На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 231
  • 570
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Веднъж сме ползвали закуска и вечеря. Вечерната блок маса не беше с голямо разнообразие. Може да се нахраниш, но зависи каква е цената на нощувка. Аз не бих платила много за Ол инклузив над цената за нощувка. За моето семейство най-удобна се оказа свободната консумация. Ресторантът си работи и никога не сме чакали много. Вечерта обикновено се разхождаме из града и часът за вечеря също ни бе неудобен.

# 91
Момичета дайте отзиви за хотели в Банско бях се насочила към грийн Ууд край Разлог там местността много ни харесва ,но цените ни идват в повече. 110  лв на човек в апартамент . Интересува ни чистотата,да има детска секция в басейна и хубава храна

# 92
Здравейте, има ли вече отзиви от аква парка в Девин(Персенк):
https://aquaparkpersenk.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0 … 0%BF%D0%B8%D1%81/
Поради ред причини няма да отседнем в този хотел, но най-кофтито е, че децата, които спят при родителите се таксуват 50% от цената! Та въпросът ми е за аквапарка и дали август е топло за къпане?

# 93
Той още не е отворил, в края на месеца ще го пускат;

# 94
  • БУРГАС
Отзиви за този хотел https://travelo.bg/offer/2534?utm_source=pochivka.bg&utm_med … paign=pochivka.bg  ,басейна ,водата минерална ли е?Като цяло няма много отзиви .

# 95
Ние бяхме там миналата година .
Водата е минерална, но басейна не беше особено чист. Като цяло не беше зле . Стаята беше хубава , храната не особено.

# 96
  • София
В хотел Три планини бяхме за два дни за Великден. Останахме доволни. Стаите са големи, добре обзаведени. Храната, която беше включена в пакета беше вкусна, но иначе цените за свободна консумация от менюто ми се сториха доста високи. Водата в басейна беше топла. Спа центъра не сме ползвали. Като цяло комплекса е приятен и спокоен. Има малка детска площадка и игрище за баскетбол/тенис, билярд. Снимките отговарят на действителността. Ходихме на разходка до Банско и Разлог.

# 97
Здравейте. Попадали ли сте на планински хотел с all inclusive, освен в Банско.  Много ми е удобен този начин на хранене с два броя претенции Grinning

Всяко лято ходим някъде в майка ми и децата. До сега най доволни сме оставали от Съни Гардън във Вършец, но не ми ходи пак там. На мен всъщност никъде не ми се ходи, но заради нея, това е друга тема .

# 98
Здравейте!
Някой да е посещавал "Старите къщи", но в Медово, до Бургас? Ето това: http://www.complexstaritekashti.com/
Минерална ли е водата в басейна и достатъчно голям ли е той? Чистота, храна и изобщо всякакви коментари?
Много ми хареса по снимки, но не намирам информация.

# 99
Здравейте. Попадали ли сте на планински хотел с all inclusive, освен в Банско.  Много ми е удобен този начин на хранене с два броя претенции Grinning

Всяко лято ходим някъде в майка ми и децата. До сега най доволни сме оставали от Съни Гардън във Вършец, но не ми ходи пак там. На мен всъщност никъде не ми се ходи, но заради нея, това е друга тема .
Мисля, че бях споделила по назад в темата. Ние за четвърта поредна година ще бъдем в Боровец хотел Феста Чамкория.  Предлагат пакети с All Inclusive Light. Гледах, че има и други хотели там които предлагаха AI. Четох и за разни хотели в Пампорово с подобни оферти, мисля че и за Велинград съм срещала.

# 100
Бяхме в Боровец преди десетина дни, няма да се върна докато не приключат ремонтите,.воден цикъл ли е, какво е, такъв прах не бях виждала.  Не може да се диша. Но благодаря, ще имам предвид хотела за понататък.

# 101
  • Бургас
Здравейте, някой посещавал ли е тази година хотел Камелия Пампорово? Ако може пресни отзиви оттам, благодаря!

# 102
Бяхме в Камелия за 1 седмица. Тъкмо днес писах в темата за Родопи, вижте там, за да не се повтарям. Доволни сме. Чисти и приятни апартаменти. Басейнът е топъл, но малък - за плацикане. Почти всички посетители са с малки деца. В близост правят двора на друг хотел и режеха плочки, чуваха се машини. Това за западните апартаменти. Но аз пак бих избрала такова изложение, защото четях и си правих слънчеви бани на терасата докато малкия спи. Искам да кажа, че шумът не беше толкова силен и дразнещ.
Питайте конкретно, ако мога, ще помогна.

# 103
  • Бургас
Бяхме в Камелия за 1 седмица. Тъкмо днес писах в темата за Родопи, вижте там, за да не се повтарям. Доволни сме. Чисти и приятни апартаменти. Басейнът е топъл, но малък - за плацикане. Почти всички посетители са с малки деца. В близост правят двора на друг хотел и режеха плочки, чуваха се машини. Това за западните апартаменти. Но аз пак бих избрала такова изложение, защото четях и си правих слънчеви бани на терасата докато малкия спи. Искам да кажа, че шумът не беше толкова силен и дразнещ.
Питайте конкретно, ако мога, ще помогна.
[/quot
Здравейте, благодаря много за отговора. Интересува ме как е храната, струва ли си да си заплащаме за вечеря или е по-добре да сме на свободна консумация? Също така как са цените в ресторанта? Понеже знам, че в тези курорти яко надуват цените! И още нещо разположението на хотела ми се вижда стръмно, има ли такова нещо или е ок? Виждала съм го от лифта? Ако решим да отидем какво изложение да изберем, за да няма шум? Благодаря!

# 104
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хотел в района на Карлово, Калофер, Казанлък, подходящ за семейство с две малки деца. Не държа задължително да има басейн, но да има градина, където да играят вечер. Насочили сме се към културен туризъм в района.
Моля ви насочете ме ако има по- подходяща тема за въпроса ми.
Благодаря!
Здравейте, предложенията, които вече са Ви дали са много добри. Аз като до преди половин година живееща в Казанлък бих добавила и: комплекс Пъстървата - http://www.pastarvata-bg.com/playground.html и хотел Шампион -
 http://skchampion.com/.

Общи условия

Активация на акаунт