Хотелите във Велинград - 9

• 146 431
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря много Лавандула и Ина. Искрено се надявам и на нас да ни хареса 😊

# 736
  • Точно където трябва
Понеже много се е коментирало за басейните на Бор ще споделя. Вътрешният беше доста топъл. Да, няма детски, но детето ми на почти 4г. се цопкаше в големия с пояс и не сме имали проблем. За външния не мога да коментирам, времето беше лошо.
А храната беше посредствена, едва си избирах нещо прилично за хапване. Но това за моя вкус. Иначе не съм капризна. Вода наистина имаше само на закуска, хората масово разнасяха бутилки с вода, кутии със сокове и т.н. Но аз пък пия чаша вода на 3 дни...
Отвън за децата, приличен е само трамплина/батут. Катерушките са вероятно останали от соца и бяха обрасли с трева. Някак се виждаше как тревата се коси до някъде и останалото е занемарено.Но пак, предвид времето, ми беше все тая.
Дамата в детската стая подхождаше много професионално и справедливо /предвид деца, които се държаха все едно хотела е техен/.
Иначе беше чисто. В басейна, стаите, СПА-то, общите части.
Та явно си има и недостатъци, аз написах факти, а всеки да си прецени устройва ли го.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 22:21 от elliee

# 737
Mecho_puh може ли да споделите отзивите си за Елбрус, храна, басейн и за новия аквапарк. Благодаря предварително 💐

# 738
Има ли някой почиващ във Велинград днес? Как е времето? Имаме резервация утре за Двореца, която все още мога да анулирам и много се чудим дали да тръгваме предвид прогнозите за времето. Искаше ни се да ползваме външните басейни.

# 739
Точно днес се върнахме след 5 дневен престой. Времето всеки ден беше едно и също, както го дават и през следващите. Заоблачава се и в някои дни превалваше на 1-2 пъти щ за по половин час , след това пак излизаше слънцето. През тези 30тина минути се местехме във вътрешните басейни.  Идеално си беше. Важното е водата да е топла , каквато беше в Гранда.

# 740
Mecho_puh може ли да споделите отзивите си за Елбрус, храна, басейн и за новия аквапарк. Благодаря предварително 💐
За звездите си хотела е супер. Храната няма голямо разнообразие, но пък е много вкусна. Стаите са хубави с големи телевизори,красиви тераси със цветя. Стаята ни се почистваше редовно. Това което не ми допадна е че атракционният басейн беше доста топъл(35°),а големият леко хладен,но може би по-късно през сезона в големият няма да е толкова студено. Аква парка посетихме само веднъж. Водата в големите басейни беше почти ледена,тази в детския се ядваше. Има детски атракцион с две пързалки, в големият има две големи пързалки, и има друг много малък басейн, който мисля че е наистина с топла вода в който има няколко джакузита. Това е общо взето, ако нещо друго ви интересува питайте Hug

# 741
За звездите си хотела е супер. Храната няма голямо разнообразие, но пък е много вкусна. Стаите са хубави с големи телевизори,красиви тераси със цветя. Стаята ни се почистваше редовно. Това което не ми допадна е че атракционният басейн беше доста топъл(35°),а големият леко хладен,но може би по-късно през сезона в големият няма да е толкова студено. Аква парка посетихме само веднъж. Водата в големите басейни беше почти ледена,тази в детския се ядваше. Има детски атракцион с две пързалки, в големият има две големи пързалки, и има друг много малък басейн, който мисля че е наистина с топла вода в който има няколко джакузита. Това е общо взето, ако нещо друго ви интересува питайте Hug
Много ви благодаря 💐

# 742
  • Стара Загора
Здравейте ,
до сега сме посещавали Бор и СВ.спас ,но сега искаме малко промяна.Чудим се между здравец и елбрус.Държа  да е подходящ за дете,да има детски кът и прилична храна и да е чисто.Моля помайте с мнения.Благодаря.

# 743
Момичета ,търся хубав семеен хотел  около хотел Елбрус?

# 744
То за Елбрус са пуснали ваучери за басейните и спа зоната на 10 лв на ден. Също и Св Спас , там май 14 лв бяха. Не знам как си го представят тези хотелиери, да платиш толкова пари , да ползваш нормално басейни и спа и да не можеш да си намериш шезлонг. Миналата година в Аура нямаше места , беше гъчканица и лудница. Храната не е някакво високо ниво, да не кажа, че закуската дори домати нямаше в Аура (това август месец) Хотели Елбрус и Аура знам , че са на един собственик и затова ги пиша така , в Елбрус не сме били , но... сигурно е същото и с тези ваучери пък съвсем. Ми нормално е човек вече да отседне някъде наблизо и да си ползва входа за басейните и спа-то. Храната не е добра за мен, но заради водата и планината харесваме града. Ама...много се ядосвам. Сега пак имаме резервация, дори депозит пратих, , но.... сигурно пак ще се ядосвам, а за друга година вече първо ще питам на рецепция пускат ли външни и тогава ще го мисля дали да ходя.

# 745
Какво включват ваучерите освен басейна, какво можеш да ползваш в СПА?

# 746
Можеш всичко да ползваш-вътрешен и външни басейни, парна и сауна, но май само солната стая не можеш . Ваучерите са в Грабо, ако ги намеря пак, снощи имаше, ще ги пусна тук
намерих го за Елбрус, включва дори фитнес и паркинг, освен сауна, парна, турска баня, вътрешни и външни басейни, важи и за почивните дни.
Направо се чудя що отсядам в хотела за тези пари

https://grabo.bg/tzial-den-spa-0du692

а това е ваучера за Свети Спас, като деца до 6г са безплатно дори
включва всичко , басейни-вътрешни и външни, парна баня, фитнес и т.н.

https://grabo.bg/spa-velingrad-0rb846

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 13:31 от Анонимен

# 747
Няколко страници назад  писах, че съм твърдо против тези практики и вече и аз проверявам  (скоро не сме ходили) но съм сигурна  , че  при следващо пътуване до който и да е хотел с басейн  това ще основен въпрос. За съжаление  през лятото ще бъде пълно с такива "гости" по хотелите основно от местните.  Туристите са по морето и трябва да има някакви приходи 😏

# 748
Няколко страници назад  писах, че съм твърдо против тези практики и вече и аз проверявам  (скоро не сме ходили) но съм сигурна  , че  при следващо пътуване до който и да е хотел с басейн  това ще основен въпрос. За съжаление  през лятото ще бъде пълно с такива "гости" по хотелите основно от местните.  Туристите са по морето и трябва да има някакви приходи 😏

Там е работата, че хотелите точно сега са пълни. Дори няма места в някои , а чак август има свободни и ние за тогава запазихме. Това обаче е кошмар. Не само външните басейни, но и вътре могат да влизат и обикалят хора. Не ме разбирайте погрешно (не визирам хора дето искат да отидат и културно да си ползват нещата, все пак всеки иска да прекара приятно, но съм се нагледала на всякакви външни гости , включително от боята. Да не говорим , че в Аура специално се загледах, защото бях вече изнервена от скокове, надуваеми топки , пояси и всичко в големия басейн, дори и с плавници влизаха деца (не се шегувам) пляскат навън по цимента и после бух в басейна (външни гости) Та никой не им искаше нищо да показват и предоставят. Може всеки да си влезе и за без пари, да знаете.  Който иска да пробва , няма да има проблем, дори и ваучери няма нужда да се взимат , то за Аура няма тук сега, но...за Елбрус май е така също.

# 749
Някой не обичат морето явно и бягат от жегите 😎
Не си  разбрана погрешно ,но  дали са от боята или не нямат място в хотелите,дали са културни или не също. Ти плащаш 70 лв на ден , за да дойде някой за 10 лв да ти се пречка и нарушава спокойствието! Да не говорим , че идват и САМИ деца които не подлежат на контрол.
На Тези двата хотела и другата мизерия селект дори не им отварям да прочета офертите.  Трябва да се мразя , за да посетя някой от тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт