На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 129
  • 570
  •   2
Отговори
# 300
  • Точно където трябва
Сори за отклонението, в една тема се спрягаше радонова ли била, радиоактивна ли. Някой просто беше объркал думите. А бяхме там, детето не излизаше от водата и се попритесних. Някой може ли да разясни каква е точно водата, с какво е полезна или защо не. И, ако не е, как се вписват понятията" почивка" и "полезно" когато говорим за раиоактивност? Опитах да чета в нета, не ми беше ясно. Защо в Павел баня водата е радиоактивна, но хората ходят на почивка, а като се каза за радиоактивността на плаж Вромос и всички изпобягаха?

# 301
Сори за отклонението, в една тема се спрягаше радонова ли била, радиоактивна ли. Някой просто беше объркал думите. А бяхме там, детето не излизаше от водата и се попритесних. Някой може ли да разясни каква е точно водата, с какво е полезна или защо не. И, ако не е, как се вписват понятията" почивка" и "полезно" когато говорим за раиоактивност? Опитах да чета в нета, не ми беше ясно. Защо в Павел баня водата е радиоактивна, но хората ходят на почивка, а като се каза за радиоактивността на плаж Вромос и всички изпобягаха?
Външния басейн не беше с минерална вода.Но може да питате и на рецепция.Ето какво съдържа водата https://tourism-pavelbanya.info/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D … 1%82%D0%B0%D0%B2/

# 302
eli70o0,
Благодаря за мнението за хотел "Асеневци" в Търново, "едвам ме нави", както се казва. Не сме ходили на музея с миниатюрите, изобщо Търново отдавна не сме посещавали - Царевец, Арбанаси и т.н.

# 303
  • Варна
Музеят е страхотен! Мисля, че така спретната почивка ще е страхотна. Районът наистина е хубав. В Търново имате всичко нужно, Дряново (Дряновски манастир), Габрово (Етъра) също са ви близо, ако решите да се разходите.

Сега говорих с лекарката на Севтополис в Павел баня. Вътрешният басейн е 100% минерален и там престоя е ограничен. Външният е 50/50 и там няма ограничения.
Това вече е индивидуално за всеки хотел и може би по-важното отколото само в кой град и извор е.
ДианаМар(пак Павел Баня) ми отговориха, че всички басейни там са с минерална вода и престоя трябва да е умерен, а иначе имат специално детски.
Вела Хилс (Велинград) нямат ограничения в басейните.
Чакам хотел Хисаря за отговор.

# 304
  • В.Търново
Търся мнение за Павел Баня и хотел Севастополис.
2 семейства се изказаха много ласкаво,  а аз не виждам кой знае какви удобства за деца.
Водата там не е подходяща за киснене на деца.Много е радиоактивна и силна.
Там се е ходило преди всичко за лечение.Не е така по другите курорти- Велинград, Вършец, Хисаря и т.н.
Не знам какви забавления за деца очаквате, не е подходящ курорт!:v:
Как радиоактивна?????Ако е такава ще е забранено къпането.

# 305
  • Някъде по Дунава
Наистина има процент радиоактивност във водата. Пише го на сградата на балнеохотела, който е срещу Дианамар и в който се ходи по Нои и кл. пътека.

# 306
  • Бургас
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хотел в Боровец или околностите? Ще сме с деца и бих искала да има забавления за тях, храната да е добра и да не е безбожно скъпо! За ориентир търся нещо от сорта на Камелия в Пампорово.

# 307
  • Варна
Сега резервирах седмица през август в хотел Хисар. Дано останем доволни! Чела съм добри отзиви за него.
Идеи за хубави места за хапване, разходки и забавления за 4 годишен господин.

# 308
  • София
Сега резервирах седмица през август в хотел Хисар. Дано останем доволни! Чела съм добри отзиви за него.

За Спа хотел Хисар ли става дума? Страхотен хотел!
Има огромна градина, парк, игрища, отделно в самият град Хисар има кътове за игра на децата, въобще сигурна съм, че ще останете доволни. Ние сме хапвали в две кръчми там, но убий ме не мога да си спомня имената им. Друг път ще си записвам.

# 309
На мен ми харесва "Извора", с градина е и децата спокойно си играят. Вечер има и жива музика и за любители на танци и хора е забавно.
Ресторантът на хотел Хисар е по-изискан, и храната много ми харесва.
Хидили сме в Чинар и в турския ресторант, но не ми допаднаха. В ресторанта на Аугуста храната е ужасна.

# 310
  • Варна
Благодаря ви! Записвам си!
 Да, за спа хотел Хисар става въпрос.

# 311
Каква е температурата на водата в басейните на "Хисар"?

# 312
  • Варна
Точна температура аз не мога да дам. Това, което имат е 100% минерален, който ще е горещ и с органичен престой, а другите нямат ограничение като вероятно са разредени и хладни.
Ще потърся мейла, защото аз се интересувах за ограничения в престоя заради детето.
В Дианамар има такива.

# 313
  • София
Здравейте, планираме почивка /няколко дни/  в Сана Спа Хотел в Хисаря. Досега не сме ходили там .Въобще в Хисаря не ме ходили. С две деца сме ,големички ,не са бебета, но дали скоро е ходил някой да даде мнение, дали е така хубаво както изглежда.Заслужава ли си пътя, че ни е далечко.
Очаквам водата в басейните да е топла заради децата и да има къде да обядваме и вечеряме ,на добри цени .
Сана Спа ми е един от най-любимите хотели. Почивали сме два пъти там и съм много доволна. Обслужването, храната, обстановката всичко е страхотно. Вярвам, че ще си изкарте чудесно 😊 Водата е топла, а храната в ресторанта е много вкусна. По принцип от менюто не е много евтино, но има обедно меню на по прилични цени. Препоръчвам силно масажите при мъжа- мисля, че Петър се казваше. Пред хотела започва огромен парк и много приятно за разходки

# 314
  • София
Относно парк хотел Асеневци Велико Търново - бяхме там миналата седмица, точно по тази оферта.
Доволни сме от почивката, четири нощувки със закуски, два барбекю обяда и една вечеря.
Закуската е отлична -  на шведска маса, обядите и вечерята са по сет меню - салата, пилешко, свинско на барбекю, картофки, десертите избора е между палачинка с шоколад, бисквитена торта, сладолед със сладко от боровинки, сезонни плодове.
 Това е, иначе ресторанта предлага много вкусни пици, спагети и всичко останало, което бихте хапнали във всеки ресторант в Търново, вкусно е, така че две от вечерите направихме там, защото преваляваше и не беше много за разходки вечерта, и една на Арбанаси.
Хигиената в хотела е отлична, стаите се почистваха всеки  ден, сменяха се хавлии, басейна се почистваше всяка сутрин много старателно, и се взимаха проби от водата буквално на час, което много ме изненада.
Като цяло много добра почивка, детето се забавляваше много, имаше доста семейства с деца, има батут, а и басейна е направен много добре, с детска част и плавно преливане към по-дълбокото.
Персонала е любезен и отзивчив. На рецепция дават хавлии за басейна.

Общи условия

Активация на акаунт