Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 406
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
И ние бяхме февруари в Сана СПА, хареса ни, единствено храната в хотела беше по-скъпа, но ние ходехме на Чергата, басейна беше топъл, джакузито страхотно, много внимателен и вежлив персонал, стаята беше чиста с тераса, блок масата от пиле мляко, доволни сме, живот и здраве ще го посетим отново!

# 91
И ние бяхме февруари в Сана СПА, хареса ни, единствено храната в хотела беше по-скъпа, но ние ходехме на Чергата, басейна беше топъл, джакузито страхотно, много внимателен и вежлив персонал, стаята беше чиста с тераса, блок масата от пиле мляко, доволни сме, живот и здраве ще го посетим

Може ли малко повече информация за басейните и СПА-то. Също така, какви развлечения има за деца - има ли електронни игри или нещо подобно?

Сана Спа хотел и СИ комфорт близо ли са до ресторанта Камилите?

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 14:38 от djalma

# 92
И ние бяхме февруари в Сана СПА, хареса ни, единствено храната в хотела беше по-скъпа, но ние ходехме на Чергата, басейна беше топъл, джакузито страхотно, много внимателен и вежлив персонал, стаята беше чиста с тераса, блок масата от пиле мляко, доволни сме, живот и здраве ще го посетим отново!

Колко топъл беше басейна?
Два пъти съм била и вътрешния е под 30 градуса, което ако не плуваш си е направо хладен басейн Simple Smile

# 93
И ние бяхме февруари в Сана СПА, хареса ни, единствено храната в хотела беше по-скъпа, но ние ходехме на Чергата, басейна беше топъл, джакузито страхотно, много внимателен и вежлив персонал, стаята беше чиста с тераса, блок масата от пиле мляко, доволни сме, живот и здраве ще го посетим

Може ли малко повече информация за басейните и СПА-то. Също така, какви развлечения има за деца - има ли електронни игри или нещо подобно?

Сана Спа хотел и СИ комфорт близо ли са до ресторанта Камилите?

Си Комфорт е близо , Сана май не чак толкова

# 94
  • Бургас
Не знам за Камилите, за пръв път го чувам това заведение, Сана Спа е точно до парка, има външен детски кът-люлка и пързалка, иначе малкия е на 7 и не е толкова по детските кътове, дай му телефон и интернет и е супер доволен!

# 95
  • Бургас

Колко топъл беше басейна?
Два пъти съм била и вътрешния е под 30 градуса, което ако не плуваш си е направо хладен басейн Simple Smile

Водата беше сравнително топла над 30 със сигурност, януари бяхме ходили на Армира-Старозагорските мин бани и тук водата със сигурност беше по-топла!

# 96
Galkamalka75, благодаря!

# 97
  • София
Сана е една идея по-близо до Камилите от Си Комфорт.Камилите е ресторанта до едноименната крепостна порта от другата страна на БДЖ санаториума.

# 98
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,
Четох много,но не мога да реша и моля за помощ. Живот и здраве януари мисля да отскоча за няколко дни до Хисаря. Моля да ме посъветвате за вътрешен детски басейн. Децата много обичат да играят и ми се иска да ги заведа,но никога не съм ходила в хотел. Винаги на военния саниториум..Гледах Си комфорт,но не видях да има детски басейн. Благодаря ви!
Весели празници!

# 99
Здравейте,
Четох много,но не мога да реша и моля за помощ. Живот и здраве януари мисля да отскоча за няколко дни до Хисаря. Моля да ме посъветвате за вътрешен детски басейн. Децата много обичат да играят и ми се иска да ги заведа,но никога не съм ходила в хотел. Винаги на военния саниториум..Гледах Си комфорт,но не видях да има детски басейн. Благодаря ви!
Весели празници!
Ние пък много искаме да отидем във военния санаториум Simple Smile
Колко градуса е вътрешния басейн?

# 100
Здравейте,
Весели празници!

Има детски басейн в "Си комфорт" , успореден на този за възрастни.

# 101
Zlare,  мерси!
Съпругът ми иска да платим пакет за лечение, но по телефона не дават информация за басейна. И съм в чуденка..
Моля, ако някой знае каква е температурата на вътр.басейн на ВМА

# 102
  • София
Zlare,  мерси!
Съпругът ми иска да платим пакет за лечение, но по телефона не дават информация за басейна. И съм в чуденка..

Не е много топъл, 27-28 гр е сигурно. Това е басейн за спортно плуване, 25 м с коридори и затова се поддържа с тази температура.

# 103
Zlare,  мерси!

Не е много топъл, 27-28 гр е сигурно. Това е басейн за спортно плуване, 25 м с коридори и затова се поддържа с тази температура.
Мерси, Buty! Категорично отпада....Ще резервирам за Павел баня, поне басейните наистина са топли Simple Smile

# 104
  • Plovdiv, Bulgaria
Много ви благодаря за отговорите. Но едно не мога да си обясня защо е толкова скъпо в тази Хисаря...За два дни само със  закуска в си комфорт ми искат  350лв. Като си сложа пътните,другото хапване е до 500лв сигурно ще стигна. Е много е да ме извиняват в Хисаря...но това е ужас...та са 900лв за 5 човека си резирвирах лятото почивка в Гърция...за 10дни.

Общи условия

Активация на акаунт