Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 557
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря!
Дано всички да работят

# 151
  • Добрич
По спомени от преди 1 година, стените на солната стая в Аугуста бяха със солни камъни, а коридора с файанс. Но Да, там е направена с идеята за релакс, а не за лечение, ефекта е доста по-слаб.

# 152
Здравейте. В кои хотели може да се ползва вътрешен басейн без да си гост на хотела?

# 153
В Аугуста.

# 154
И в Хисар

# 155
Благодаря за отговорите на lavandula 11 и на bubkab.

# 156
А и във двата ли има детски басейн и къде условията са по-добри?

# 157
  • sofia
Има ли външни топли басейни в града ,които да са хубави ?

Все го заглеждам за лятна почивка  и все нещо не намирам подходящ хотел . Повечето отзиви са или за студени басейни или за само вътрешни .

# 158

Все го заглеждам за лятна почивка  и все нещо не намирам подходящ хотел . Повечето отзиви са или за студени басейни или за само вътрешни .

Аз и синът ми бяхме в хотел Хисар през август'2016 г. и двата външни басейна (детският + за възрастни) не бяха студени. Тази година мисля пак да отидем.

Според мен Хисар е приличен хотел. Има си кусури, разбира се, но поне за мен са търпими.

# 159

vili80bg, външните басейни на Калероя са идеални.
Общо са 5басейна от които 2дълбоки и другите са по-плитки.
Водата е м-у 28-32С.

# 160
  • sofia

Аз и синът ми бяхме в хотел Хисар през август'2016 г. и двата външни басейна (детският + за възрастни) не бяха студени. Тази година мисля пак да отидем.

Според мен Хисар е приличен хотел. Има си кусури, разбира се, но поне за мен са търпими.

Благодаря ти за коментара . Ще го разгледам по-подробно .

Sesylle - Мерси ,ще разледам какво предлагат   . Да си призная не съм ги чувала,а инфото ти ме заинтригува  Simple Smile

# 161

vili80bg, това е база за долекуване и рехабилитация, не е точно хотел по принцип.
За външни лица (не военни) входа за басейна е 8лв. за възрастен и 4лв. за дете.

# 162
  • плевен
Здравейте момичета!Скоро имам рожден ден и ми се иска да си направя романтичен уикенд.Моля ви,препоръчайте ми хубав Спа хотел!Колебая се между Хисар и Сана Спа ,но приемам и други предложения.

# 163
Хисар ми е фаворит. Особено ако сте с деца.

# 164
Аз съм за Хисар, Саната не ми допада.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 17:10 от Aurori

Общи условия

Активация на акаунт