На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 223
  • 570
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Благодаря за отговора ,притеснява ме само дали има условия за деца .Ние сме с дете на 9 години.
Какво точно имаш в предвид под условия за деца? Какви са ти изискванията към хотела? Нашите деца са по малки на 2 и на 5 години и се занимават в детският кът, но на 9 годишен няма да му е интерено определено. Има стая за игри с билярд и джага.

# 77
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хотел в района на Карлово, Калофер, Казанлък, подходящ за семейство с две малки деца. Не държа задължително да има басейн, но да има градина, където да играят вечер. Насочили сме се към културен туризъм в района.
Моля ви насочете ме ако има по- подходяща тема за въпроса ми.
Благодаря!

# 78
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хотел в района на Карлово, Калофер, Казанлък, подходящ за семейство с две малки деца. Не държа задължително да има басейн, но да има градина, където да играят вечер. Насочили сме се към културен туризъм в района.
Моля ви насочете ме ако има по- подходяща тема за въпроса ми.
Благодаря!
Райски кът-Калофер,местност Паниците.Има голям двор с беседки по реката...,за деца е перфектно.Много спокойно място.Бяхме там по Великден.В близост е екопътека "Бяла река",невероятна природа !!

# 79
Комплекс "Яев" в с.Соколица на 4-5 км. от Карлово е добро решение. Басейн, добра кухня, хубав детски кът и огромен двор, който е добре поддържан.

А аз търся предложения за Родопите - по-точно източната част. Никога не сме ходили там и ни се иска да посетим този район. Търсим хотел, комплекс, вила, бунгала, всичко става, само да има топъл басейн. И разбира се да има някакви забележителности наоколо. Ще съм благодарна да споделите опит с местенца за отсядане в района.

# 80
  • В царството на игрите:)
А аз търся предложения за Родопите - по-точно източната част. Никога не сме ходили там и ни се иска да посетим този район. Търсим хотел, комплекс, вила, бунгала, всичко става, само да има топъл басейн. И разбира се да има някакви забележителности наоколо. Ще съм благодарна да споделите опит с местенца за отсядане в района.
http://romantika.kardjalipress.com/index.html

# 81

Отдавна ги гледам.но няма много отзиви за тях.Ако сте ходили може ли повече информация за условията

# 82
Благодаря за предложенията, момичета!

# 83
  • В царството на игрите:)

Отдавна ги гледам.но няма много отзиви за тях.Ако сте ходили може ли повече информация за условията
Моя близка ми ги препоръча. Изкарали са чудесно. Аз не съм ходила. Аз имам прекрасни впечатления от Главатарци - хотел "Св. Константин".

# 84
  • Стара Загора

Имах в предвид басейна да не е 22 градуса ,за нас това е студен басейн ,да има аниматор за да занимава децата,и да е чисто,прилична храна. Това са ми основните изисквания.Simple SmileКак са цените в ресторанта? Благодаря .

# 85
Здравейте,

Интересувам се от отзиви за Парк Хотел Асеневци, изглежда подходящо за деца. Топла ли е водата в басейна? Храната и чистотата също ме интересуват.

Предварително благодаря!

# 86
Здравейте, насочили сме се към комплекс Астера Банско http://www.asterabansko.com/?lang=bg&controller=gallery&action=listall Изглежда добре, но не откривам отзиви от последните 3-4 години. Ако някой е ходил скоро нека сподели мнение. Смятам да го посетя след 2 седмици и след това ще пиша за условията в хотела. А ето тук   http://www.hotelargo.bg    ще ходи този уикенд сестрата на мъжа ми и ще разпитам. Изглежда хубав и цените също ми допадат, но това което ме интересува е колко топла е водата в басейна.

# 87
  • София
Ние почиваме редовно в Астера. Стаите са просторни и чисти. Леглата малко не ги бива - матракът е много мек - но се преживява. Външният басейн е много хубав, но малък с малко шезлонги. Не знам ако посетителите са повече. Вътре аквапаркът е чист и децата много се забавляват, но водата е хлорирана, ако някой има проблем с хлора да си знае. Има вътрешен детски кът. Ресторантът не ни харесва. Когато гостите в хотела са малко няма избор - само скара, пъстърва и супи. Храната е безвкусна, но персоналът е много любезен. Ние обикновено се храним другаде.

# 88
  • София
Преди няколко години обикаляхме Източните Родопи.Бяхме отседнали в Планински изглед в с.Ябълковец.Пада се над Кърджали.
Тогава беше много добро.Чисто,вкусна храна и уникални гледки.
Поразрови темата за Родопи.Сигурна съм,че ще намериш нещо.

# 89
TEREZA83, благодаря за отговора. В този случай е по-добре да сме само със закуска, а не all inclusive както бяхме решили.

Общи условия

Активация на акаунт