Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 539
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
И моите от Аугуспа СПА не са от сега, но във вътрешния, който е голям, водата е студена. Затова пък много чиста. Външният беше празен когато бяхме и изглеждаше като за ремонт.

# 631
  • Варна
Някой с впечатления от спа хотел Хисар или Аугуста СПА?
Как са външните басейни?Искаме някъде да си покиснем в не студена минерална вода и да има голям басейн.
Всяка година една седмица сме в хотел Хисар, поне 15 години подред. Само веднъж бяхме в Аугуста, не искам да си спомням ... няма смисъл да ги сравнявам.
В Хисар е широко, спокойно, басейна е чудесен, подходящо е за деца от всякакъв калибър. Ако търсите къде да си починете, според мен това е мястото.
Броя дните Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 10:25 от Flash*

# 632
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте на всички. Отдавна не съм споделя мнения за Хисаря. С всяка изминала година все по- голямо разочарование. Входът  за басейна на военния санаториум вече е 16лв.без шезлонга, той се заплаща допълнително.  Цената за нощувка в хотел Хисар отново е нагоре.  Е няма да им дам 230лв.и да спя на изтърбушен разтегателен диван. Хисаря вече е зачеркната в нашето семейство. Хубаво и весело и слънчево лято на всички.

# 633
Даааа, и аз установих, че хотел Хисар пак е вдигнал цените. Ама пак ще ходим - не съм чула за негова алтернатива, която да ме устройва. Дано поне няма много хора - миналата година беше рай на басейна. Дори по обяд имаше свободни шезлонги.

# 634
  • Plovdiv, Bulgaria
Даааа, и аз установих, че хотел Хисар пак е вдигнал цените. Ама пак ще ходим - не съм чула за негова алтернатива, която да ме устройва. Дано поне няма много хора - миналата година беше рай на басейна. Дори по обяд имаше свободни шезлонги.

И аз не знам за по- хубав хотел от Хисар ,но цените им ми идват много вече.  Басейните са страхотни,но  не благодаря.  Ходихме в с. Варвара и там спахме в страхотен апартамент за 120лв. Басейните уникални и страхотен въздух.  От бабите от съседните къщи децата си хапваха домашни праскови.

# 635
Ще го проуча село Варвара. Май не съм го чувала.

Моето дете вече си иска разнообразие. Преди две години изкарваше по цяла седмица на басейните на хотела, но от миналата година иска да ходи да разглежда. Отваря една карта и започва да разглежда какво има наблизо и да пита.

# 636
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от апартаменти Antique residence? По-скоро ме интересува басейн. Видях, че в близост има. Но не знам нито кой е, нито какви са цените, нито чист ли е, с минерална вода ли е.

# 637
Нямат басейн, нито имат наблизо. Може да се ползва с отстъпка Terme Hissar, което е далеч.

# 638
  • София

Това ме подведе 😔

# 639
Има ли още ресторанти от типа на Национал и Прованс?

# 640
Има ли още ресторанти от типа на Национал и Прованс?
Миналата година и двата си бяха на място и си държаха ниво. Би било много тъжно, ако ги затворят.

# 641
Аз не съм се изразила добре явно. Исках да питам има ли и други, нови от подобен тип. Иначе ги харесвам и двата, много. В Национал ходим от края на 90-те когато го откриха...

# 642
Здравейте.Искаме за заведем децата на закрит басейн в Хисаря, но без нощувка и храна.Знаете ли къде можем да отидем? Мислех във военния санаториум Калероя,но като звъних да попитам ми казаха, че не приемат външни посетители.Предишни години пускаха, и мисля беше 6-7лв билета.

# 643
Здравейте.Искаме за заведем децата на закрит басейн в Хисаря, но без нощувка и храна.Знаете ли къде можем да отидем? Мислех във военния санаториум Калероя,но като звъних да попитам ми казаха, че не приемат външни посетители.Предишни години пускаха, и мисля беше 6-7лв билета.
Аугуста или Хисар. Виж им на сайтовете цените.
Децата повече ще се кефят на Аугуста, защото има пързалка Simple Smile

# 644
В Аугуста има свободен достъп на външни, да, но пързалката е на големия басейн, а той е дълбок дори за големи хора, ако не могат да плуват. Освен това, водата в големия басейн си е хладничка зимно време.

Общи условия

Активация на акаунт