Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Ухааа, епизодите на "Светлината на моя живот" миналата седмица и тази седмица по БТВ Лейди са повече от уникални!!!  txtloves Kissing Heart Two Hearts Не мога да спра да ги гледам ...  newsm03 Едни от най-най-любимите ми. Обожавам всеки един момент между Сурадж и Сандия свързан с втората им сватба - моментите преди това, самата сватба, както и първата брачна нощ след това!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! luvbed kiss Вчера се насладих максимално на епизода - цял епизод изпълнен с любов, страст, чувства, копнеж, прегръдки, целувки ...  newsm51 Kissing Heart Two Hearts loveuuu luvbed Анас и Дипика са просто недостижими - уникална двойка. Химията между тях е Божествена ...  txtloves Heart Eyes Flushed Flushed family Няма по-силна, по прекрасна и по-сладка любов от тази на Сурадж и Сандия - тяхната любов е уникална и вечна! Обожавам ги ...  txtloves Kissing Heart Two Hearts newsm03 Flushed 1swing People Cop "Светлината" е най-прекрасния сериал на света ...  newsm18 Flushed newsm41 Пускам едни уникални снимки от там ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 46
Ето и едни уникални снимки на Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия зад кадър от втората им сватба, която гледахме в петък по БТВ Лейди!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts txtloves luvbed Two Hearts newsm44 Пускам и оригинални снимки от епизода ...  newsm18 Heart Eyes  Two Hearts Двамата просто нямат равни - пълнят ми душата във всеки един момент ...  smile3534 Heart Eyes Flushed Flushed family kiss newsm41 Вероятно сте виждали снимките, но реших да ги пусна отново - нали отново се насладихме на тези моменти ...  txtloves txtloves txtloves newsm03 ura Пък и такава красота е хубаво да се види пак  newsm10 Красиви, чаровни, усмихнати, влюбени. Това са Сурадж и Сандия...  smile3521 Two Hearts txtloves Прелестни Анас и Дипика - Дай Боже да имаме щастието отново да ги видим заедно като двойка - в сезон 2 или в друг уникален сериал, но заедно ... Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

# 47
Ето няколко новини свързани с Анас и Дипика!!! Пускам и една невероятна снимка с тях от "Светлината" - толкова са готини, чаровни, усмихнати и сладки. Обожавам ги ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!  Two Hearts newsm76

Ето една новина свързана с Анас по повод годежа му - тя е стара от април месец, но не сме я пускали, а е интересна!  newsm10 Анас разказва за самата церемония и как всички са им се радвали и са ги поздравявали.  newsm10 Анас отново казва, че това е уреден брак и че майка му е избрала Хина за него. Разказва, че когато двамата са се видели за пръв път са били притеснени и са се чувствали странно. Голям сладур е ...   smile3525 Казва също, че когато е дошъл момента да си разменят пръстените е паднал на колене и го е направил. Сякаш прави сцена от филм ...  newsm08 Знаем си го ние него какъв е романтик ...  Two Hearts Така падаше на колене и в сцените с Дипика в сериала, когато Сурадж даваше цветя на Сандия ...  txtloves  Flushed newsm41 Анас казва, че е получил много поздравления от феновете си, от приятелите си, от колегите си ...  smile3501 И най-хубавото - Анас каза, че Дипика/ Сандия също му се е обадила, за да го поздрави ...  txtloves txtloves txtloves Kissing Heart Two Hearts newsm44 Flushed Обадили са му се и са го поздравили също Нелу/ Сантош, Ашок/ Арун, Прачи/ Арзу, както и продуцентите на сериала.  smile3503 Всички са му пожелали всичко най-хубаво  newsm76 newsm76 newsm76 Поне тези хора споменава Анас в интервюто ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Попитан за датата на сватбата Анас казва, че още не е уточнена, но вероятно ще бъде в края на годината. Казва, че ще направи по-скромна церемония с най-близките си в родния му град, а после ще направи отделно парти за приятелите и колегите си от гилдията в Мумбай!!!  newsm10

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/anas-rashid-goes-filmy-du … t-ceremony-170413

Ето и една новина свързана с Дипика от 08 май!  smile3525 Тук тя говори за бременността си, казва че последните няколко месеца от бременността й са били трудни - явно е имала някакви проблеми.  no no no За щастие всичко е наред, но трябва да си почива сега и да се пази.  newsm10 Заради това Рохит си е взел отпуск от снимките на новия му сериал, че да е близо до нея и за се грижи за нея ...  smile3501 Тя казва, че близките им също й помагат. Попитана дали иска момче или момиче - тя казва, че няма значение какво ще е бебето. Важното е да е добре и всичко да върви гладко и без усложнения ...  Praynig Praynig Praynig Питат я дали 27 годишна възраст е подходящо време да има дете - тя казва, че за семейството и културата от която идва това е подходящо време - дори е закъсняла, защото по-малката й сестра е омъжена преди нея и има 2 годишно бебе.  thumbsup Питат Дипика и за професионалния й живот - тя казва, че винаги дава 100 % от себе си - така е било и с ролята и на Сандия в "Светлината на моя живот".  newsm44 Heart Eyes Flushed Казва, че е спряла да прави уеб сериала, защото самата тя така е преценила - понеже на този етап е имала определени проблеми със здравето и не може да даде 100 % от себе си ...  Peace Казват й, че е напълняла - тя казва че обикновено бременните качват тегло, но тя не е качила повече от необходимото  newsm10 Дипика казва, че е приемала здравословни храни, но понякога си е хапвала и други неща като хамбургери и картофи, които не е яла от много години...  smile3533 Питат я дали ще се върне на екрана след като бебето се роди - Дипика отговаря, че ако хората искат да я видят - тя е готова да се върне!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts Казва, че не е продуцент и не може сама да прави сериалите си - но нейното семейство и съпруга й ще й помагат за бебето така, че не смята, че ще е проблем да се върне на екрана ...  newsm44 Казва, че бебето й ще е на първо място - но няма да остави и професията си! Освен това майка й обичала да я вижда на екран ...  family Питат я какви роли иска и Дипика отговаря, че хората много са я харесали като полицейски инспектор Сандия Рати, както и като снаха.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Казва, че повече от успеха вярва в преследването на щастието, така че ще каже ДА на роли, които ще й донесат творческо удовлетворение и щастие  newsm51 Аз лично се надявам след като роди да я видим отново заедно с Анас в сезон 2! Искам си ги заедно в продължението или да направят нов невероятен сериал с Анас и Дипика като двойка.  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family Би било супер - всички ние феновете продължаваме да пишем и са си ги искаме заедно - дано стане ...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Но сега най-важното е всичко с Дипика и бебето да е наред - да се пази и да няма усложнения. Пожелавам й от сърце всичко най-хубаво  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts preggo Според статията раждането ще е след няколко седмици! Според мен може би след около 2 месеца ...  newsm78 Ще видим - но важното е всичко да е наред с нея и детето ...  Praynig Heart Eyes smile3504

http://www.spotboye.com/television/tv-interviews/deepika-singh-t … 357b865454b0d92e8

Ето още няколко новини свързани с Анас/ Сурадж и участието му в сезон 2!  smile3525  Ени също е пуснала подобна новина ...  newsm10 Според статиите Анас ще се върне като Сурадж, но само в сънищата и мечтите на дъщеря си Канак като неин наставник, за да й даде съвети.  smile3503 В статиите пише също така, че продуцентите явно са имали проблеми с Анас и Дипика и затова са ги махнали от сезон 2, но сега всичко било наред.  newsm76 Пише, че в момента Дипика не може да се върне, защото е в отпуск по майчинство, затова връщат само Анас като наставник на Канак в сънищата й ...  thumbsup До колкото разбрах той ще заснеме няколко сцени и ще започне от утре или в други ден ...  newsm78 Анас казва, че е бил много изненадан и щастлив, когато са му се обадили, за да вземе участие в продължението.  Peace Казва, че винаги, когато е гледал продължението е чувствал, че Сурадж и Сандия липсват в него и че те трябва да са част от сезон 2 ...  txtloves txtloves txtloves Напълно е прав - без тях - това е нов сериал и нищо не е същото!  cry cry cry Анас казва също, че когато е гледал винаги е искал да иде и да даде съвет на майка си Сантош или на дъщеря си и сега ще има такава възможност, чрез флашбак сцена.  smile3503 Анас казва, че е развълнуван, че се връща и се чувства сякаш се връща при семейството си!  smile3525

http://timesofindia.indiatimes.com/tv/news/hindi/anas-rashid-i-a … 9681.cms?from=mdr

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/first-day-set-of-tu-soora … nas-rashid-170515

http://indianexpress.com/article/entertainment/television/anas-r … aati-hum-4656786/

Радвам се, че ще видим Анас отново като Сурадж, но няма да е същото без Дипика/ Сандия!  smile3518 Да знам, че неговото появяване ще е като ментор-съветник на Канак и Сантош в сънищата им, но много бих искала да са двамата Сурадж и Сандия и заедно да дават съвети на дъщеря си ...  family Знам, че в момента Дипика няма как да играе, но се надявам след като роди и тя да се върне и да видим някоя обща сцена между Сурадж и Сандия - да ни покажат и че са все така заедно - влюбени, щастливи и обичащи се все по силно ...  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm41 Моля ви - нека всички пишем на продуцентите и канала да върнат и Дипика заедно с Анас по-натам.  Praynig Praynig Praynig Би било невероятно да ги върнат двамата заедно в главните роли в сериала - живи и здрави, но само ако са заедно ...  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Ако не нека засега е някоя сцена мечта на Сурадж с  дъщеря му Канак - пък дано после видим и някоя на Сурадж и Сандия заедно ...  Praynig Praynig Praynig А защо не и нов сериал с Анас и Дипика - много ми липсват и искам да ги видя заедно отново! Дори да е само в някоя флашбак сцена, но нова и заедно ...  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts loveuuu txtloves

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 14:22 от Roxis

# 48

Здравейте, момичета!

newsm51 newsm51 newsm51

Не можах да се стърпя и реших, че тази красива снимка на Дипика трябва да е редом до Анас! Двамата си ги възприемам само като едно цяло!

Радост, bouquetстрахотни колажи! Липсваше ни тази красота, която ти твориш. Но си обещала и красиви клипчета.  newsm53
Ени, bouquet винаги ни изненадваш с най-новата информация и снимки! Благодаря ти!
Надя, bouquet предполагам, че продължаваш да следиш Сантош и в продължението! Колажите ти са много интересни!
Роси, bouquet теб те оставих накрая, но дълго трябва да ти благодаря love001 за разказите на епизодите, които вървят по БТВ Лейди. Аз те чета и отново сякаш си гледам епизодите.  newsm68 Разказваш много увлекателно, пък и от всяка твоя дума се усеща невероятната ти любов към Анас и Дипика. newsm17 Аз също съм запленена от тези сладури. Те ме омайват с красотата си, с таланта си, изобщо - магия и наслада! newsm76 newsm76 newsm76 А епизодите, за които разказваш  за мен са шедьовър в киното. Поздравления за начина, по който целия екип на "Светлината..." ни показа уникалната любов между Сурадж и Сандия.  newsm51 Сцените от първата брачна нощ са незабравими. Толкова красота, чувства, страст - това за мен е съвършенство. Анас и Дипика са брилянтни! Обичам ги! Two Hearts

С най-голямо удоволствие чета страничката и се радвам на всичко, което споделяте.

Благодаря ви от сърце!
Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

# 49
Темата е станала чудесна! Two Hearts Роси, благодаря ти много за положеното старание! Както винаги си се справила блестящо!  smile3501
Благодаря на всички за уникалните неща, които сте споделили с нас!  love001
Роси, много ти благодаря, че пусна линк за сваляне на видеото от песента на Светлината! newsm51 Отдавна го търсех... Използвах го за този колаж:  txtloves Роси, изключително съм ти благодарна за всичката информация, новини и снимки, свързани с нашите любимци, които споделяш с нас! Страхотна си, хиляди благодарности, че ни радваш така!  lovekiss Flowers Bouquet lovekiss

Здравейте, момичета!

newsm51 newsm51 newsm51

Не можах да се стърпя и реших, че тази красива снимка на Дипика трябва да е редом до Анас! Двамата си ги възприемам само като едно цяло!

Роси, bouquet теб те оставих накрая, но дълго трябва да ти благодаря love001 за разказите на епизодите, които вървят по БТВ Лейди. Аз те чета и отново сякаш си гледам епизодите.  newsm68 Разказваш много увлекателно, пък и от всяка твоя дума се усеща невероятната ти любов към Анас и Дипика. newsm17 Аз също съм запленена от тези сладури. Те ме омайват с красотата си, с таланта си, изобщо - магия и наслада! newsm76 newsm76 newsm76 А епизодите, за които разказваш  за мен са шедьовър в киното. Поздравления за начина, по който целия екип на "Светлината..." ни показа уникалната любов между Сурадж и Сандия.  newsm51 Сцените от първата брачна нощ са незабравими. Толкова красота, чувства, страст - това за мен е съвършенство. Анас и Дипика са брилянтни! Обичам ги! Two Hearts

С най-голямо удоволствие чета страничката и се радвам на всичко, което споделяте.

Благодаря ви от сърце!
Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

Радост  Hug Благодаря ти от сърце за всички тези уникални колажи, които си ни донесла! Не мога да им се нагледам ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Много се радвам, че темата ти харесва!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Колажът ти от видеото със заглавната песен е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Този от снимката на Анас и Дипика се е получил страхотно ...  smile3534 Kissing Heart txtloves А за колажите от Сингапур и втората сватба на Сурадж и Сандия просто нямам думи!!! Върховни са - наслада за окото ...  txtloves txtloves txtloves luvbed Flushed Heart Eyes family Тези моменти мога да ги гледам пак и пак - хиляди пъти без да ми омръзне ...  newsm51 Two Hearts txtloves Много ми харесва и момента, когато Сурадж каза на Сандия, че няма да се откаже от последния сватбен ритуал - първата брачна нощ!!!  newsm44 Two Hearts txtloves luvbed ura Обожавам тази сцена - двамата само как се гледаха - също и после, когато Сурадж искаше да подари нещо на Сандия, а тя си помисли, че ще й купува нощница ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo А нашето момче искаше просто да й купи цветя - там пак намекна за последния ритуал!!!  smile3521 smile3521 smile3521 Обожавам всички моменти между Сурадж и Сандия преди втората им сватба - самата сватба, както и моментите след това!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed Като се почне от момента в автобуса, когато Сандийка се заинати, че няма да се качи докато Сураджи не я хване за ръка!  smile3532 Така и стана - той отиде и двамата така се гушнаха на вратата на автобуса! А Сандия му каза, че това е любов!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После нарочно накара някаква жена да седне на мястото й, че двамата със Сурадж да идат и да се усамотят на покрива на автобуса!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Там също са супер сладки - как си пееха и танцуваха, а после тя му показа тяхната сватбена покана!!!  txtloves txtloves txtloves cheers car003 Обожавам и момента, когато вечерта Сурадж и Сандия излязоха тайно, за да отидат в пустинята и да прекарат времето си заедно ...  luvbed Heart Eyes Flushed А на сутринта Чатури и Сантош се чудиха от къде е този пясък в стаята ...  Joy Joy Joy Сандия измисли и отличен план как Сантош да намаже Сурадж с коркума за сватбата - а после обожавам сцената, когато Сандия също се намаза с коркума от бузите на Сурадж.  smile3521 Kissing Heart Two Hearts Как само нежно се гушнаха и допряха лицата си едно до друго - буза до буза ...  newsm08 Two Hearts hug Супер любим ми е и момента, когато Сандия реши да сложи кана на ръката на Сурадж през нощта докато всички спят ...  smile3533 Тъкмо отиде при него, но Сантош се размърда и Сандия хоп скочи под завивките заедно със Сурадж!!!  luvbed Two Hearts txtloves Този момент мога да го гледам милион пъти - двамата са толкова сладки гушнати под завивката ...  txtloves txtloves txtloves Направо се стреснаха, че Сантош ще ги завари - тя започна да обикаля за вода и видя, че Сандия я няма - мислеше да събуди Сурадж - ама ако го беше направила щеше да падне като види Сурадж и Сандия заедно под чершафа ... smile3521 Heart Eyes 1swing Добре, че Чатури ги прикри и каза, че Сандия е отишла до банята - така Сантош си легна, а Сандия си довърши работата със Сурадж - като му сложи кана ...  newsm41 ppp Hands Clap И нали не бяха казали на Сантош и Арун предварително - Сурадж видя голям зор докато им обясни, че пак ще се жени за Сандия. И Сандия им обясни мотивите си и те се съгласиха ...  smile3501 Втората им сватба е вълшебна - толкова са готини, сладки и влюбени във всеки един момент - казаха и брачните си клетви повторно, а после Сурадж сложи отново синдур на челото на Сандия ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha!

Емилия - колажа, който си направила от снимките на Анас и Дипика е невероятен! Супер много ми харесва ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Много ти благодаря ...  lovekiss lovekiss lovekiss Напълно съм съгласна с теб и Радост - тези епизоди са уникални  newsm76 newsm76 newsm76

А епизода с първата брачна нощ между Сурадж и Сандия просто е върха на романтиката - целият е изпълнен с толкова много страст, любов, чувства, прегръдки, целувки!!!   txtloves txtloves txtloves luvbed Flushed family kiss Първо като си играеха с цветовете - танцуваха, а после и се отдадоха на любовта си ...  newsm81 People Cop Hands Clap Анас и Дипика са блестящи във всяка една сцена - сякаш изживяха всеки момент истински!  txtloves txtloves txtloves Сурадж и Сандия ни показаха първата си брачна нощ по такъв уникален начин  newsm44 newsm44 newsm44 И двамата излъчваха толкова любов, толкова чувства, първоначално бяха по-плахи, а после изразиха уникалната си любов един към друг с прегръдки, ласки, целувки, прекарвайки нощта заедно!!! Обожавам ги ...  newsm51 Two Hearts loveuuu txtloves luvbed ura Two Hearts Two Hearts Two Hearts Гледам си ги пак и пак и пак ...
smile3534 Flushed  grinning039

# 50
wavey wavey wavey
Роска Hug мерси за всичко споделено  smile3525изчетох те с удоволствие  HugБи било хубаво ако върнат Анас и Дипика в сериала и то не само в сънищата на Канак ,а да ги върнат като реални главни герои  smile3521и аз ще  пиша на продуцентите пък да видим нещо може да излезе .Но на първо време Дипика трябва да роди бебчето си  smile3521-дано вече да се  е нормализирала бременността и всичко с Дипика и бебчо да е наред  smile3521
Емилия Hug чудесен е станал колажа  smile3521
От мен няколко нови снимки на Каника/Менакши  smile3521

# 51
  • Сливен
Емилия, Роси и Ени благодаря ви за прекрасните снимки, колажи и коментари smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 52
  • Сливен
здравейте момичета smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

имам една молба към вас, съжалявам, че може да ставам нахална с тези мои молби, но така се налага, утре вечер пак няма да мога да гледам епизоди 616 и 617, ако някоя от вас има телефон с камера и може да прави видео клипове, моля ви да направите ако имате възможност клипове на двата епизода - 616 и 617, ще съм ви много благодарна ако направите клипове на епизодите. Извинявам се за безпокойствието Hug smile3525 newsm51

# 53
Страхотни новини! ura Дипика и Рохит си имат момченце! stork-boy newsm76 Бебенцето се е родило в събота, към 9 часа. smile3504 Рохит казва пред "Times of India": "И майката и бебето са добре. Казаха на Дипика да си почива, и смятам, че тя го заслужава най-много, защото беше толкова силна през цялото време." Пожелавам всичко най-хубаво на Дипика и бебчо. Много се радвам, че всичко е минало добре.  ylinfant Misc Baby Bottle newsm76

# 54
Страхотни новини! ura Дипика и Рохит си имат момченце! stork-boy newsm76 Бебенцето се е родило в събота, към 9 часа. smile3504 Рохит казва пред "Times of India": "И майката и бебето са добре. Казаха на Дипика да си почива, и смятам, че тя го заслужава най-много, защото беше толкова силна през цялото време." Пожелавам всичко най-хубаво на Дипика и бебчо. Много се радвам, че всичко е минало добре.  ylinfant Misc Baby Bottle newsm76

Благодаря ти, че сподели тази прекрасна новина с нас Радост!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Изглежда Дипика е родила малко по-рано, но най-важното е, че всичко с нея и бебето е наред!!!   newsm44  passifier newsm07 Благодаря ти за превода на думите на Рохит - със сигурност Дипика заслужава почивка! Тя е невероятна ...  newsm76 newsm76 newsm76 Без съмнение Дипика, Рохит и семейството им са много щастливи за появата на малкия бонбон. Много се радвам и им пожелавам всичко най-хубаво ...   Praynig Heart Eyes Flushed 1swing ppp Hands Clap family Аз ви нося няколко статии по въпроса - но във всички пише почти същото!  newsm10 Радост - благодаря ти и за прекрасния колаж!  Two Hearts stork-boy newsm76

http://www.spotboye.com/television/television-news/diya-aur-baat … 7dab9c53d0c9ea483

http://www.india.com/showbiz/its-a-baby-boy-for-diya-aur-baati-h … gh-goyal-2156050/

http://www.bollywoodshaadis.com/articles/actress-deepika-singh-a … h-a-baby-boy-6836

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/deepika-singh-delivers-baby-boy-170522

# 55
Роска Hug мерси за всичко споделено  smile3525изчетох те с удоволствие  HugБи било хубаво ако върнат Анас и Дипика в сериала и то не само в сънищата на Канак ,а да ги върнат като реални главни герои  smile3521и аз ще  пиша на продуцентите пък да видим нещо може да излезе .Но на първо време Дипика трябва да роди бебчето си  smile3521-дано вече да се  е нормализирала бременността и всичко с Дипика и бебчо да е наред  smile3521

Благодаря ти за прекрасните думи Ени!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Много се радвам, че нещата, които пускам ти харесват и че продължаваш да ме четеш с удоволствие ...  newsm76 newsm76 newsm76 Понякога пиша цели романи, но съм си такава ...  smile3533 Благодаря ти за хубавите снимки ...  newsm51 Както вече Радост сподели - Дипика е родила в събота вечер - 20 май!  smile3501 babyuu preggo Важното е, че всичко с нея и бебето е наред. Сега нека се наслади на този уникален момент и на сина си.  newsm41 Flushed Heart Eyes А после се надявам наистина да имаме щастието да видим Анас и Дипика отново заедно в сезон 2 или в друг уникален сериал като двойка!  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm41 Flowers Four Leaf Clover  Heart Eyes Би било страхотно, защото са уникални, прекрасни и толкова сладки заедно. Великолепна двойка ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Благодаря ти, че ти също ще пишеш - аз също няма да спра. Дано успеем - нищо не губим ...  Praynig Praynig Praynig newsm26 lovekiss Two Hearts newsm51

Надя - благодаря за хубавия колаж и думите към него! Обожавам този момент със Сурадж и Сандия, когато той изрази любовта си към нея пред целия свят ...
  newsm18 Flushed Heart Eyes kiss family

Ето и от мен едни нови невероятни снимки на Анас/ Сурадж и Сеериш/ Чави от вчера - двамата са се видели в Мумбай и са се снимали!!! Страхотни са ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Анас е толкова сладък и така хубаво се е усмихнал ...   smile3534 Flushed Two Hearts Липсва ми екипа на Светлината и най-вече да виждам Анас и Дипика заедно ...  smile3518 Дано в бъдеще се събират по-често - да видим още общи снимки на актьорите, както и на нашите сладури Аника/ Сурия заедно ... Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 56
Ето едни невероятни снимки на Анас от пристигането му на сета на сезон 2!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Както вече знаете Анас ще се появи отново като Сурадж в мечтите или сънищата на дъщеря си Канак, за да й даде ценни съвети  newsm10 Появата му ще е за няколко сцени, но поне ще го видим пак.  newsm76 Пък дано в бъдеще върнат и Дипика и да видим Анас и Дипика пак заедно!!!  Praynig Praynig Praynig  Two Hearts Two Hearts Two Hearts family На тези снимки Анас е заедно с актьорите изпълняващи главните роли тук - Авинеш Рекхи/ Ума Шанкар и Реа Шарма/ Канак Рати, която играе порасналата дъщерята на Сурадж и Сандия! smile3503 Снимките са от 17 май - тогава са направили специално посрещане за Анас на сета! Разрязали са и торта по този повод ...  party023 Two Hearts smile3501 На снимките с него е също и продуцентката на сериала, както и други хора от екипа ...  newsm12 Много ме кефи как на втората Снимка Анас/ Сурадж сякаш предупреждава зетя Ума да внимава да не разстройва дъщеря им Канак ..smile3533

Ето и едни клипчета с Анас от същия ден - има и част от мечтата на Канак, когато баща й Сурадж се появява ...  newsm10 Анас казва, че "Светлината на моя живот" и двойката Сурадж и Сандия са обичани от милиони хора по света ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Анас пожелава късмет на всички.  Hug Казва на Канак, че трябва да се научи да прави джелеби с любов. А Авинеш/ Ума казва, че тя също работи с лявата ръка ...  newsm10 Реа/ Канак казва, че сега баща й е тук и Канак ще бъде по-добре. Казва, че се надява да научи ценни съвети от Анас докато е тук ...  smile3525 Авинеш/ Ума казва в интервюто, че за него е голямо удоволствие да срещне Анас и че той е страхотен човек!!!  smile3501 Kissing Heart Two Hearts Дори беше пуснал снимка с него с този коментар!  smile3501 Казва също, че двойката Сурадж и Сандия е страхотна и всички я обичат, а той се надява да харесат и тяхната двойка.  Peace Продуцентката на сериала пък благодари на Анас, че е приел да дойде още след първия разговор - личи си, че Анас си обича ролята.  newsm10

В едно от предишните си интервюта Авинеш/ Ума беше казал, че двойката Сурадж и Сандия/ Анас и Дипика е култова, а Светлината на моя живот е култов сериал затова той е горд, че е избран да участва в продължението и се надява също да го харесат ...  newsm10 Наистина е прав - Аника/ Сурия са култова двойка, както и сериала ни ...  txtloves txtloves txtloves Никой не може да ги замени и не може да се хване и на малкият им пръст family

Сега продуцентката се е ухилила, а преди тя и останалите бързаха да махнат Анас и Дипика, да приключат със Светлината, за да правят нов сезон с нови актьори. bash  То това си е отделен сериал.  Peace Но трябва да им е ясно, че няма как да достигнат успеха на Светлината и на Анас и Дипика ...  newsm10 Явно искат малко да вдигнат рейтинга като покажат Анас/ Сурадж в някоя мечта на Канак - и със сигурност феновете ще го гледат заради него!  newsm76 Но ние си ги искаме заедно Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия. Дано в бъдеще ги върнат и двамата за някоя сцена, където да видим Сурадж и Сандия щастливи заедно - по-влюбени от всякога  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm41 Пък ако ги върнат живи и здрави като водеща двойка ще е най-доброто, което могат да направят. Само така ще зарадват хората. Praynig Praynig Praynig   Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 А ако не стане - Дай Боже в бъдеще да видим Анас и Дипика отново заедно като двойка в нов уникален сериал! Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family

https://www.youtube.com/watch?v=Hpq68nNEz8c

https://www.youtube.com/watch?v=kUDRiiUNBiQ

https://www.youtube.com/watch?v=89KgdciwR4s

https://www.facebook.com/anasrashidmediahubofficial/videos/1408725525854172/

https://www.youtube.com/watch?v=QSA7HzzM7lQ

https://www.youtube.com/watch?v=WwXqZIdHHmg

https://www.facebook.com/ShashiSumeetProd/videos/793598227469183/

https://www.facebook.com/anasrashidmediahubofficial/videos/1407795562613835/

https://www.facebook.com/nitin.choudhary.165470/videos/1355486454544147/

Според един от близките приятели на Анас - днес 22 май той е приключил със снимките за сезон 2! Но сега ще заснеме специално промо за това ...  newsm10 Бързо са приключили, но Сурадж ще се появи в една или няколко сцени в мечтите на Канак ...  newsm76 Най-вероятно появата му в този сериал ще е в петък или събота  smile3503 Очаквам с нетърпение да видя сцените му ...  Hug Надявам се по-натам да видим Анас отново, но този път заедно с Дипика ...   Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves luvbed

# 57
# 58
  • Сливен
здравейте момичета

кажете ми какво стана в епизоди 616 и 617 защото вчера вечерта ги изпуснах, разкажете ми какво стана в тях newsm51 smile3525

# 59
Честит 24 май - Ден на Славянската писменост и Култура!!! smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 smile3529 Flushed family

Надя - ето ти епизодите, които си изпуснала! Имам ги ...  newsm76 newsm76 newsm76 Менакши и Емили чрез Кана изпратиха готовата храна на Сандия, че да не се изложи пред леля Даи ...  smile3521 Two Hearts ura Сурадж и Сандия са много сладки - как се споглеждаха ... txtloves txtloves txtloves

http://dox.bg/files/dw?a=38d5d32f8f

http://dox.bg/files/dw?a=be491dd9b2

Общи условия

Активация на акаунт