На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 116
  • 570
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В хотел Панорама - Елена външният басейн е отопляем.
Мненията за Панорама не са добри. Миналото пято август водата е била студена в басейна. Има скорошни мнения за храната, че е еднотипна и няма разнообразие, а площи за тичане на децата просто липсват.

# 286
Ние бяхме миналата година август -водата беше супер и хотела ми хареса много ...тази година исках пак но няма място   ...има ваучери в грабо .

# 287
Да, те целогодишно се издържат с ваучери, което не говори добре за хотела.

# 288
Може би защото е малко извън Елена ,но иначе е нов хотел всичко много ми хареса на мен .

# 289
  • В.Търново
В хотел Панорама - Елена външният басейн е отопляем.
Мненията за Панорама не са добри. Миналото пято август водата е била студена в басейна. Има скорошни мнения за храната, че е еднотипна и няма разнообразие, а площи за тичане на децата просто липсват.
За площите не съм съгласна.За другото да.

# 290
  • Варна
Търся мнение за Павел Баня и хотел Севастополис.
2 семейства се изказаха много ласкаво,  а аз не виждам кой знае какви удобства за деца.

# 291
  • Сф
2 семейства се изказаха много ласкаво,  а аз не виждам кой знае какви удобства за деца.
Водата там не е подходяща за киснене на деца.Много е радиоактивна и силна.
Там се е ходило преди всичко за лечение.Не е така по другите курорти- Велинград, Вършец, Хисаря и т.н.
Не знам какви забавления за деца очаквате, не е подходящ курорт!:v:

# 292
Може би защото е малко извън Елена ,но иначе е нов хотел всичко много ми хареса на мен .
Сериозно ли смятате, че е извън Елена? На същия баир само, че вляво от Панорама е болницата им. Не бих казала, че е извън Елена, просто това е махала.

# 293
  • Варна
Водата там не е подходяща за киснене на деца.Много е радиоактивна и силна.
Там се е ходило преди всичко за лечение.Не е така по другите курорти- Велинград, Вършец, Хисаря и т.н.
Не знам какви забавления за деца очаквате, не е подходящ курорт!:v:
Хм, там и в с. Баня я водят най-ниско минерализирана и подходяща за най-широк спектър от хора.

# 294
  • Точно където трябва
"Радиоактивна" или радонова? Да не стане като за тази във Велинград.

# 295
eli Няколко пъти сме посещавали Севтополис /b] в Павел баня.Два пъти от тях с деца .Не ти препоръчвам да ходиш с деца там по същата причина по която са ти писали.Говорихме и с лекарката в хотела и тя каза същото.Плюс това има спасител който кара децата след 15мин да излизат от басейна.

# 296
Здравейте, планираме почивка /няколко дни/  в Сана Спа Хотел в Хисаря. Досега не сме ходили там .Въобще в Хисаря не ме ходили. С две деца сме ,големички ,не са бебета, но дали скоро е ходил някой да даде мнение, дали е така хубаво както изглежда.Заслужава ли си пътя, че ни е далечко.
Очаквам водата в басейните да е топла заради децата и да има къде да обядваме и вечеряме ,на добри цени .

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 09:27 от Стела Петрова_452145

# 297
Някой бил ли е в хотел "Асеневци" в Търново?

https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-park-hotel-asen … ko-tarnovo-23869/

Тази оферта ми хареса, ще се радвам да прочета мнения на хора от форума, които са били там с деца (нашите са на 3 г и на 5 месеца). Ние сме били в Арбанаси преди около 5-6 г за една сватба и беше много хубаво, бих отишла със семейството да се поразходим отново.

# 298
  • Варна
eli Няколко пъти сме посещавали Севтополис /b] в Павел баня.Два пъти от тях с деца .Не ти препоръчвам да ходиш с деца там по същата причина по която са ти писали.Говорихме и с лекарката в хотела и тя каза същото.Плюс това има спасител който кара децата след 15мин да излизат от басейна.
Това важи ли и за външния?

# 299
  • Варна
elliee, какво и има на водата във Велинград?

mi6u-to,
Страхотно е! Цените са даже ниски сравнени с предлагането и конкуренцията. В Търново си, но реално ти в гората на чидт въздух. Повечето ни познати вече ходиха и няма недоволен.
Причината още да не сме ходили е, че аз съм от Търново и избягвам района за почивка, защото става отиваш на почивка, но на среща с роднини. Гостито си е гости, почивката си е почивка, но скоро и там ще отидем Simple Smile
П.С. ако отидете и още не сте ходили на открития музея на минианюрите си заслужава и него да посетите.

Общи условия

Активация на акаунт