Хотелите във Велинград - 9

• 146 502
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте колебая се между Бор и Елбрус, моля за мнения дълбоки ли са басейните, храна, стаи....

# 91
  • София
А в Макси имат ли детски басейн? Започнах да се колебая между него и Арте Спа. За последния четох отзиви,  че ресторантът бил прекалено малък и препълнен. А аз съм с малко дете и се притеснявам.
Ако става въпрос за ресторанта на х-л Арте Спа.....имат добра организация. Когато ние бяхме хотелът беше пълен и не съм видяла някой да чака или хората да се бутат. Има управител на входа на ресторанта и настаняват всички почиващи на масите за вечеря и закуска.  Местата в ресторанта е съобразен с капацитета на стаите. Според моите виждания ресторанта е доста голям. Звездите на хотелите се дават по изисквания и за пространство. Масите са голями и пространство има между тях, ние бяхме с 4 деца и голяма игра падаше:smile:

# 92
  • Пловдив
Здравейте! Някой с актуална информация за хотел Бор? Планирали сме тридневна почивка през м. септември във Велинград и много се чудя за хубав хотел  newsm78

През Юни почивахме седмица в Бор с две 7 годишни деца. Бях много приятно изненадана. Надмина очакванията ми! Местоположението му е уникално! В гората си, тишина и чист въздух. Стаите чисти и просторни. Ресторантът приятен, храната много разнообразна и вкусна. За децата има големи поляни, батут и катерушки. Вътрешния басейн голям и с температура около 30 градуса, което не е нито топло, нито студено. Единственото нещо, което не ми допадна беше, че външния басейн беше със студена вода, което беше странно за мен. Впечатленията, като цяло са ми отлични!

# 93
  • Пловдив
А някой с отзиви за Свети Спас?

Св.Спас, като цяло бих оценила положително! Не ми харесва отдалечеността му от центъра. Иначе като цяло спомените от него са ми добри Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Здравейте колебая се между Бор и Елбрус, моля за мнения дълбоки ли са басейните, храна, стаи....
В Елбрус съм ходила преди години, нямам "пресни" впечатления. В Бор почивахме през Юни, много е хубав! Вътрешният басейн в Бор е голям и дълбок, 1,60-1,70м е в двата края, температура около 30 градуса, приятна, нито студена, нито топла. Външният беше студен и не знам дълбок ли е.  Стаите и ресторанта са хубави. Храната е много разнообразна и вкусна. Най-хубавото е местоположението му. В гората, тишина и чист въздух! Нищо общо с центъра!

# 95
Споделете как са цените в ресторанта на хотел Макси. Близо ли е до центъра на града и как стои въпроса с паркинга има ли , безплатен ли е или се плаща?

# 96
Здравейте!

Интересувам се от нискобюджетните хотели във Велинград(Аура,Елбрус,Олимп,Здравец). Знаете ли дали някои от тези по-евтини превъзхожда с нещо останалите. Важно ми е да има вкусна храна,басейна да е чист и хотелът да не е много отдалечен от центъра.

Ще се радвам ако се включите с полезно инфо.
Flowers HibiscusFlowers BlossomFlowers Bouquet

# 97
Олим пък откога е бюджетен хотел? 175 лв за студио на вечер......

# 98
В Макси колко е дълбок външния детски басейн?

# 99
В Макси колко е дълбок външния детски басейн?

# 100

А имаш ли да кажеш нещо в допълнение за Олимп?Олимп ми предложиха с 200 лв по-ниска пакетна цена от Аура,затова го сложих в списъка с бюджетните.

# 101

А имаш ли да кажеш нещо в допълнение за Олимп?Олимп ми предложиха с 200 лв по-ниска пакетна цена от Аура,затова го сложих в списъка с бюджетните.
Добър хотел, студиата са прилични, има бюджетни стаи откъм гората, които били тесни. Закуска и ресторант - стават, близо до Том и Нези класик - прекрасен ресторант. Басейн и спа - без забележки. В случай, че ви устройва цената, препоръчвам. Доста по-добър е от Аура  Simple Smile

# 102
Здравейте,

Освен спа-развлеченията, някой правил ли е разходки в гората?
Четох, че има доста еко пътеки, но ако някой лично е ходил ще ми бъде интересно.
Идеи за всякакви други развлечения също ще ми бъдат от полза.

# 103
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте, от понеделник сме в хотел Здравец! Някой ходили е скоро там, как е положението, а и халатите заплащат ли се допълнително или се полагат на всеки?
Ако някой го интересува нещо за този хотел, от утре ще мога да дам информация Simple Smile
Не съм ходила във Велинград от 15 г, дано да се е променил в положителна насока.
Здравейте, ако може да кажете пресни впечатления за хотела, направих резервация от 13 .07., но още не съм платила.
Пристигнахме към 15 часа, от вратата пиколото ни взе багажа. В стая за двама сме, но няма тераса и е проблем съхне нето на халати и бански. Понеже резервирах от рецепцията, утре ще ги питам дали съм в по-евтина стая и затова нямам тераса, може и аз да не съм разбрала. Имам чувството, че хотела е празен, което е супер, чисто и спокойно е. В спа-то е чисто, водата е 32 градуса, лично я премерих, спасителя ми даде термометър, щото една баба се оплакваше, че била студена.Вечерята беше хубава. Засега съм доволна.
Благодаря! Стандартните и Лукс стаите нямата тераси, само апартаментите и ВИП стаите.Това ми казаха , когато правих резервацията.
За втора поредна година ходим там през пролетта. Миналата година беше случайно, тази година вече повторихме с удоволствие. Резервацията ни беше от 8 май, т.е. след двете поредни седмици с по 3 дни за уикенда и в хотела имаше само 5-6 стаи. Изключително просторни и чисти стаи, коридори, СПА и басейни. Ние вземаме ВИП стая - с тераса, вана, спалня, единично и допълнително легло.  Стаята е огромна. Тази година са сменили и мокета, навсякъде е прясно измазано. Камериерките са много мили и отзивчиви. Храната също ми хареса, бяхме на сет меню, но въпреки всичко имаше избор и беше вкусно. Честно да си кажа, миналата година отидох с предубеждение, тъй като отзивите не бяха хубави, но ни хареса страшно много. За децата няма нищо подходящо за развлечение, но пък е на самия център хотела и се разхождаме навън.

# 104
Здравейте, момичета))
Включвам се да питам за един хотел Зора. Бил във Велинград, но май по-накрая. Почивали сме там, но не съм го виждала. Има редовно ваучери за там и се колебая. Виждам полянки, беседки, изглежда добре. Не е луксозно за тези пари, но спретнато и чистичко поне на снимки. Басейна също е добър, но само външен. Искам да питам някой , ако е почивал там как са условията и храната, а също басейна с минерална вода ли е?
ПП. Направо ме утрепахте с това "нискобюджетни" хотели(( То водата си е природно богатство, не я подгряват или доставят специално. В някои хотели за храната дето предлагат 50лв на вечер е направо много, базите не са лукс, няма кът за отдих навън някъде да седнеш примерно, градинки и т.н. Да не говорим за халати 2лв на ден за ползване и не се сменят. Ми...да ме извинявате, ама това си е високобюджетен хотел , 15лв вечеря и нищо особено ни порции, ни разнообразно, а десерт един и същ просто не го разбирам Въпреки това ходим , заради водата и ние . Не мисля, че не трябва да имаме изисквания и да сме доволни ей-така. И ние работим и не берем парите от дърветата. Някои просто прекаляват и има много за тези пари да се постараят. Да, не ме кара насила никой, но пък така са се уговорили за цени, че... няма начин и се съгласяваш. Жалко, защото базите на повечето хотели са приватизирани и пооправени от бивши станции в соца за жълти стотинки май.
Много се отплеснах , но да си кажа. Направо се ядосвам , като прочета , че е по-евтино. Ми 50лв не е евтино за това дето предлагат. Давам ги, няма начин  и това е. Тази година има леко увеличение дори в цените, поне в Аура .

Общи условия

Активация на акаунт