Хотелите във Велинград - 9

• 146 665
  • 799
  •   1
Отговори
# 435
Някой резервирал ли е чрез самия хотел нощувкте? Специално питам за Олимпа, защото просто ми хареса лятото и искам да заведа дъщеря ми за рождения и ден пак там. През букинг ми се вижда скъпо, но все пак същата цена като през юли.

# 436
През 2016г. година есента бяхме в Здравец, много ни хареса- стаите, басейните, храната. Тази година ще повторим сигурно пак там.

# 437
Някой резервирал ли е чрез самия хотел нощувкте? Специално питам за Олимпа, защото просто ми хареса лятото и искам да заведа дъщеря ми за рождения и ден пак там. През букинг ми се вижда скъпо, но все пак същата цена като през юли.
Винаги резервирам директно към хотела.В началото на годината бяхме в Олимп със закуска и вечеря.

# 438
Благодаря.

Звъннах и видях, че през хотела цената на нощувка и закуска и вечеря е колкото на букинга само със закуска.

# 439
Момичета, никой ли не ходи в Здравец? Никакви коментари не намирам за него. Наши приятели са си купили валчери за там и ни канят. Обаче само като си помисля колко път имаме дотам и не ми се тръгва. Ако и хотела е скапан пък повече.
Здравец нямат тераси мисля  Thinking.Ако пушите ще е трудно

# 440
  • гр.Добрич

Не пушим, но сме с три деца и ми се иска да е топло и да има някаква занимавка.

# 441

Не пушим, но сме с три деца и ми се иска да е топло и да има някаква занимавка.
До колкото знам и басейна няма топла връзка.

# 442
  • Plovdiv, Bulgaria
Парадайз страхотен ресторант,много вкусна храна
Моля за препоръка за добър ресторант с качествена вкусна храна във Велинград, може и да в някой от хотелите.
[/quote]

# 443
Вип стаите имат тераси в "Здравец".

# 444
  • София
Здравейте момичета! Ние се чудим между Вела хилс и Арте...За първия прочетох отзиви в темата, но не и за Арте - храна, масажи и спа център? Благодаря Ви предварително

# 445
Препоръка за малко по-далечен ресторант - Вила Санта Мария в Цигов чарк на язовир Батак. Ние винаги си правим разходка и обяд до там, когато сме във Велинград. Страшно вкусно, приятно и чисто, а десертите са мммм. На самия бряг на язовира, на 20 метра вдясно над пътя, който минава покрай язовира.

# 446
Добър вечер! Направих резервация за Роял спа през Букинг. На страницата на хотела цената за стандартна стая със закуска е 159лв+ 30лв за възрастен над 12г за допълнително легло. През Букинг цената на същата стая(със зкуска) е 130лв. Обадих се до хотела, момичето с което разговарях, каза да се обадя утре и да говоря с колежките и. Попитах ще доплащам ли нещо, каза "най-вероятно закуската за допълнителния човек" Възможно ли е такава разлика в цената? Скоро някой посещавал ли е въпросния хотел?

# 447
  • Варна
Аз преди две седмици им звънях за резервация и директно от хотела ми дадоха 30% по-ниска цена от букинга.

# 448
  • Пловдив
Благодаря на всички за предложените заведения!
Аз лично предпочитам да резервирам през букинг заради безплатната анулация, ясните условия и често по-добрата цена от сайта на даден хотел.

# 449
  • ВАРНА
Зоуи ,аз преди 10 дена почивах в хотел Арте.Хотела беше на 100%пълен.Храната-закуска и вечеря,беше много хубава.За вечеря по-разнообразна.Басейна беше много топъл,спа центъра също ми хареса.Като цяло съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт