.

# 761
Велинград се е провъзгласил за СПА столица на Балканите, затова и цените са подобаващи.Wink Хубавото е, че имаме и други курорти с минерална вода, с които да разнообразим.

# 762
Целогодишно си е брадва Simple Smile за мин вода няма значение зима или лято е 🙄
До вчера бяха с разбити улици (основни) , центъра  ремонтираха скоро   ...лек напредък.
Обаче има такива измислени хотели които не подхождат на "спа столица"
Нали са едни и същи собствениците , не се сменят всяка година като по морето ...чудно защо не подържат някакво прилично ниво

+1 за Енира. Добро хотелче е .

# 763
Скорошни отзиви от Макси търся. Искам да направя подарък на наши близки младоженци и съм се насочила към него.

# 764
  • Хасково
Хопчи, ние бяхме там началото на март. Хареса ми, но бих повторила само през седмицата, събота и неделя е претъпкано.

Общи условия

Активация на акаунт