Хотелите във Велинград - 9

• 146 466
  • 799
  •   1
Отговори
# 60
  • на село
Здравейте ,
Да попитам за актуално сравнение между Гранда и Макси ?Някой да е бил в Гранда след реновацията в началото на юни ?
И около кой от двата хотела са по-хубавите ресторанти -в случай ,че сме само със закуска, понеже и за двата чета лоши отзиви за вечеря на място.

Благодаря!

# 61
Това, което ми каза е, че още имало много довършителни неща, че на живо не било като на снимките, че било малко, нямало развлечения за децата, студен басейн, и храната не им е харесала. Мен лично много ме привлича, но ще изчакам още отзиви.

Това не са снимки, това са 3D визуализации, проект, а всъщност какво е изпълнено само посетилите хотела могат да кажат.

# 62
Здравейте! Разглеждам тези дни хотелите във Велинград и се колебая между Макси хотел и Роял спа. Може би да ми препоръчате един от тях? Или някой друг, който Ви е допаднал? С тинейджър сме на 13 и бебе на 1 г. и 3 м., търся хем много и хубави басейни, хем детски кът и простор. Благодаря!

# 63
Аз бих избрала Макси - има площадки отвън, и малък детски кът вътре. Басейните на Роял са много повече, обаче заради ценита на ваучерите е пълно с хора и е някаква лудница и в басейните и в спа-то, та от тази гледна точка предпочитам Макси. Стаите в Макси са много по-хубави, просторни, с огромни легла, и страхотни възглавници. В Роял стаите са много по-амортизирани.

# 64
Аз бих избрала Макси - има площадки отвън, и малък детски кът вътре. Басейните на Роял са много повече, обаче заради ценита на ваучерите е пълно с хора и е някаква лудница и в басейните и в спа-то, та от тази гледна точка предпочитам Макси. Стаите в Макси са много по-хубави, просторни, с огромни легла, и страхотни възглавници. В Роял стаите са много по-амортизирани.
+1
Напълно подкрепям. А и гледката от Макси е прекрасна, както и местността около хотела

# 65
Здравейте, направих резервация за Арте преди седмица чрез Букинг за този уикенд и днес същата стая, на същите условия е с около 60лв. по-ниска, което изключително ме подразни. На някой случвало ли му се е подобно нещо и как е процедирал? Благодаря предварително bouquet

# 66
Здравейте, направих резервация за Арте преди седмица чрез Букинг за този уикенд и днес същата стая, на същите условия е с около 60лв. по-ниска, което изключително ме подразни. На някой случвало ли му се е подобно нещо и как е процедирал? Благодаря предварително bouquet
Ами можеш да канселираш и да направиш нова резервация при тези условия.

# 67
Не мога да анулирам защото ще трябва да платя такса, пък и на тази цена вече разграбиха всичко. Просто съм изключително неприятно изненадана, че уж 5-звезден хотел ще ще намали толкова, за да си запълни базата. Да не говорим, че нашата стая е без балкон, а въпросната има. Чувството на прецакване, което оставят в мен още преди да съм отишла ме кара и да не повторя.....

# 68
  • Пловдив
Здравейте! Разглеждам тези дни хотелите във Велинград и се колебая между Макси хотел и Роял спа. Може би да ми препоръчате един от тях? Или някой друг, който Ви е допаднал? С тинейджър сме на 13 и бебе на 1 г. и 3 м., търся хем много и хубави басейни, хем детски кът и простор. Благодаря!
+1 за Макси Peace

# 69
Благодаря за отзивите! Ще предпочита и аз Макси, виждам, че паркът е голям и става за разходки на малката.

# 70
Благодаря за отзивите! Ще предпочита и аз Макси, виждам, че паркът е голям и става за разходки на малката.
Така е. Хубаво изкарване!
Била съм късна есен, сега сигурно ще е още по-хубаво...

# 71
  • при моите деца .....
Разглеждам за кратка почивка.... за съжаление с по-ограничен бюджет
Да попитам за приятно малко хотелче, подходящо за семейство с дете на 1.8 и кака тийнейджърка....
Гледам и  Хотел Селект и  Бор, Елбрус.... те са коментирани, но ще се радвам на пресни впечатления.
Предварително благодаря.

# 72
Боби, чела съм много лоши отзиви за Селект. В Бор басейна е около 30 градуса, в Елбрус е топъл.

# 73
Здравейте, от понеделник сме в хотел Здравец! Някой ходили е скоро там, как е положението, а и халатите заплащат ли се допълнително или се полагат на всеки?
Ако някой го интересува нещо за този хотел, от утре ще мога да дам информация Simple Smile
Не съм ходила във Велинград от 15 г, дано да се е променил в положителна насока.

# 74
Здравейте! Никога не съм била във Велинград, а мисля да направя подарък за едни приятели по случай годишнина. Кой е най-добрия хотел в който бихте отседнали , ако нямате ограничение в бюджета?
Надявам се да пишат тези които са посещавали хотелите в курорта.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт